activeSmart veya HddHEalth harddisk bilgisi veren programlar nekadar dogru bilgi söylüyor netür harddiskleri destekliyor herbiri için bi genelleme söz konusumu bi fikri olan veya daha önceden bu programları kullanan varmı
Yanlış hatırlamıyorsam samsung'un sitesinde bu konuda kendisinin hazırlamış olduğu yazılımlar var bi bak istersen. Ayrıca hemen kızma. Yazıyoz işte
3. olarak gönderdiğim aynı sorunlu baslıktı thanx
milllet mesaj sayısını artırmak içinmi saga sola mesaj yazıyor anlamıyorum yardım isteniyor sayısı bilinmeyen insanlardan millet sacma sapan mesajlar atıyor kusura bakmayın ama yardım amaclı bi forumdayım sanırım
Arkadaşım...Panik yapma hemen..Bakınıyoruz işte..Bu tip programlar Hdd hakkında bilgi verirler ama bu bilgi senin bir işine yaramaz....Yazdığın hata artık Hdd nin ömrünü bayağı tamamlamış olduğu anlamına geliyor...Sen defrag yap hdd ye,zaten anlarsın ne durumda olduğunu...Fazla incesine girmeye gerek yok bence...
harddiskim çook yeni daha iki haftalık buna ne neden oluyor anlamadımki supply ile alakalı olsa bikere daha basıma gelmisti anlardım programın ne ile alakalı oldugunu biliyorum teşekkür ederim hatanın ne anlamına geldigini ve neden oldugunu anlayamadım harddiskimin sonunu getirecek olan ne SATA mı olması anakartım destekliyor desteklmese neyse hadi alınmazdı ozaman activesmart Raw Rate Error Rate tarihini biraz önce aprilken şimdi June oldu programmı sıkıyor anlayamadım.....