Şimdi Ara

5800 XM için kulaklık önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun süredir Nokia 5800 XM telefonuma kulaklık arıyorum. Telefonumu alalı 6 ay oldu, aldığım günden beri kulaklık bakınıyordum ancak almak kısmet olmadı... Nokia'nın standart kulaklığından da hiç mi hiç memnun değildim. 1-2 ay önce sağ kulaklık bariz şeklide bozuldu ve yüksek seste(pek yüksek olmasa da kendisinin verebildiği en yüksek sesde) patlak hoparlör gibi ses vermekte. Almak istediğim kulaklıklar arasında;

Sennheiser CX200 Street II
    Creative EP-630

bulunmakta şimdilik. 2 sinide uzun uzun araştırdım, yorumları okudum. CX200'ün daha dengeli olduğu ve EP-630'un basslarının daha kuvvetli olduğu yazılmış-çizilmiş genel olarak. Eskiden daha ağırlıklı Trance, Electronic, Hip&Hop, Rap dinlerken şimdi biraz daha usul şarkılara döndüm. Hala elektronikden vazgeçebilmiş değilim ancak eskisi gibi ağır değil daha hafif parçalar(David Deejay Ft. Ela Rose - I Can Feel ve DJ Project feat. Giulia - Nu) gibi dinlemekteyim. Dinlerseniz anlayacaksınız neyi kastediğimi. Şimdi kafama takılan soru şu telefonumun ses çıkışı da önemli olsa gerek. Bu kulaklıkları karşılayabilecek mi yani kulaklıkların tam performansını alabilecek mi telefon? Bütçem 60-70 arası. Bu fiyat aralığında benim araştırmalarımda öne bunlar çıktı, sizin başka önerileriniz var mı?

Şimdiden teşekkürler...

• 5800 bendede var cikis gücü cok iyi kulak icinde sorun yasamazsin.
    Sennheiser-CX300-II "44 TL"

Ayrica buraya
    http://forum.donanimhaber.com/m_39977764/tm.htm

bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsb -- 10 Haziran 2010; 2:39:46 >
  • Sennhieser alma sakın kardeş bende 5800 kullanıyorum sony mdr ex 82 yada ex300 tavsiyemdir sakın bunlardan başkasını alma pişman olursun Yahya abiden temin edebilrsin ikisinide her ikisinide kullandım ben ex300 ex82den daha üst seviye tercih senin ama ikiside sennhiserlere bin çeker bence

http://forum.donanimhaber.com/m_40367262/tm.htm
  • dilerseniz aşağıdaki linke ve yoruma bakabilirsiniz ,,,

http://forum.donanimhaber.com/m_40367262/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40367262

10 - ) inistanbul isimli üye

ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...

benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...

• Öncelikle hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

Bütçem ortada olduğu için bu 2 ürüne yöneldim öncelikle. serhatsb hocam bahsettiğiniz linkte 44Tl yazan yer güvenilir midir? Ayrıca elimize ulaşması ne kadar sürer? Yurtdışı merkezli ne de olsa site...

EASTWOOD1981 hocam seninle de kontağa geçtik zaten, diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. Şimdilik ex300'e yöneldim araştırmalara devam ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xonar
    Öncelikle hepinize ilginiz için teşekkür ederim.

Bütçem ortada olduğu için bu 2 ürüne yöneldim öncelikle. serhatsb hocam bahsettiğiniz linkte 44Tl yazan yer güvenilir midir? Ayrıca elimize ulaşması ne kadar sürer? Yurtdışı merkezli ne de olsa site...

EASTWOOD1981 hocam seninle de kontağa geçtik zaten, diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. Şimdilik ex300'e yöneldim araştırmalara devam ediyorum...

mymemory güvenilir ve orijinal satar gelis süresi genelde 2-3 hafta yi pek gecmez.
  • 60 liraya ex300 varken 44 liraya cx300 almak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA 1200 için kulaklık
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eastwood1981 arkadaşla anlaştık, sizlerin de önerileri üzerine ve arkadaşın yorumlarının olumlu oluşu, gösterdiği ilgi alakadan dolayı ürünü almaya karar verdim. Kendisi büyük bir naziklik gösterip ödemeyi bu hafta yapamayacağımı söylememe rağmen ürünü göndermeyi teklif etti. Ancak bende huzursuz olacağımdan böylesi bir durumda alışverişi hafta içi yapacağız. Ürün elime geçtiğinde kısmet olursa incelemesini de yapar koyarım Tekrardan teşekkürler ilgilenen herkese...
  • Hâla önerilere açığım. İsteyenler kullandığı kulaklıkların yorumlarını yapabilir, ürünü şuan almayacağımdan olabildiğince araştırmak istiyorum.

