Şimdi Ara

ACIL YARDIM SINIR OLDUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar s3mini kullanıyorum. Telefonu fabrika ayarlarina cevirdim. Google play storeda whatsapp bile yok o kadar eski ve google play store guncellenmemis hali ile duruyo.bu google play store u nasıl güncellerim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Orijinalden alıntı: deniusmyne

Merhabalar s3mini kullanıyorum. Telefonu fabrika ayarlarina cevirdim. Google play storeda whatsapp bile yok o kadar eski ve google play store guncellenmemis hali ile duruyo.bu google play store u nasıl güncellerim ?

Google playi acin home tusuna basip ana ekrana gelin 1-2 saat icinde otomatik kendini gunceller. Ayrica whatsapp icin guncel google playe ihtiyac yok. Daha once yuklediyseniz playde uygulamalarim kismina girip oradan geri yukleyebilirsiniz.

Play güncellenmemis olduğu için uygulamalarim kısmı yok. Ve sattlerdir bekliyorum güncellenmedi google play

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gopc@

quote:

Merhabalar s3mini kullanıyorum. Telefonu fabrika ayarlarina cevirdim. Google play storeda whatsapp bile yok o kadar eski ve google play store guncellenmemis hali ile duruyo.bu google play store u nasıl güncellerim ?

Google playi acin home tusuna basip ana ekrana gelin 1-2 saat icinde otomatik kendini gunceller. Ayrica whatsapp icin guncel google playe ihtiyac yok. Daha once yuklediyseniz playde uygulamalarim kismina girip oradan geri yukleyebilirsiniz.

Play güncellenmemis olduğu için uygulamalarim kısmı yok. Ve sattlerdir bekliyorum güncellenmedi google play

Sen uygulamalarını indir kendini günceller play store

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.