Şimdi Ara

ACİL YARDIM MSSQL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler laptopumda bir sanal makina oluşturdum işletim sistemi windows server 2003 üzerine sql server 2005 kuruyorum ancak sadece configuration tools yükledi.Başka birr yerden de sql çektim onuda kurarken minimum hardware requirements hatası verdi yüklemeye devam ediyor ancak yine eksik yükleneceğinden şüpheliyim yardımcı olursanız sevinirim çözüm önerileriniz için şimdiden teşekkürler

• 1)Yazılım orjinal mi
    2)Kullandığın sürüm uyuşmuyor olabilir.
    3)Bilgisayarının sistemi minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor mu? Ram'in falan düşüktür belki

Bu 3 üne cevabın evet mi?
  • Sanal makinaya ne kadar ram ayırdınız?
    Birde Virtualbox mu kullanıyorsunuz sanal makine olarak?
  • yazılım orjinal sürümde bir sıkıntı yok express yüklerken hardware requirements hatası vermediğini göz önünde bulundurursak neden standart editionda versin ? Teşekkürler
  • Yazılımın verdiği hata kodunu internette yazın eğer kod göstermediyse windows günlügüne bakın. Bu size daha detaylı bilgi sunacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gl0ster

yazılım orjinal sürümde bir sıkıntı yok express yüklerken hardware requirements hatası vermediğini göz önünde bulundurursak neden standart editionda versin ? Teşekkürler

ikisinin ihtiyaç duyduğu sistem gereksinimleri farklı olduğu için birini kurarken hata alıp diğerini kurarken hata almaman normal bi durumdur. Büyük ihtimal sistemin yeterli değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.