Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen!!! LG 55SJ800V mi Samsung 55mu8000 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
6.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, sitenin sadece üye olmadan bilgi edinen ziyaretçisiyim. Black friday kapsamında indirimlerden yararlanıp LG 55SJ800V (Nanocell) veya Samsung 55mu8000 almayı düşününüyorum. TV alma sebebim evlilik. Elle tutulur, düzgün, çok üst seviye olmayan ama ortanın da üzeri olan bir TV almak amacım. En az beni 6-8 sene götürebilsin. Teknolojik olarak aşırı derecede geri kalmasın. Bu iki TV arasında kaldım. Işık sızmaları, siyah kaliteleri, görüntü kalitesi vs. gibi özellikleri karşılaştırdığımızda buradaki deneyimli arkadaşlardan bilgi almak isterim..

• iki tv karşılaştırılamaz bile hocam mu8000 her yönden çok daha iyi bi model sj800v ips panel ve rgbw ips olduğu için siyahlar kötü kontrast düşük rgbw olduğu içinde renkleri olması gerektiği gibi değil kendine göre veriyor :) mu8000 de bunların hiçbirisi yok va panel kontrast iyi siyahlar iyi ayrıca olması gerektiği gibi rgb..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

iki tv karşılaştırılamaz bile hocam mu8000 her yönden çok daha iyi bi model sj800v ips panel ve rgbw ips olduğu için siyahlar kötü kontrast düşük rgbw olduğu içinde renkleri olması gerektiği gibi değil kendine göre veriyor :) mu8000 de bunların hiçbirisi yok va panel kontrast iyi siyahlar iyi ayrıca olması gerektiği gibi rgb..

Samsung mu8000'de titreme sorunundan çok şikayet eden olmuş şikayetvar sitesinde. Biraz araştırınca ciddi anlamda Samsunga yöneldim ama teknolojik olarak USB 3.0 desteği HDR kalitesi ve nanocell özelliği LG'yi bir tık yukarda görüyorum.
  • çıkacak olduğunuz serüvende bol şans diliyorum size o zaman :)
  • Sapla samanı karıştırmayın
    Ya Sony 55xe8505 yada Samsung 55mu8000
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Black Friday'de güzel bir indirimle 55mu8000 aldım. Bana gelişi 4600 oldu. Yani anlık fiyatlara göre iyiydi.
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Sony hiç düşünmedim, düşünmem de. Android yeryüzündeki en kötü yazılım bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyahlar konusunda haklı olabilirler ancak ışıkları kapatıp film izliyorsanız. Bunun dışında ben mu8000 i hiç beğenmedim. Sj800v'nin yaninda renkleri sönük kalıyor. Yazılımsal olarak da lg çok kullanışlı. Ses sistemi cok daha iyi. Bende 55sj800v var. Fiyat olarak 4 bin tl ye kadar alınır. Daha fazla para vermeyin. Üste çıkacaksanız muhakkak mu9000 ya da xe9005 alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asadem kullanıcısına yanıt
    mu8000 in sj800v yanında renk kontrast vs olarak sönük kalma şansı %0 kontrast mu8000 de 3 kat daha fazla..parlaklık daha fazla hdr parlaklığı daha fazla şimdi bunları bilmeyen birisi sizin yorumunuza okusa rgbw olan sj800v o kadar para verse yazık olmayacakmı ? 4000tl ye kadar alınır demişsiniz geçen indirimde mu8000 4500tl ye düştü sony xe8505 4900tl satılıyor fiyatlar böyleyken sj800v 4000tl de etmez..siz yaptınız bi hata bırakın bari başkaları yapmasın :)
  • bırakın sj800v burda üst modeli olan sj850v ile karşılaştırabilirsiniz durumu sj800v ile fark daha fazla yazılımsal olarakta tizen webosu aratmaz android olsa samsung dediğiniz doğru olabilirdi

Acil Yardım Lütfen!!! LG 55SJ800V mi Samsung 55mu8000 mu? Acil Yardım Lütfen!!! LG 55SJ800V mi Samsung 55mu8000 mu?

Acil Yardım Lütfen!!! LG 55SJ800V mi Samsung 55mu8000 mu? Acil Yardım Lütfen!!! LG 55SJ800V mi Samsung 55mu8000 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 27 Kasım 2017; 15:26:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uygaracar1

Black Friday'de güzel bir indirimle 55mu8000 aldım. Bana gelişi 4600 oldu. Yani anlık fiyatlara göre iyiydi.

Performans babında,
    Kurulumdan sonra ne denli haklı olduğumu göreceksin..

Hayırlı olsun, fiyatta çok çok cazip olmuş...
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    mu8000'im 2 gün önce kuruldu. 1080p film indirip izledim. Ulusal kanallarda malesef 4k yayın yok. HD veren kanallar da yayın kalitesi oldukça düşük. TV'den memnun kalmadığımı düşünürken 4k video açıp izledim. Evet 4k video ile kalite muazzam. Ama bu TV'ler için pek de kafa karıştırmaya gerek yok. Çünkü aynı yayın kalitesini veriyorlar. Her zaman 4k film indirip izlemek de biraz işkence. sonuçta en düşük film 20 gb falan. Benden tavsiye bu iki üründen biri alınacaksa o an hangisi daha ucuzsa o tercih edilmeli. Çünkü aralarında hiçbir fark yok.
  • uygaracar1 U kullanıcısına yanıt
    hocam aradaki farkı siz göremiyorsunuz diye bu fark olmadığı anlamına gelmiyor :)
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Ben aralarında fark yok derken normal yayınlar için söylüyorum. 4k Film izlerken muhakkak fark vardır. TV ilk kurulduğunda şoka uğramıştım, her yerde buzlu cam gibi objeler vardı. Sonrasında internete bağlanıp 4k video izledim ve tamam dedim bu tv de bir bozukluk yok, yayın kalitesiyle alakalı diye. Yani günümüzde 128 gb ramle 256 gb ramin bir farkı hissedilmiyorsa teknolojinin daha o seviyeye çıkmadığını gösterir. Ülkemizin yayını da daha 4k seviyesinde değil ve tahminimce bir 10 sene kadar falan sürer 4k gelmesi. :)
  • Şu konuyu hortlatıp tekrar yorum beklesem nasıl olur
  • yukarda yazılanlar aynen geçerli usb ye 2-3 demo atın gidin bi mağazada bu iki modelde demoları oynatın aradaki farkı görünce zaten direk kararınızı vereceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

yukarda yazılanlar aynen geçerli usb ye 2-3 demo atın gidin bi mağazada bu iki modelde demoları oynatın aradaki farkı görünce zaten direk kararınızı vereceksiniz
    49sj şu an 3600'e buldum. Mu800 ise 3900den aşağı göremedim. 300 lira için sj49 mantıklı geliyo
  • almadan önce mutlaka iki tv yide mağazada görün son kararı öyle verin derim aradaki performans farkı 300tl den çok daha fazla
  • 49sj800 aldım
  • 55 sj 850v aldim gunduz yan acilar berbat ekranda yuzler gunduz gunes parlamasi yapiyor 4k si guzel sadece ama eco mod ayarinda kullaniyorum canli modun iyi olmasini beklerken rezalet.sony 55 inc 8096 tv mi 2 ay once alip begenmedim zararina satttim bu lg de tam beni tatmin etmedi iade edip 100 hz olan bendwki lg nin en yakin rakibi samsung 55 mu8000 almayi dusunuyorum.Bu koca tv yi iade etme zahmetine yeni tv yi beklemwye degermi gorusleriniz nedir dostlarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.