Bildirim
Acil Yardım>>>>Samsung Corby Wifi mi?-Star Wifi mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
üstüne bi 80-90 lira daha ekleyebiliyorsan 5800. Bu telefonlardan çok daha uzun süre sıkılmadan kullanabilirsin 58800'ı. Symbian sayesinde birçok uygulama da bulabilirsin. Zaten Ovi Store var. -
5800 güzele benziyorda sanki biraz kaba gibi -
Arkadaşlar bende kız arkadaşıma doğum günü hediyesi cep telefonu alacağımda bu iki telefon arasında kaldım Star wifi pembe Corby wifi (renk farketmez) acaba hangisini almalıyım lütfen yardımcı olur musunuz ?
Kız arkadaşımın Corby yi çok beğendiğini biliyorum bana da Star wifi biraz daha iyi gibi geliyor bu 2-3 gün içerisinde almalıyım sizden fikir bekliyorum özellikle bayanlar bayan gözüyle hangisini tercih ederdiniz? -
ben samsung star mobile tv kullanıcısıyım istersen bu telefonuda bir araştır starlar arasında en son çıkan bu fiyatı 350-400 arası -
quote:
Orijinalden alıntı: mufak
ben samsung star mobile tv kullanıcısıyım istersen bu telefonuda bir araştır starlar arasında en son çıkan bu fiyatı 350-400 arası
Tv den çok wifi daha kullanışlı olur sanırım. (kız arkadaşım için) Sanırım Samsung Star Wifi alacağım.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X