Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFENN!! İNSİGNİA V40 ASTRA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: gokturkbayer34

hocam v40 en baba tercih olur.

saygılar.

Üniversite sınav sonucu gibii , istediği puanı tutturamayınca tercih dışına çıkmış, eleman Mazda 3 almış.
    Daha neyi teklif ediyorsun ?

Hayırlı olsun diyelim kapansın bari.

İnsignayı alacaktım antalyadaki bayii getirtiriz 55750 olur dediler bende herhal bunların getireceği yeri bulursam daha uygun fiyata alabileceğimi düşünerek eskişehiri aradım birincide 57500 ikincide 57000 üçüncü aramamda 56500 fiyat verdiler sonra bu farklı fiyat veren satış temsilcileri aralarında konuşunca benim aradığımı anlamış bana siz zaten hepimizi aramış fiyat almışsınız felan filan atarlandı arkdaş siz farklı fiyat niye veriyorsnz dedim insigniadan vazgeçtim paramla azar mı işitecem . v 40 ı çok beğeniyodum lakin arka tarafa oturdum daha doğrusu oturamadım o yüzden vazgeçtim i... yoksa araç müthiş amma lakin arkda ne diz ne baş mesafesi var ... mazda ya gittim öylesine aldım geldim..tercih dışı oldu umarım iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navim -- 30 Mart 2015; 0:02:54 >

• Edit: Mazda alınmış.
    Ama yinede Volvo hangi paket fiyatı aldınız acaba bi de nereden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siklopentan -- 30 Mart 2015; 0:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kazasız belasız inşallaj

• hayırlı olsun güzel tercih olmuş
  • Normal de mazda 3 önerilirdi ama alınmazdı, bu sefer önerilmeden hatta liste dışına çıkılarak alınmış foruma ters düşen bir olay Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Eyv sagolun inşallah daha iyileri sizin olur. Konyadan aldım power paket 52 bin TL bayildik

• Hayırlı olsun güzel tercih

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.