arkadaşlar 4 senedir knight oynuyorum ve artık dc olayı ve lag olayı tak dedi silkroad oynamayı düşünüyorum hemen kayıt yaptıracaktım oyunu indirdim fakat ID bölümüne ne yazıcam bilmiyorum.bide oyun hakkında bir link varsa çok sevinirim bu ID olayı yüzünden kayıt olamıyorum. şimdiden tşk ederim.
eğer lag yüzünden knight i bıraktıysan bence silkroad ı hiç deneme :))
sadece lag değil dc yi unutmamak lazım payı çok büyük
e silkroadda da durum farklı değil
lag ve dc=sro(bunlar oyuna girebilirsen) onun dışında oyunun yarsı bot www.silkroadonline.net
valla ne diyim o bebe oyununu oynamaktansa gel silkroad oyna daha iyi
ya peki önereceğiniz benzeri bir oyun varmı? caaanım 74 lvl 2 car bırakcam arkada
arkadaşlar 4 senedir knight oynuyorum ve artık dc olayı ve lag olayı tak dedi silkroad oynamayı düşünüyorum hemen kayıt yaptıracaktım oyunu indirdim fakat ID bölümüne ne yazıcam bilmiyorum.bide oyun hakkında bir link varsa çok sevinirim bu ID olayı yüzünden kayıt olamıyorum. şimdiden tşk ederim.
silkroad knight den daha kötü lag ve dc bakımından oynama
quote:
Orjinalden alıntı: _deadmaster
Evet Lag Ve Dc Problemi Yüzünden Silkroad Daha Kötü
WOW diye bi oyunu herkez övüyor bence onu oyna
quote:
Orjinalden alıntı: H^^ERO
quote:
Orjinalden alıntı: _deadmaster
Evet Lag Ve Dc Problemi Yüzünden Silkroad Daha Kötü
Yani En Knihgt da daha çok dc verio ama lagı bilmioodum
evet bende duydum ama internet kafeler bile daha bilmiyor tabi bir kaçı oyun hakkında bilgi alınabilecek bir link biliyormusun
ya bende hiç lag olmuyo sabit bi problemim dışında bilgisayarın özelliklerine bakar abi
ya arkadaşlar bu ID bölümüne ne yazılacak ayrıca site galiba deyişmiş çünkü başlangıç rehberindeki gibi register bölümü yok yada ben bulamadım beceriksizliğimden
Rakion oyna
O da güzel bir oyun
quote:
Orjinalden alıntı: FoRDeaTH
ya bende hiç lag olmuyo sabit bi problemim dışında bilgisayarın özelliklerine bakar abi
bilgisayar özelliklerinden olduğunu sanmıyorum gayet sağlam bir pc kullanıyorum oc li.ama bağlantı hızını bilemem 1024 kullanıyorum. ID bölümüne ne yazılacağını bilen yokmu
BAşlangıç rehberi üst konusunu kullanalım.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme