EX82 yi 5800 ile denedim. Ses EP630 ve CX300 e göre daha kısıktı ve memnun kalmamıştım. Bilemiyorum belki bana gelen bozuktu. Bozuk ya da değil beğenmediğim için Yahya bey geri aldı sonuçta. Şimdi aklıma geliyor keşke denetseydim o kulaklıkta mı bir sorun vardı diye. Ama kısık ses normal geldi bana. Zira EP630 da 106DB, EX82 de ise 100DB di hassasiyet. He CX300 de 112DB ama EP630 ile aynı ses. Yani ses ölçüm metodları da değiştiriyor olabilir.
Bu tecrübemden dolayı EX82 alma derim. 300 modelini denemedim ama iyi gibi duruyor bence onu al. En kötü ihtimalle beğenmezsiz Yahya bey de iade alır olacağı bu.
merhaba
asagıya benden ex082 alıpta daha once ep630 yada cx300 kullanan arkadasların yorumlarını koyuyorum ,,, bence bu kadar arkadas memnun ve ıyı derken kalkıp sızın ıyı degıl demenız bence kulaklıkta bı sorun olmadıgını sızın kulagınızda bı sorun oldugunu gosterır ,, bence en kısa surede bı kulak burun bogaz doktoruna gorunun ,,, aynı zamanda oynatıcı yanı playerlar cok onemlıdır ,, butun nokıa telefonlarının cogunun ses cıkısı dusuk ve ses kartları kalıtelı degıldır ,,, kulaklıktan verım alabılmenız ıcın ılk once oynatıcı cok onemlıdır ,, daha sonra dınledıgınız sarkıların kalıtesı 128 kbps degıl 320 kbps olmalıdır ,, iş en son kulaklıga duser ,, oynatıcınız ıyı degıl ve sarkılarınızda kalıtelı degılse sız dunyanın en ıyı kulaklıgınıda alsanız kulaklık tek basına bısey yapamaz ,,,,
ben bugune kadar bu forumda 500 kısıye ,, gıttıgıdıyorda da 400 kısıye kulaklık sattım ,, kımsenın hakkını yemedım ,, kımseyı magdur etmedım ,,, sıze 3 tane kulaklık gonderdım daha parasını bıle almadan ,,, begenmedıgınızı soyledınız ve bende gerı aldım ,, ortada bı magdurıyet yok ,,, bu arada ex300 u de benden almayın lutfen ,, almak zorunda da degılsınız ,, ıstedıgınız yerden alabılırsınız ,,, kulaklıklar dıs fırcaları gıbıdır ,, marketten aldıgınız bı dıs fırcasını ıade edebılırmısınız edemessınız ,,, etsenız bıle market onu baska bırıne satamaz ,, bende kulaklıkları denetıp begenmeyen kısılerın kulaklıklarını gerı alamam ,, alsamda baskasına kullanılmıs denenmıs yada acılmıs kulaklık satamam ,, dusunsenıze sıze acık ve denenmıs bı kulaklık yolladıgımı ,, benım hakkımda ne dusunursunuz ,, bu yuzden bende sızden ıade aldıgım urunu baska bırıne satamam satmamda ,, zaten sıze 3 tane yollamıstım bırını acmıstınız o acık hala duruyor ,, sıze bu sefer ıade alamam desem hemen forumda karalıcaksınız ıftıra atıcaksınız kotuluceksınız bızde mecburen ıade aldık ,, bu aykkabı degılkı ben herkese kulaklık denettıreyım begendıysenız alabılırsınız begenmedıysınız almayabılırmısınız mı dıyeyım musterılerıme ,,, saglıcakla kalın ,,,
benden ex082 alıpta daha önce ep630 kullanan kişilerin yorumları
7 - ) Biofreak isimli üye
Eastwood1981 nickli beyden 1 adet ex082 aldım bugün itibariyle.Önceden başka bir kulaklık kullanıyordum(creative ep630) Sonra bozulunca foruma konu açtım http://forum.donanimhaber.com/m_31156689/tm.htm ve kendisi ile iletişime geçtim.Özellikle belirteyim müşteriye karşı hizmet süper,kulaklık almak için ilerki bir zamanı beklerken sırf müşteri memnuniyeti adına herşeyi yaptı. Müşteriye karşı aşırı ilgili ve yardımsever.Ödeme işlemlerini yaptım(saat 14:30 da) ve pat diye ertesi gün sabah(12:00) elimdeydi kulaklık. Bu aradaki zamanda ise kendisi ile görüşme halindeydik,bana ürünü kargoya verdiğini vs her bilgiyi üşenmeden bir telefonla haber verdi. Güvenebilecek birisi ile alışveriş yapacaksanız tam adamını buldunuz.(Kendisiyle alışveriş yapanlar bilir).Ne yazdıysa forumda aynen o. Kulaklık ise müthiş,ep630 dan sonra çok iyi geldi vallahi.Tamamen orjinal ve ürün kalitesi çok güzel. (Sağolsun bana seçim konusunda yardımcı da oldu).Abartısız söylüyorum,cowon t2 ile ekolayzır ayarsız ve diğer ayarlar kapalı halde bile çok daha iyi ses veriyordu ep630 dan. Ney üflediğim için mid sesler önemli oluyor benim için ve gerçekten ep630 da ayarlarla ulaşamadığım sesi bu kulaklıkla yakaladım. İlk defa bu siteden birisiyle alışveriş yapıyorum ve bu fiyata bu kalite kaçmaz.Bundan sonraki alışverişlerim ve tavsiyelerimde kendisini önereceğim. Alışveriş yapacaklar kendisini tanıyınca şaşıracaklardır eminim.Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.
