Şimdi Ara

acil yardim replika s4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu sorunu buraya oncede actim fakat cevaplayanlar duzgun bir yanit vermediler.

Telefonum Priceangels.com dan 400tl civari aldim
    Kutusundan cikan baslangic rehberinde hava sensorleri yaziyor ki internettede sitede yaziyordu hava sensorlu die hava sensoru olarak air browse calisior air call air wiew calismior birde multiwondown blocking mode powersavinmode screenmirroring driwing mode calismior ki yorum yapan kisilerle gorustum onlarda sikintisizmis ayarlar bolumundende hesaplar ve senkr cloud ve birkac yere girmior.

Reset attim formatladim sonuc ayni modeli mtk6589 i-9500
    Android 4.2
    Armv7

Oyunlarda rahat ama asphalt 7-8 ironman3 de cogunlukla atior.

Acaba bu yazilimsal bir sorunmudur bunlar orjinal rom fln nasip kurarim yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun Kazıklandınız... 400 TL ye MTK6589 Quad core tel alınmaz.Bize okuduğunuz bilgiler fake değerlerde olan bilgilerdir. Cpu Ram device identive adlı programla kaç çekirdek çalıştırdığına dikkat edin.En fazla iki çekirdek aktif durumda çalışacak diğer iki çekirdek çalışmayacaktır,Stoped yazısı Fake olduğunu gösterecektir.
    Ayrıca 6589 larda Ram ler en az 1GB civarındadır. Oyun atmaları yaşanmaz. Ram değerininizin de 512 MB olduğunu düşünüyorum.Yine bu programla gerçek ram değerini öğrenebilirsiniz.
    Bu tarz bilgileri reklam gibi olacak ama face sayfamızda da anlatıyoruz.Kendi satış sitemizde de...
    Aşağıdaki videoları izleyin.
    http://www.youtube.com/watch?v=hmN-ENsO5Gw

• quote:

Orijinalden alıntı: alankapan

Geçmiş olsun Kazıklandınız... 400 TL ye MTK6589 Quad core tel alınmaz.Bize okuduğunuz bilgiler fake değerlerde olan bilgilerdir. Cpu Ram device identive adlı programla kaç çekirdek çalıştırdığına dikkat edin.En fazla iki çekirdek aktif durumda çalışacak diğer iki çekirdek çalışmayacaktır,Stoped yazısı Fake olduğunu gösterecektir.
    Ayrıca 6589 larda Ram ler en az 1GB civarındadır. Oyun atmaları yaşanmaz. Ram değerininizin de 512 MB olduğunu düşünüyorum.Yine bu programla gerçek ram değerini öğrenebilirsiniz.
    Bu tarz bilgileri reklam gibi olacak ama face sayfamızda da anlatıyoruz.Kendi satış sitemizde de...

Videoda dead trigger fln gostermissiniz Ben Odin ile orjinal romu kurdum ve hersey rahat servis de bunu dogruladi hava sensorleri harika ve sizin 5mp kameraya bin basan 13mp kameram var ram sorununuda swap la duzelttim. Hafiza 16gb mtk6589.bircok sistem bilgi programla test ettim

Oyunlar akici asphalt 8
    Ironman3fln

Yazilimsal hatadan dolayi oldugunu biliyordum ve ozellikler suan ayni. Ortada baska sirketin adini kirletmeyin ve reklam yapmayin.kaziklanma durumuda yok bizzat musteri hizmetleri ilgilendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: GameKiller

quote:

Geçmiş olsun Kazıklandınız... 400 TL ye MTK6589 Quad core tel alınmaz.Bize okuduğunuz bilgiler fake değerlerde olan bilgilerdir. Cpu Ram device identive adlı programla kaç çekirdek çalıştırdığına dikkat edin.En fazla iki çekirdek aktif durumda çalışacak diğer iki çekirdek çalışmayacaktır,Stoped yazısı Fake olduğunu gösterecektir.

Videoda dead trigger fln gostermissiniz Ben Odin ile orjinal romu kurdum ve hersey rahat servis de bunu dogruladi hava sensorleri harika ve sizin 5mp kameraya bin basan 13mp kameram var ram sorununuda swap la duzelttim. Hafiza 16gb mtk6589.bircok sistem bilgi programla test ettim

Oyunlar akici asphalt 8
    Ironman3fln

Yazilimsal hatadan dolayi oldugunu biliyordum ve ozellikler suan ayni. Ortada baska sirketin adini kirletmeyin ve reklam yapmayin.kaziklanma durumuda yok bizzat musteri hizmetleri ilgilendi.

Hem cevap veren yok mu diyorsunuz hem de cevap verince haddimizi bildiriyorsunuz.Ne güzel. Cpu Ram device identive adlı programla scrren shoot atar mısınız bir bakalım...
    Ayrıca aldığınız ürünün linkini de verir misiniz,belki bize de lazım olur... İnceleyelim.
    Ayrıca reklam yapmıyorum,yapsam da ayıp bir şey mi?
    Ekran görüntülerini ve linki atmanızı rica edeceğim...

• quote:

Orijinalden alıntı: GameKiller

quote:

Oyunlar akici asphalt 8
    Ironman3fln

Öyle bi anlatmışsın ki sanki orjinal S4.. Kardeş sen kendin yazmışsın Replika diye.. Bi gün çalışır ikinci gün elinde kalır.. Geçmiş olsun..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.