Fikrim Vsonic'e kaymış durumda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 10 Haziran 2010; 14:44:25 >
  • Eastwood1981 ile SONY MDR-EX300SL ürünü için tekrardan anlaşmış bulunmaktayız. Ürünü yarın kargoya verecek, elime geçince yorumlarını yazacağım
  • Kulaklık elime ulaştı, şuan test etmekteyim ve ilk izlenimlerim çok iyi. Buradan Eastwood1981 ' e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, incelemem çok yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

Kulaklık elime ulaştı, şuan test etmekteyim ve ilk izlenimlerim çok iyi. Buradan Eastwood1981 ' e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, incelemem çok yakında

hayırlı olsun , incelemelerini merakla bekliyorum.
  • Ufak çaplı bir inceleme yaptım buradan
  • arkadaşlar bendede 5800 telefon var ve birde küçük sansa clip mp3 playerim var kulaklık ariyorum max 40 tl olcak cx200 street 2 istiyodum fakat burdaki yorumlar biraz caydırdı onu ne zamandır hayal ediyordum ama sony x82 gibi bi model yazmışınız o gözüme çarptı ama görünüşünü pek sevmedim

şimdi biraz dah açık yazayım istediğim özellikler:

kulakiçi olsun( çok şart deil aslında sadece yalıtım için istiyorum )
    bass tiz vs dengeli ve güçlü olsun yani iyi birşey olsun
    birde verdiğim paranın karşılığını max derecede aliyim istiyorum ( çok şey istedim galiba)

yazan arkadaşlar nereden temin edeceğimide yazarsa güvenirliğini sağlam olsun

teşekkürler teşekürler

• ben sıze ex300 tavsıye ederım ,, dılersenız asagıdakı lınke bı goz atabılırsınız

http://forum.donanimhaber.com/m_40562018/tm.htm

10 - ) inistanbul isimli üye

ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...

benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...

fıyatı 50 lıra ve kargo alıcı odemelı ,,,

ilgilenirseniz cebıme cagrı yada mesaj atmanız yeterlı ben sızı ararım

yahya güvercin

0 542 443 68 93

haydar131@hotmail.com

• sana ex300sl öneririm ben de 5800 kullanıcısıyım ve gercekten memnunum yukarda yahya kardesımızde belırtmıs zaten kendısıyle ıletısıme gecmek ıstersen kesınlıkle yardımcı olur... paranın karsılıgı olan muhtesem kulaklıgı ondan alabılırsın :)
  • @anlanl
    ben nokia express music serisinden olan 5320 yi kullanıyorum, şu ana kadar bir çok kulaklık denedim, en son creative ep-630 um bozuldu ve sinir olmuştum, o kadar para vermiştim falan..şimdi de iyiki de bozuldu diyorum, yoksa ex-300 sl den haberim olmazdı bile..
    parasının hakkını fazlasıyla veren bir kulaklık, bunu sanırım ilk izlenimlerinden de anlamışsındır. tizleriyle olsun, baslarıyla olsun beni oldukça tatmin etti.
    yalıtımı da mükemmel, tek kötü tarafı sokakta dinlerken birazcık dikkatli olcaksın, korna sesini falan duymazsın
    eğer ex-300 sl i aldıktan sonra pişman olursan, pişman olan ilk kişi olarak tarihe geçersin diye tahmin ediyorum

• peki 50 lira vermek istemezsek biraz daha ucuza ne alabiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlanl

peki 50 lira vermek istemezsek biraz daha ucuza ne alabiliriz ?

ex82 var gene sonynin modeli. Ama bence aradaki farkı da ödeyip ex300 al kesinlikle pişman olmazsın. Bu bahsettiğim 2 kulaklığıda eastwood satıyor, iletişime geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlanl
    peki 50 lira vermek istemezsek biraz daha ucuza ne alabiliriz ?

mikrofonsuz v-moda vibe lara bak o zaman 30-40 arasiydi en son ebay de 128headphones adli saticida forumda basligi var oradan bakabilirsin ama mikrofonsun modelden almalisin fakat yurtdisindan alimlarda postada gecikmeler veya kaybolmalar bazen yasaniyor bu riski aliyorsan bu ise gir yok hizli olsun ,bugun odeyeyim yarin elimde olsun diyorsan ex300 satan arkadasla irtibata gecmelisin,ayrica mymemory ede bakabilirsin gecen hafta sonu yüzde yirmi indirim vardi checkout da indirim kodu bölümüne fifa20 yazdiginda belki bu hafta tekrarlarlar oradanda 32-40 civarina belki cx300 bulabilirsin. Ex300 satan arkadasta 40 tl yede enson sony nin baska bir modeli vardi onuda dusunebilirsin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.