137 - ) caqlayan isimli üye
Öncelikle Yahya Beye çok teşekkür ediyorum. Şuana kadar dinlediğim en iyi kulaklığa sahip oldum sayesinde. Bundan önce ep630 sahibiydim, kablosu bozulunca tamir etmeye çalıştım beceremedim ince kablo olduğu için. Sonra arayışa çıktım ve bu kulaklığı aldım. ep630 un kablosunu kurcalayınca hala iki kulaklığı çalışıyo yani karşılaştırma fırsatım oldu. 320 kbps şarkılarımı attım ve test ettim kesinlikle sony nin üstünlüğü var. Bass lar daha vurgulu tisler daha temiz geliyor. ep630 da beni en rahatsız eden şey yüksek seste tislerin kulağımı rahatsız etmesiydi sony de öyle bi sorun yaşamadım. dört dörtlük bi kulaklık bence. kablosunun kısa olmasından korkuyodum ama uzatma kablosuyla baya bi uzunmuş :). bu fırsatı kaçırmayın derim. bu fiyata bu kalitede bi kulaklık bulmanız imkansız. herkese tavsiye ederim.
158 - ) trapspeed isimli üye
meraba ben öncelikle ep630 kullanıcısıydım.Kulaklığımdan gayet memnundum taa ki aldıktan 2 ay sonra bozulana kadar.Ben bu kulaklığı alırken baya tereddüt ettim.Fıyatının uygun olması açıkçası bende şüpe uyandırdı.cx300 düşünüyodum ama fiyatından dolayı ex082 tercih ettim.Şu an gerçekten doğru kararı verdiğime eminim.Kulaklığı özetleyecek olursak bassları ep630 ve cx300 den daha fazla tizleri ise burn-in olduktan sonra baya bi açılıyor.Malzeme kalitesi gayet tatmin edici ve hoş görünüyor.Bu fiyata gerçekten harika bir kulaklık.Yahya beyin ilgisine diyecek laf yok.Bana kulaklığı ayın 10-15 i arasında gönderebileceğini söylediği halde kulaklığı 5 inde teslim aldım.Yahya beye ayrıca teşekkür ediyorum.
167 - ) ViTalyCL isimli üye
Yahya beyden 3 gün Önce 2 adet Kulaklık aldım, parayı yatırmadan aynı gün icinde kargoyu gönderdi.Ayrıca defalarca beni arıyarak bilgi verdi kendisi oldukçada ilgili biri.Gönderdiği kulaklıklardan birini kendime birinide arkadasıma verdim.Ben oldukca memnunum ve arkadasımdanda defalarca tsk aldım fiyatına göre alınabilecek en iyi FP çözümü budur bence, Özellikle Crative ep630 kıyaslama şansım oldu Mixler ve Basslar Sonyde bariz olarak daha iyi yüksek ses olarak alınabilecek çözüm değil zaten kulak içi kulaklarında amacı yüksek dsb değil.Vitalycl olarak yahya beyi memnuniyetle karsılar, Sattığı Sony kulaklıkları şiddetle tavsiye ederim.Bundan sonrada bir cok kulaklık alacağım kendisinden Hayırlı satıslar dilerim
benden ex082 alıpta daha önce cx300 kullanan kişilerin yorumları
12 - ) bisquit isimli üye
Ben de kendisine teşekkür ederim satın almadan önce ilgilendi satın aldıktan sonra da epey ilgilendi. kargolaması da gayet hızlı,ürünle ilgili olarak, güzel kulaklık tizlerini beğendim, cx300'ümün yanına ek olarak almıstım dursun diye,şimdi sürekli bunu dinliyorum,yahya bey'e güvenirliğinden ve hizmetinden ötürü tekrar teşekkür ederim.
39 - ) BARAnCUDA85 isimli üye
Bir adet de ben aldım. Gerçekten %100 orjinal ve kaliteli bir ürün. Bu fiyata böyle bir kulaklık sahibi olduğum için şanslıyım sanırım. Daha önce Sennheiser CX-300 kullanmış ve memnun kalmamıştım, bu kulaklık ondan 2 gömlek üstün bana göre! Creative EP-830 ile bu kulaklık arasında kalmıştım, EP-830 kullanmadım bilmiyorum ama bu kulaklık beni fazlasıyla tatmin etti ve doğru karar verdiğimi anlıyorum. Daha kulaklığı yeni aldım, henüz burn-in olmadığı halde sesi çok iyi, bass'lar mid ve tizlerin arkasında kaybolmuyor. Mid ve tizler de gayet güzel kanımca. Bize bu fiyata bu kaliteyi tattırdığı için satıcı arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Satın almadan önce 3-4 gün boyunca usanmadan sıkılmadan sorularımı yanıtlamış neredeyse toplamda sadece bana 2 saatini ayırmıştır Satışın her aşamasında, öncesi olsun sonrası olsun her an arayarak, teyit ettirerek, bilgi vererek vb. bir satıcının nasıl olması gerektiğini ortaya koymuştur. Forumun sizin gibi kullanıcılara ihtiyacı var! Sonsuz teşekkürlerimle
Dün yazdığım yoruma ek olarak eklemek istediğim birkaç husus daha var. Önceki yorumumda bass'ların mid ve tizlerin gerisinde bozulmadığını söylemiştim. Dünden bugüne daha fazla bas ağırlıklı şarkılar dinledim ve ilk defa kulak yolumu titreten bir kulaklık kullandığımı söyleyebilirim. Bass'lar o kadar net ve güçlü ki inanın kulağımın içinde titremeler oluşuyor ve sesi kısmak zorunda bırakıyor beni Ses seviyesi de 100 dB olmasına rağmen, daha önce kullanmış olduğum ve 112 dB ses yüksekliğine sahip olan CX300'ten daha yüksek ses veriyor özdeş cihazlara bağlayıp aynı şarkılarla karşılaştırma yaptığımda! Bu kulaklıktan gerçekten çok memnun kaldım henüz 1 günlük kullanım sonucunda bile. Tekrardan söylüyorum herkese şiddetle tavsiye ederim ve ilan sahibi ile bir tanışıklığım yoktur alışverişimiz dışında
51 - ) megaturk isimli üye
Kulaklık herşeyden önce vereceğiniz parayı sonuna kadar hak ediyor ve piyasada ki eş değer kulaklıklara göre ( CX300 vs ) daha ucuz. Bass lar özellikle harika. Ayrıca daha önce CX300 kullanmış biri olarak bu kulaklıktaki izolasyon daha iyi. Dış ses neredeyse sıfır. İyi satıcı, güzel ürün.
58 - ) alykayhan isimli üye
Kulaklığı incelemeden önce satıcıya yani yahya beye bir yorum yapayım;
10/10 bir satıcı kesinlikle bir şüpheniz olmasın içiniz rahat olsun. Kulaklığa gelince önce Florida-Rightraund,sonra Umut kaya-Mevsimler geçerken,50cent-Hustlers ambition.. Olsa bir de senfoni dinleyecektim ama bulamadım.Ben cx300 kullanıcı olduğum için onunla karşılaştıracağım; Kesinlikle çok daha rahat ve izole bir kulaklık.Basslar çok iyi,diğerleri de basslar arasında kaybolmuyor. Cx300 mü Bu kulaklık mı diye sorarsanız,Bunu tercih ederim.Herşey için yahya bey'e teşekkürler.
