merhaba arkadaşlar, p3-500 sistemim var, xp kurdum, en çok söylenen şey güç yönetiminde apm'yi falan etkinleştirdim, fakat bilgisayar kapanmıyor, daha başka söylenen şeyleri de denedim fakat olmadı, sorun p3 board'dan dolayı mı, konunun kesin bir çözümünü bilen var mı acaba, varsa bana yazarsanız çok sevinirim. Bu arada biraz daha detay veriyim, aynısından 2 sistemim var. Birinde xp ve 98 yüklü 98'e geçip bilgisayarı 98'den kapatıyorum. Diğerinin anakartını değiştirdim, xp yükledim tabii ki yine kapanmadı, 98 yükledim, 98'den 2-3 kere kapandı, daha sonra ise 98'de kapat dediğimde bilgisayarı yeniden başlatmaya başladı, şimdi 98'den kapatmaya bile razıyım :) yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.
Biostanda power maneger ı enable yapacaksın yoksa olmaz
power manegerıı enable yap güç yönetimindende yarlama yapman gerkiyor ama şu anda nasıl yapıldığını hatırlamıyorum eski bilgisayarımdada aynı sorun vardı.
Arkadaşların söyledikleriyle olmazsa bi de bios update olayıyla çözülme şansı var bence.
açılışta delete tuşuna basıyorsun.... power maneger ozaman olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme