|
ACIL YARDIM.!! (SONY XM-N1004) (2. sayfa)
-
-
Bir sorum daha olucak ben sub için kenwoodun mono amfisini alsam ekstradan o bahsettiğim 3 ürünün üstüne o mono amfiyi direk suba bağlasam (ürün bu KENWOOD KAC-M615 Mono D-Class 600 W Mono Amplifikatör ) bir de mid alsam kapılar için bu sefer de 2 amfi olduğu için aracın elektronik aksamında sorun yaşar mıyım? 65 amper olması lazım akünün ve aracım 86 model eski bi araç yani çok güç çektiği için farlarda ışık kaybı vs yaşar mıyım?
Sonuç olarak ben o subu almaya gerçekten niyetliyim onu iyi beslemek için maksimum 200 tl lik mono yada stereo önerebilir misiniz? -
200e az daha ekleyip ikinci el JBL 600.1, xetec 600.1, cadence csa650, edison ed1000d falan alın woofer a uygun olur bunlar.
Ovalleride teybe bağlayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben bahsettiğim ürünleri fiyatlarından ötürü bugün almış bulundum. Sony 1004 ampli Sony 420w 50wrms 6x9 oval ve Sony ekstra slim 1800w 420 rms bunların hepsini 555 TL ye almış bulunmaktayım. 5 taksit yaptırdım media markt dan bence gayet uygun fiyatlıydı hep o yüzden aldım.
1 2 aya kredi kartımda yeni limitler açılınca mono ampli alıcam sadece subu beslemek için. Ozamana kadar urunlerin de garantisi olacağı için sıkıntı olacagini düşünmüyorum. Yani umarım olmaz :))
Bu arada teybim xetec dcm 1284. Bu teyp hakkında bi bilginiz var mıdır. Saygılar.
üstat bende sony mi derken xetec xi 90 sipariş verdim sizce iyi mi yaptım sadece mid ve coaxsiyel hopralör bağlıcam bu amfiye
ANA ÜNİTE SONY CDX-GT450U http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/sony-cdx-gt45u-450u-usb-sd-cd-oto-teyp-107649994
ÖN KAPI SONY GT1738 RMS 40W http://www.n11.com/sony-xs-gt1738f-3-yollu-260-watt-17-cm-hoparlor-faturali-garantil-P36162305
ARKA KAPI SONY MİD RMS 75W-110Whttp://www.n11.com/sony-xs-gs1621c-gs-seri16cm-ust-seviye-mid-takim-P29210999
ARKA PANZİDOT SONY 6*12 RMS100Whttp://www.n11.com/turkiyede-ilk-sony-xs-gtf6120-6-inc-x-12-inc-400-w-hoparlor-P31228777
-
-
-
bunu denemedım bıle dediğiniz şekilde yaptım normal elekrtık rolelerınde köprü akla gelınce cızdığım sekılde oluyor. o yzden sordum -
XS-GS1621C komponent set olarak geçiyor hep.
Ama sipariş verince pakette tam olarak ne geliyor ben anlamadım.
Benim anladığım:
2 adet amfi
2 adet hoparlör
2 adet de tweeter mı?
Ama sanırım yanlış anlıyorum :)
110 watt Rms toplamda set 250-270 lira olarak satılıyor -
Benımde bir sorum olacak bu seti aracıma taktım 75 amper yigit akü aldım onuda taktım fakat araba çalışırken basın sıddetıyle beraber arabanın ısıkları ritim tutuyor elektrikçi,ye götürdüm arabada sıkıntı olmadığını şarj ettiğini söyledi. + Müzik dinlerken arada bas gidiyor sankı amfiyi 6-7 voltla calısıtıryomus gibi ses cıkmıyor ama bas ılerı gıdıp duruyor bıraz bekledıkten sonra ara ara bas geliyor. ne yapmam gerekıyor hepsiburda.comda goldmasterın 0,5 faradlık kapasitörü var almalımıyım benım set kabloları hazır kit haldeydi bana bıraz ince gibi geldi ondanda yaparmı? -
quote:
Orijinalden alıntı: thexxroot
Benımde bir sorum olacak bu seti aracıma taktım 75 amper yigit akü aldım onuda taktım fakat araba çalışırken basın sıddetıyle beraber arabanın ısıkları ritim tutuyor elektrikçi,ye götürdüm arabada sıkıntı olmadığını şarj ettiğini söyledi. + Müzik dinlerken arada bas gidiyor sankı amfiyi 6-7 voltla calısıtıryomus gibi ses cıkmıyor ama bas ılerı gıdıp duruyor bıraz bekledıkten sonra ara ara bas geliyor. ne yapmam gerekıyor hepsiburda.comda goldmasterın 0,5 faradlık kapasitörü var almalımıyım benım set kabloları hazır kit haldeydi bana bıraz ince gibi geldi ondanda yaparmı?
İlk başta 4ga kaliteli bir kablo seti alın 60 70tl lik cadence işinizi görür. Yine kesmezse kapasitör eklersiniz, onda da 0,5f değil 1f veya üstü koyun.
