Şimdi Ara

5800 XM için kulaklık önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benden bursada 50 lıraya elden ex300 alan ve daha once akg k324p kullanan ( mediam markt ten 120 liraya almış ) jumuu nickli arkadaşın yorumunu sizler için aşağıya aktarıyorum belki sizin için yeterli olur ,,

yahu bi kulaklik bas konusunda bu kadar basarili olmak zorundami?
    sahne konusunda inanilmaz bi fark var.o kadar genis ki; gozlerinizi kapattiginizda enstrumanlara elinizle dokunabilirsiniz.
    Bas konusunda dinlerken notlar aldim;
    Akg k324p'e gore;
    Sahnesi genis.
    bas frekansi daha genis.
    Ama sesi keske daha fazla ciksa.
    Acaba bazi bas frekanslarinda kulaklik sorunlumu?
    Hayir degil!
    Öyle Hissetmeme sebep olan sey,bas frekansi genisligi.
    Cunku bu basi k324p ile duymuyorum...

Acaba diyorum sony bu kulakligi uretirken büyü'mü yapti.
    ancak kara büyü ile böyle bisi uretilebilir..
    (akg-k324'e göre)

bu yorumu asagıdakı lınkte gorebılırsınız ,,

http://forum.donanimhaber.com/m_40628435/tm.htm

• Cx200 - 300
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

ya akg 324 ün modası geçti gidin vsonic R02 alın hem baya baya iyi

Baya baya derken? Bahsettiğiniz kulaklıkla ahım şahım bi fark göremedim ben? Ha sadece frekans aralığı yönünden diyorsanız emin olun o aradaki frekans farkında AKG kendini gösterir.

Sonuçta ses bu modayla pek alakası yok.
  • V-Sonic fiyatının kulaklığı değil kesinlikle, haklısınız. 100 TL'ye yakın bir satış fiyatı olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

ya akg 324 ün modası geçti gidin vsonic R02 alın hem baya baya iyi

Baya baya derken? Bahsettiğiniz kulaklıkla ahım şahım bi fark göremedim ben? Ha sadece frekans aralığı yönünden diyorsanız emin olun o aradaki frekans farkında AKG kendini gösterir.

Sonuçta ses bu modayla pek alakası yok.

frekans aralığımı sen geç o istatistiksel bilgileri bu işler öyle olmaz baya bayada farkı var ha o senin kulağın bende akg satsam banada farklı gelmezdi

ayrıca vsonic tam anlamıyla giriş seviyesi hi-fi iem dir burda frekans aralığı filan bizim için en ufak bişey ifade etmez bass-mid-tiz-sahne anlamında yani herkonuda iyidir boşuna yorulmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 1 Temmuz 2010; 15:55:49 >

• Hocam benim satmakla alaksı yok sonuçta elimde 4 tane kulaklık var gider dostlarıma veririm. Depomda binlerce ürünüm yok benim.

Kaldıkı ben istatiksel konuşmuyorum. creative in ep serilerini de kullandım sony ex82 ve ex300 deneme şansım da oldu, ben bunlarla karşılaştırarak yorumumu yaptım. Ben bizzat dinleyerek yorumumu yapıyorum acaba siz akg dinlediniz mi?

Açık konuşayım ben vsonic dinlemedim ama aralarında öyle ahım şahım bir fark olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Hocam benim satmakla alaksı yok sonuçta elimde 4 tane kulaklık var gider dostlarıma veririm. Depomda binlerce ürünüm yok benim.

Kaldıkı ben istatiksel konuşmuyorum. creative in ep serilerini de kullandım sony ex82 ve ex300 deneme şansım da oldu, ben bunlarla karşılaştırarak yorumumu yaptım. Ben bizzat dinleyerek yorumumu yapıyorum acaba siz akg dinlediniz mi?

Açık konuşayım ben vsonic dinlemedim ama aralarında öyle ahım şahım bir fark olacağını düşünmüyorum

Kullansan böyle konuşmazdın işte hem kullanmadığın bir şey hakkında nasıl bir fark göremedim diye yorum yapıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi king size -- 2 Temmuz 2010; 12:05:50 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.