Şimdi Ara

ACIL YARDIM.!! (SONY XM-N1004)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
19.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu anfi hakkinda ne dusunuyorsunuz fiyati uygun elimdeki 80rms kompenata yeterli gelmicegini biliyorum ama şiddetli ve purussuz ses saglarmi bu anfi kullanan yada bilen lutfen yardim etsin
     ACIL YARDIM.!! (SONY XM-N1004)

• sony nin adi bile yeter kardesim al kullan memnun kalirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: valley4891_sony

sony nin adi bile yeter kardesim al kullan memnun kalirsin
    Kesinlikle tavsiye edilir, güç olarak ortalama seviyede ama ses kalitesinde jbl, cadence,xetec gibi piyasada bilinen amfilerden çok daha iyidir. Ayrıca 80w rms'i çok rahat besleyecektir. 10 rms'e takılmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 20 Haziran 2014; 22:04:29 >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Yorumun icin tesekkurler siparis verdim pazartesi elimde olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametcan28

Yorumun icin tesekkurler siparis verdim pazartesi elimde olur
    amfiniz geldi mi hangi hoparlörleri kullanıyosunuz bende ev için almak istiyorum infinitiy midlerle, 20 cm jbl gt 804 sub ile
  • Anfiye bayildim sana oyle diyorum 10uzerinden 15alir performans olarak goruntusu gayet şik suanda pioneer 6904i bagli 80rms prof seri oval ve koprulu olarak kicker L5 bagladim zarar vermesin diye gaini yariya kadar acmama ragmen 750rmslik basi 180rms vererek nasil salladigini gorsen hayret edersin
  • quote:

Anfiye bayildim sana oyle diyorum 10uzerinden 15alir performans olarak goruntusu gayet şik suanda pioneer 6904i bagli 80rms prof seri oval ve koprulu olarak kicker L5 bagladim zarar vermesin diye gaini yariya kadar acmama ragmen 750rmslik basi 180rms vererek nasil salladigini gorsen hayret edersin
    1 tanede ben sipariş edeyim o zaman :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Oxy.gen- -- 4 Ekim 2014; 23:51:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Oxy.gen-

1 tanede ben sipariş edeyim o zaman :)
    merhaba arkadaşlar öncelikle bu anfi v.s işlerinden anlamadığımı belirtmek isterim bende SONY XM-N1004 almayı düşünüyorum iki tane mid takımı bağlamayı düşünüyorum ama anfi bunu kaldırırmı kaldırmazmi bilmiyorum bass kullanmayı düşünmüyorum mid takımlarım şöyle KİCKER KSS 65 ve KİCKER KSS5 sizce nasıl olur yada önerebileceğiniz bir anfi varmıdır? aracım ford fiesta 2013 model ön ve arka kapılar için istiyorum bunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkı koz -- 14 Ekim 2014; 9:56:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkı koz

merhaba arkadaşlar öncelikle bu anfi v.s işlerinden anlamadığımı belirtmek isterim bende SONY XM-N1004 almayı düşünüyorum iki tane mid takımı bağlamayı düşünüyorum ama anfi bunu kaldırırmı kaldırmazmi bilmiyorum bass kullanmayı düşünmüyorum mid takımlarım şöyle KİCKER KSS 65 ve KİCKER KSS5 sizce nasıl olur yada önerebileceğiniz bir anfi varmıdır? aracım ford fiesta 2013 model ön ve arka kapılar için istiyorum bunları

Amfinin değeri 4x70 rms, kss65 ler 125, kss5 ler 100 rms gücünde. Sony yetersiz kalır biraz, 4x100-125rms(4ohm) bir amfi almanızı öneririm.
  • burak9006 kullanıcısına yanıt
    peki sizce ROADSTAR RDA 6040 işimi görürmü verimi iyi olurmu ?
  • quote:

Daha güçsüz o amfi Sony den.
    Pioneer 8604 olabilir ya da ikinci el JBL 100.4 veya 75.4 bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Daha güçsüz o amfi Sony den.
    Pioneer 8604 olabilir ya da ikinci el JBL 100.4 veya 75.4 bakabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    o zaman hoparlörleri değiştireyim Sony XS-GS1621C ve Stroker SS 5250 pioneer GM-D8604 işmi görür dimi ?
  • quote:

o zaman hoparlörleri değiştireyim Sony XS-GS1621C ve Stroker SS 5250 pioneer GM-D8604 işmi görür dimi ?

Sony 75 rms, stroker 120(tahmini 70 80 verir) rms diyor. Açıkçası stroker önermem ne o gücü gerçekten verir ne kaliteli sesi var.

