Şimdi Ara

ACİL YARDIM MSI H110M PRO-VD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem topladım, montajını ilk kez yaptim hayatimda ama yanlis yapmadim sanırım. MSI h110m pro-vd anakarta Pentium G4560 işlemci taktım açtım sistemi Anakartta CPU ışığı kırmızı yanık duruyor öyle monitörde hareket yok. anakartı itopya. com dan alırken bios güncellemesi yapın demiştim. sizce sorun ne?

edit: sorun benim hatammış özür dilerim itopya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5Maverick2 -- 16 Mayıs 2017; 1:20:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 pinlik cpu kablosunu yerine tam oturtamamış olabilirsin.
  • Bios güncellemesi yapmamışlardır
  • arkadaş anlamıyorum lan hem nota hem maile hem de facebooka yazdım biosu güncellemeyi unutmayın diye nasıl bir kafanın ürünü bu ya

• bios güncellemesi yapılıyor. internetten sormuştum ve yapılmış şekilde gelmişti şuan takır takır çalışıyor. illa işlemci değil ramlardanda sorun olabilir ram tam oturmamıştır yanlarındaki klipsleri kendi kalkmadıysa siz kaldırın. güncellemeli şekilde geliyor o yönden bi sorun yok. fanın güç bağlantısını yapmayı deneyin. fanı tam oturtmayı deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 15 Mayıs 2017; 22:32:19 >
  • ya bende şaşırdım şimdi hatanın nerede olduğunu anlayamıyorum, power tuşuna basar basmaz direk kırmızı CPU ledi yanıyor ve monitörde hiçbir hareket yok. başka ne olabilir ki? ramide biraz uğraşla oturttum ama klipsler falan da kapandı yani? fan derken cpu canını mı kastediyorsun kardeşim? o da dönüyor onda sorun var mı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5Maverick2

ya bende şaşırdım şimdi hatanın nerede olduğunu anlayamıyorum, power tuşuna basar basmaz direk kırmızı CPU ledi yanıyor ve monitörde hiçbir hareket yok. başka ne olabilir ki? ramide biraz uğraşla oturttum ama klipsler falan da kapandı yani? fan derken cpu canını mı kastediyorsun kardeşim? o da dönüyor onda sorun var mı bilmiyorum.

hocam başka açıklaması yok akla bios geliyor. ama ben daha alalı 2 hafta olmadı g4560 h110m pro v-d plus (sizinkinin plus versiyonu) kullanıyorum bios güncellenmiş biosun güncellenmediğini şöyle anlarsınız, arkadaşlar kutunun uzerine uzay kurulum yapıyor kutuda anakart lehimlerinin diş izi çıkmıştı ben öyle anladım ve tak diye çalıştı bi kutuya göz atmanızda yarar var aksi halde boşa çırpınmayın birinden işlemci temin edip güncellemeye bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TAMAMEN KENDI APTALLIĞIMMIŞ. İTOPYA'YA ÖZÜRLERIMI SUNARIM, KONU KILIT.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.