Şimdi Ara

acil yardım. pc ve internet hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce internetim aniden yavaşladı. telekomu aradım 3 kez ve sorunun onlardan olmadığını söylediler.

bunun üzerine makinama virus taraması yaptım ama hiçbirşey bulamadı. makinamı yeniden kurdum. ve sorun düzeldi. fakat aradan birkaç saat geçince programları vs yeniden kurup normal kullanıma geçince sorun yeniden başladı. ne denediysem olmadı ve makinamı tekrar kurdum. ve tekrar problem düzeldi. fakat birkaç saat içinde yeniden oldu. bilgisayarıdma hiçbir yavaşlama söz konusu değil fakat internet bağlantım aniden yavaşlıyor. ve sayfalar açılmayacak derecede geç geliyor. modemi kapatıp yeniden açtığımda yada bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda sorun düzeliyor o an ve birkaç dk içinde yeniden sorun başlıyor.

1) bu sorun modemden kaynaklanıyor olabilirmi? Zoom X4 modemim var. ethernet ile bağlanıyorum modeme
    2) makinama virus bulaşmış ve kurtarılamıyor olabilimir? sadece internetimi sürekli meşkul ettiği için sorunda sadece burada çıkıyordur.

3) ethernet kartım arızalı olabilirmi.

ben donanımsal bir sorun olacağını sanmıyorum. ama sanırım 4. formatımdan sonra artık donanımsal şeylerede bakmamg erekecek. aniden nasıl böyle birşey olabilir anlamıyorum. yani makinamı ilk kurduğum birkaç saat içinde sorun yok ama normal uygulamalara geçince problem başlıyor ama sadece netim felç durumda oluyor. ACİL yardımcı olursanız memnun olurum.

msn: exclusivemix@hotmail.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.