Merhaba arkadaşlar...8 aydır kullandığım ve 1) üzerinde next wave yt-8700 cas ci yazan, 2) menulerdeki model seçeneğine bakıldığında ise CI 2M7B M1.01 yazan, 3) kitapçığında ve kutusunda ise nextwave sdr2300 yazan bir cihazım var. animaux, multivisionlar, chasse-peche, eurosport ve xxl kanallarını şifreleri değiştikçe malum yerlere götürüp getirmekten yoruldum. Sorum şu: bu cihazın versiyonunu yükseltmem gerekiyor mu? Gerekiyorsa nasıl yapabilirim? Topiclerde okuduğum polsat au (ki polsatı hiç izleyemedim) bu cihaza uygulanır mı? Biraz amatör olduğum için basitçe anlatacak veya yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...(malum model ve cam sayısı ve bunlarla ilgili o kadar dosya varki. ve ben bir rs232 kablo alıp kesip tarif edilen şekilde 2-3 3-2 5-5 lehimleyip adı gecen odysseus testeri ve daha yeni onlarca dosyayı denememe rağmen receiverle bir türlü iletişime geçemedim.Kabloyu ve bağlantıları da kontrol ettim nafile...)
depo.shows.it adresinden yeni yazılımına bir bak ve yükselt cihaz kendine geril. Kolay Gelsin.