Arkadaşlar Galaxy s4 i9500 kullaniyorum ve hala android 4.2.2 kullandigim icin son guncelleme olan 4.3 ü indirmek için Samsung PC Studio 7 kurdum fakat program telefonumu görmüyor. Samsung kies yüklü , o görüyor, normal haliyle pc de görüyor klasörlerin içine rahatlıkla girip müdahale edebiliyorum ama samsun pc studio 7 usb bağlantısı ile görmüyor. Nasıl yardımcı olabilirsiniz. Yeni sürücüler felan da yükledim olmadı. USB Hata ayıklama modu etkin ve usb bahğlantı ayarı ortam cihazı olarak seçili.
kazuya55K
kullanıcısına yanıt
Telefon üzerinden Güncelleme yapılabiliyor diye biliyorum. Denedinizmi?
Denedim, güncellemiyor, son güncelleme zaten yüklü diyor. daha önceden bi kez wifi ile güncelleme yapmıştım. fakat türkçe kullanım klavuzlu kullanan s4 kullanicilari 4.3 e güncellemeleri alıyor. benim aldiğimda arapçaydı klavuz. sanırım iran yada arabistan gibi bölge için üretimi yapılmış ve güncellemesi o ülkeye henüz gönderilmemiş die düşünüyorum, yoksa telefon orjinal , çakma değil.
quote:
Orijinalden alıntı: kazuya55
Denedim, güncellemiyor, son güncelleme zaten yüklü diyor. daha önceden bi kez wifi ile güncelleme yapmıştım. fakat türkçe kullanım klavuzlu kullanan s4 kullanicilari 4.3 e güncellemeleri alıyor. benim aldiğimda arapçaydı klavuz. sanırım iran yada arabistan gibi bölge için üretimi yapılmış ve güncellemesi o ülkeye henüz gönderilmemiş die düşünüyorum, yoksa telefon orjinal , çakma değil.
Eğer telefon üzerinden yapamıyorsanız PC üzerinden de yapamazsınız.
Ama isterseniz cihazı Odin üzerinden güncelleyebilirsiniz. Eğer nasıl yapılacağını bilmiyorsanız anlatabilirim.