Kicker ları yine kicker 450.4 le kullanabilirsiniz o daha ucuzdu sanırım pioneer dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak9006

quote:

Sony 75 rms, stroker 120(tahmini 70 80 verir) rms diyor. Açıkçası stroker önermem ne o gücü gerçekten verir ne kaliteli sesi var.

Kicker ları yine kicker 450.4 le kullanabilirsiniz o daha ucuzdu sanırım pioneer dan.

Alıntıları Göster
    hocam bende siparişi yeni verebildim 1-2 güne gelir ama hoparlörüm yok tavsiye üzerinden gidicem ama aklımda pioneer ts6995s var 100w rms. siz amfiyi adaptörlemi veya psu ilemi besliyosunuz

• Anfiyi smps ile besliyorum 30a ama 95s oval hoparlor xmn1004 sterioya fazla gelir tavsiye etmem sese yuklenirsen hoparlorleri yakarsin elinde kalir 4ohmda 70rms veriyor benim tavsiyem oval almak istiyorsan 70rms yi gecmesin eger kompenant almak istiyosan SONY XS-N1620C 16 cm Mid Bass Takımı var 200 lira civarinda bundan 2 takim alirsan mis gibi beslersin ve ses alirsin. Keske sipariş vermeseydin ben bendekini satardim sana sifir kiz gibi duruyordu pioneer 8604 alcagim icin satiyorum.
  • sametcan28 kullanıcısına yanıt
    kaca satiyon?
  • quote:

Anfiyi smps ile besliyorum 30a ama 95s oval hoparlor xmn1004 sterioya fazla gelir tavsiye etmem sese yuklenirsen hoparlorleri yakarsin elinde kalir 4ohmda 70rms veriyor benim tavsiyem oval almak istiyorsan 70rms yi gecmesin eger kompenant almak istiyosan SONY XS-N1620C 16 cm Mid Bass Takımı var 200 lira civarinda bundan 2 takim alirsan mis gibi beslersin ve ses alirsin. Keske sipariş vermeseydin ben bendekini satardim sana sifir kiz gibi duruyordu pioneer 8604 alcagim icin satiyorum.
    anladım hocam 95s fazla derken sesi %50-60 gibi seviyerlerde kullanırsam p.cden sorun olurmu. siz ovallerden memnunmuydunuz extradan sub takmamak için oval düşünüyorum midler yetersiz kalıyo bass konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

anladım hocam 95s fazla derken sesi %50-60 gibi seviyerlerde kullanırsam p.cden sorun olurmu. siz ovallerden memnunmuydunuz extradan sub takmamak için oval düşünüyorum midler yetersiz kalıyo bass konusunda

Hicbisey olmaz kardesim %50den yukari gecme gaini bisey olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selim2531

Hicbisey olmaz kardesim %50den yukari gecme gaini bisey olmaz

Alıntıları Göster
    Hocam kusuruma bakmazsanız bu amfi yani SONY XM-N1004, bu kolon Sony XS-GTF6938 6’ x 9’ inç 420 Watt 50RMS 3 Yollu Koaksiyel Hoparlör ve SONY XS-NW1202E 1800 W 420RMS bu ürün hakkında bir şey sormak istiyorum ben bu ürünlerin hepsini N1004 e bağlatabilir miyim?

Kolonların 50RMS ve subwooferin 420RMS olması ne gibi bir sorun yaratabilir? bi el atarsanız rmsler çok tutmuyor çünkü işin içindne pek çıkamadım.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hızır_112

Hocam kusuruma bakmazsanız bu amfi yani SONY XM-N1004, bu kolon Sony XS-GTF6938 6’ x 9’ inç 420 Watt 50RMS 3 Yollu Koaksiyel Hoparlör ve SONY XS-NW1202E 1800 W 420RMS bu ürün hakkında bir şey sormak istiyorum ben bu ürünlerin hepsini N1004 e bağlatabilir miyim?

Kolonların 50RMS ve subwooferin 420RMS olması ne gibi bir sorun yaratabilir? bi el atarsanız rmsler çok tutmuyor çünkü işin içindne pek çıkamadım.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

Rms leri uygun tutmak ses kalitesi ve uzun ömür açısından önemli.

50rms hoparlörler sorun olmaz 10 20 aşağı yukarı farketmez gain kısılır ayarlanır.

Yalnız subwoofer konusunda amfi 175rms ken(ki 14.4v için bu değer normal araçta 160rms falan verir) 420rms takmak pek sağlıklı olmaz. Genelde amfi güçsüz diye gain(kazanç) fazla açılır ve clippinge girer amfi bunu da subwoofer da farketmek kolay olmadığından bir süre sonra amfi ya da subwooferda arızaya sebep olur.

5 kanal bir amfi alın bence sonrasında önlere mid takacak olursanız ekstra amfi ihtiyacı olmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.