Şimdi Ara

ACIL YARDIM RECOM POWERSTATION KASADA sorunmu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR İMZAMDAKİ SİSTEMİ YENİ TOPLADIM 1 HAFTA GEÖTİ TAM HERŞEY YOLUNDA DERKEN KASAYLA İLGİLİ BİR SORUNLA KARŞILAŞTIM BU KASADAN ANLAYANLAR LUTFEN YARDIM ETSIN,
    BILDIGINIZ UZERE KASANIN ON TARAFINDA L SEKLINDA BIR SERIT VE 3 TANEDE CIZGI SEKLINDE MAVI ISIK VEREN BIR ON KAPAK VAR BU KAPAKTAKI ISIKLAR HEP MAVIYKEN DUN L SEKLINDA OLAN KISIMIN MAVI ISIK VERMEDIGINI VE ORTADAKI CIZGIDEKI ONCEDEN MAVI YANAN ISIGINDA ARTIK KESIK KESIK KIRMIZI YANMAYA BASLADINI FARKETTIM SIZCE BUNUN SEBEBEI NEDIR BILGISAYARI ACMAKTAN KORKUYORUM LUTFEN BILEN ARKDASLAR BU SORUNU COZMEMDE YARDIMCI OLSUNLAR NE YAPMALIYIM, YARDIMLARINIZI ESIORGEMEYIN TESEKKURLER

•  ACIL YARDIM RECOM POWERSTATION KASADA  sorunmu var

kasa bumu hocam,korkacak bişey yok alt tarafı neon lamba,kasanızın çalışmasına engel teşkil edeceğini sanmam,çok anlamam neonlardan ama birisi durumu açıklayacaktır,içiniz rahat olsun
  • KASANIN GÖRÜNÜŞÜ ÇOK ŞIK BENDE BU KASADAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM . ÇOK İLGİNÇ NEDEN KENARDAKİ MAVİ YANMASI GEREKEN YER YANMASIN VE VE ORTADAKİ MAVİ YANAN YER KESİK KESİK KIRMIZI YANMAYA BAŞLASIN BİR UYARI TEŞKİL EDEBİLİR BU KASADAN KULLANAN VE BAĞLANTISINDAN ANLAYAN ARKADAŞLAR SANIRIM BİR ÇÖZÜM ÜRETEBİLİRLER, BU TİP NE OLDUĞU ANLAŞILMAYAN DURUMLAR İNSANI İSTER İSTEMEZ GERER, UMARIM SORUNU HALLEDER VE BİZİMLE PAYLAŞIRSINIZ.
  • herhalde çift renkli led kullanmışlar. zaman içinde led bağlantıları kısa devre olmuş olabilir. kısa devre koruması olan bir psu kullanıyorsan bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum
  • YOK YOK YOK HER ŞEYİ GOZDEN GECIRDIM PIRIL PIRIL O MASMAVI GORUNTUSU GITT KASANIN ARKADASLAR YOKKMU BU KASADAN KULLANAN ANLAYAN ICIME DERT OLDU LUTFEN NERDEN SORUN KAYNAKLANIYO OLABILIR COK MORALIM BOZULDU NE YAPMALIYIM DAHA 1 HAFTALIK MAKINA
  • Böyle büyük harfle yazmaya devam edersen kimsenin yardımcı olacağını sanmıyorum. Ayrıca kullanma kılavuzuna bak, eğer sıcaklık sensörü varsa kasaya bağlı, belki o uyarı veriyor olabilir.

Küçük harfle yaz, sanki karşındakinin bir suçu varmışta bağırıyormuşun gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.