Şimdi Ara

ACİL yardım monitor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitorum bozuldu yeni alacağım çizim için kullanıyorum ekranı asus vn248h nasıl bir monitordur hemen almam lazım bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim internette yabancı turkce elle tutulur bir inceleme bir bilgi bulamadım

• arkadaşlar hiç yok mu bilgisi olan akıl verecek biri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kar7al

Arkadaşlar monitorum bozuldu yeni alacağım çizim için kullanıyorum ekranı asus vn248h nasıl bir monitordur hemen almam lazım bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim internette yabancı turkce elle tutulur bir inceleme bir bilgi bulamadım

var kardeşim rahat ol sen birdaha teknolojik parçalarda bir sorun oldumu beni bul hallederiz hepsini

AOC
    23.6" E2461Fwh GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    560 TL
    incelemesi
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918920/mpage_1/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Arkadaşlar monitorum bozuldu yeni alacağım çizim için kullanıyorum ekranı asus vn248h nasıl bir monitordur hemen almam lazım bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim internette yabancı turkce elle tutulur bir inceleme bir bilgi bulamadım

var kardeşim rahat ol sen birdaha teknolojik parçalarda bir sorun oldumu beni bul hallederiz hepsini

AOC
    560 TL
    incelemesi

amazon ingiltere sitesinde 422, newegg'de 313 liraya denk geliyor(yüksek kurla hem de) daha önceden de bi arkadaş 450'den az bi fiyata almıştı yanlış hatırlmıyorsam bence bu fiyata hiç cazip değil.

edit: şu sitede en azından 40-45 lira daha ucuz. ama vatan daha güvenilir tabi. kutuyu açsan bile iade edebiliyorsun ama bu siteyi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-01ED072AE -- 25 Mart 2014; 14:09:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

amazon ingiltere sitesinde 422, newegg'de 313 liraya denk geliyor(yüksek kurla hem de) daha önceden de bi arkadaş 450'den az bi fiyata almıştı yanlış hatırlmıyorsam bence bu fiyata hiç cazip değil.

alabiliyorsan al kardeş o sitelerden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cowboy_bebop

alabiliyorsan al kardeş o sitelerden

mesele o sitelerden alıp alamamak değil mesele bi cihaza değerininin çok üstünde ödememek

• quote:

quote:

AOC
    560 TL
    incelemesi

cevap için teşekkürler fakat ben siparişi dün sabah verdim peki seçtiğim monitor iyimidir aslında asusun servisi iyi diye duydum lg panel kullanıyomuş bi de ips panel olduğu için tercih ettim aslında umarım memnun kalırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.