Merhaba Arkadaşlar,
Aşağıdaki set iş görür mü?
http://www.hepsiburada.com/sony-set-1004ls-amfi-mid-takimi-ve-ultra-slim-kabinli-subwoofer-oto-ses-sistemi-seti-p-OTBLCSET1004LS
Teşekkürler. -
merhaba aynı set medyamarkta 730 tl aldinizmi memnunmusunuz gp punto aracının orjinal teybine takucam yorumlar ne olur amacım ortalamada kaliteli ses almak
MERHABALAR BU DEDİĞİNİZ AMFİ YANİ (SONY XM-N1004) İLE
SONY XS-NW1200 (1800W - 420W RMS) 1 ADET SUBWOOFER VE
SONY XS-GS1621C (350W - 120W RMS) 2 ÇİFT (4 HOPARLÖR) MID TAKIMI
ÇALIŞTIRMAM MÜMKÜN MÜ? PARALEL BAĞLAMA DİYE BİŞEY VARMIŞ O ŞEKİLDE OLUR MU? OLURSADA VERİM NASIL OLUR? İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.. -
bende bundan almak istiyorum 2 takım kicker ks 650 var besleme yaparmı acaba.. -
Selamlar
Bu anfiye remote bass controll takılıyor mu? -
Konuyu tekrardan hortlatayım,
Öncelikle selamun aleykum, bugun sony xm-n1004 4 kanal ses amfisi ve sony xs-nw1202e portsuz subwooferini ikinci el satin aldim.
Aracım clio 2 hb tek kapı pandizot kısmı normal oldugu icin oval hoparlor kullanmak istemiyorum. İstediğim 4 kapı hoparlör 2 tiz, bunları subwoofer ile birlikte amfiye baglamak.
Şimdi
İlk sorum bu amfi bu subwooferi besleyebilir mi, diğer hoparlor ve tizleri de baglarsam amfi kaldırabilir mi?
İkinci sorum tiz ve kapı hoparloru önerileri amfime uyumlu olacak şekilde,
Arkadaslar cok kafam karisti amfiyi zorlamak da istemiyorum olmazsa bir adet de mono amfi dusunuyorum ayrica mono amfi tavsiyesi de alinir, yardimci olur musunuz :)
tamamı 4 kanal amfiye sağlıklı olmaz. 1 adet mono amfi gerekli. 1000.1 ayarında. 4 ohm 400rms verebilen mono amfi bakabilirsiniz. kapı hoparlörleri için bütçe nedir? ön kapılara component koymanızı, arka kapılarada coaxiel koymanızı öneririm.quote:
Orijinalden alıntı: Garaoglan
Konuyu tekrardan hortlatayım,
Öncelikle selamun aleykum, bugun sony xm-n1004 4 kanal ses amfisi ve sony xs-nw1202e portsuz subwooferini ikinci el satin aldim.
Aracım clio 2 hb tek kapı pandizot kısmı normal oldugu icin oval hoparlor kullanmak istemiyorum. İstediğim 4 kapı hoparlör 2 tiz, bunları subwoofer ile birlikte amfiye baglamak.
Şimdi
İlk sorum bu amfi bu subwooferi besleyebilir mi, diğer hoparlor ve tizleri de baglarsam amfi kaldırabilir mi?
İkinci sorum tiz ve kapı hoparloru önerileri amfime uyumlu olacak şekilde,
Arkadaslar cok kafam karisti amfiyi zorlamak da istemiyorum olmazsa bir adet de mono amfi dusunuyorum ayrica mono amfi tavsiyesi de alinir, yardimci olur musunuz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 28 Kasım 2022; 20:17:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Öncelikle cevabınız için teşekkurler, ben size bütün bilgileri söyleyeyim ki tecrubelerinizden eksiksiz faydalanayım :)
Arac uzerinde soundface nin teybi var goruntusu falan cok hosuma gitti eger cok gerekmiyorsa bu teybi kullanacağım,
İstediğim apaçi gibi gezmek değil, basından tizine net ses almak, bütcem hoparlor, tiz, mono amfi icin toplam max 5.000 civarıdır.
Ayrıcs almış olduğuk amfi ve subwoofer sizce nasıl kullandınız mı
bişey değil. teybin tam modeli nedir? single mı double mi? araba neydi? kapılar kaç cm onu bilmem lazım. sony nin 2015lerde ürettiği slim kabin portsuz subwoofer ı. benzerini kullandım. memnundum. belirtilen amfi 4ohm 70w rms civarı hoparlörler için yeterli. iş görür.quote:
Orijinalden alıntı: GaraoglanÖncelikle cevabınız için teşekkurler, ben size bütün bilgileri söyleyeyim ki tecrubelerinizden eksiksiz faydalanayım :)
Arac uzerinde soundface nin teybi var goruntusu falan cok hosuma gitti eger cok gerekmiyorsa bu teybi kullanacağım,
İstediğim apaçi gibi gezmek değil, basından tizine net ses almak, bütcem hoparlor, tiz, mono amfi icin toplam max 5.000 civarıdır.
Ayrıcs almış olduğuk amfi ve subwoofer sizce nasıl kullandınız mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 28 Kasım 2022; 21:3:1 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X