Şimdi Ara

ACİL YARDIM RAM CLEANER SİLİNİNCE İNTERNETİM ENGELLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, PC'mde yavaşlama olduğu için Cyber Patrol diye bir Ram Cleaner yüklemiştim biraz hızı farketmişti. Bir süre sonra bilgisayarı her açtığımda bu program "registration... 5 USD" falan demeye başladı ben de her seferinde Later'ı tıklayıp erteledim. Dün ise tekrar bilgisayarı açtığımda internet açılmadı ve devredışı bırakıldığıyla ilgili şu mesajı verdi sürekli: "Cyber Patrol İntercept: internet access is disabled by Cyber Patrol Open Headquarters and check your registration and control settings for more information, see the online help. OK." okeye tıkladığında da hiç bi sonuç alamayınca en iyisi bu programla ilgili herşeyi sileyim dedim ve Cyber Patrol'un adı geçtiği her yeri sildim Tekrar bilgisayarı açıp kapattığımda bu sefer de sırayla şu hataları verdi açılır açılmaz uyarı olarak;
    1- C\patrol\cp.exe Windows cannot find 'c':\patrol\cp.exe'. Make sure you typed the name correctly, and then try again. To search for a file, click the start button, and then click search. OK.

2- Desktop Could not load or run 'c:\patrol\cp.exe' specified in the registry. Make sure the file exists on your computer or remove the reference toit in the registry.

3- "Cyber Patrol İntercept: internet access is disabled by Cyber Patrol Open Headquarters and check your registration and control settings for more information, see the online help. OK." ve gene internet msn falan hiç bir şekilde açılmadı. Bu sorun hala devam ediyor

Ne yapmalıyım, teşekkürler

• Sen heryerden silsen bile registry'de kalıntıları kalmıştır.
    Başlat > Çalıştır > regedit > edit'ten find dicen ve bu proqramın ismini yazıp arattırcan bulan şeyleri silecen,devam etmek için F3 basıcan diqerlerini bulur otomatik olarak böyle devam edicen bitene kadar bulduklarını silecen.
    Dikkat et yanlış şeyleri silme! Sorumluluk kabul edilmez :)
  • öncelikle cevabınız için sağolun dediğiniz gibi ilgili isimdekileri sildim ama (Default)(value not set) diyor ve internete girmediği gibi 2-3 snde bir en son yazdığım hata mesajını veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilok -- 6 Şubat 2008; 1:57:00 >
  • Bu silme işini qüvenli kip'te deneyin belki faydası olabilir,silemediqiniz şeyleri silersiniz.
  • Evet sonunda oldu uykusuz kaldım ama gerçekten çok sağolun sayenizde sorun çözüldü. Bilgisayarı yeniden açıp kapattım ve 3 hatayı da almadan internete sorunsuz PC'mden de artık bağlanabiliyorum Çok teşekkürler yardımlarınız için
  • Rica ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.