99 - ) [KARA_KARTAL] isimli üye
Öncelikle Yahya abiye teşekkürlerimi sunuyorum böyle hizmet verdiği için kulaklığa gelicek olursak eynı denildiği gibi geldi zaten söylememede gerek yoktur ben 5800XM kullanıcısıyım gerçekten güzel ses veriyor kulaklık ilk taktığımda zaten beni basslar yeterince tatmin etti aradığım kulaklık buydu dedim yaklaşık 10 gün kadar CX300 kullanmış birisi olarak :) Tekrar Yahya abiye teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum
159 - ) paradıse isimli üye
Yahya Abiye Tesekkurler Söyledigı zamanda Ürün elime geldi.Ben Cx200 almayı dusunuordum ki Sony nin bu modelini son anda fikir deistirerek almaya karar verdim. Kargo nun gelmesiyle arkadasmda olan cx300-2 ile karsılastırdık gayet güzel bir ürün bass lar tiz ler olsun hersey yerli yerinde ölçüsünde kulağı rahatsız etmiycek sekılde cok guzel Cx300-2 de Tiss ler daha baskın gelıolar birbirlerine cok yakınlar ama arada Fiyat farkı var ama Fiyat farkı olmasada bu ürünü tercih ederim.SONY MDR-EX082 de Bass lar daha baskın olup Tiss lerde yerinde kulagı hic bi sekilde rahatsız etmiyor.Yalıtımıda gayet güzel Dısardan hic birsey duymuyorsun Müziğide dısarı pek vermıyor.İçinden cıkanlar 1M uzatma kablosu,ufak orta büyük silikon,Sony tasıma kılıfı cıkyıor. Bu fiyata böyle Kaliteli Ürün Güvenilir satıcıya Fiyat az bile Kacırmayın Derim Size..
nokia 5800 ile uyumlu mikrofonlu kulaklık olarak ne tavsiye edersiniz ? (kulakiçi)
İmzamdaki kulaklığı da önerebilirim düşünürseniz eğer, gerek izolasyon yönünden gerek ses yönünden çok çok iyi
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
İmzamdaki kulaklığı da önerebilirim düşünürseniz eğer, gerek izolasyon yönünden gerek ses yönünden çok çok iyi
kulaklıklarınızda mikrofon var mı ? Nokia 5800 için mikrofonlu kulaklık arıyorum .
AKG K 324P
Tavsiye eder misiniz 5800 için ??
quote:
Orijinalden alıntı: 15Haziran2006
AKG K 324P
mdr-ex300 al.hem daha ucuzdur hemde daha iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: 15Haziran2006
AKG K 324P
benden bursada 50 lıraya elden ex300 alan ve daha once akg k324p kullanan ( mediam markt ten 120 liraya almış ) jumuu nickli arkadaşın yorumunu sizler için aşağıya aktarıyorum belki sizin için yeterli olur ,,
yahu bi kulaklik bas konusunda bu kadar basarili olmak zorundami? sahne konusunda inanilmaz bi fark var.o kadar genis ki; gozlerinizi kapattiginizda enstrumanlara elinizle dokunabilirsiniz. Bas konusunda dinlerken notlar aldim; Akg k324p'e gore; Sahnesi genis. bas frekansi daha genis. Ama sesi keske daha fazla ciksa. Acaba bazi bas frekanslarinda kulaklik sorunlumu? Hayir degil! Öyle Hissetmeme sebep olan sey,bas frekansi genisligi. Cunku bu basi k324p ile duymuyorum...
Acaba diyorum sony bu kulakligi uretirken büyü'mü yapti. ancak kara büyü ile böyle bisi uretilebilir.. (akg-k324'e göre)
Her konuda garanti veririm, alan kişi bana dua eder.
hocam akg yi ex 300 le kıyaslayabilir misiniz özellikle bas yönünden hangisinin bası daha fazla?
quote:
Orijinalden alıntı: hepimiz_biriz
hocam akg yi ex 300 le kıyaslayabilir misiniz özellikle bas yönünden hangisinin bası daha fazla?
adamsın.. bende tam bu soruyu sormaya girmiştim
ex300 kullanmadım. ancak ep-630 ve ep-830 dan sonra aldığım en tatlı bass bu kulaklıkta. Düşük seviyede bile bassları çok güzel hissedebiliyorsunuz + sahnesi de geniş bir kulaklık. Yüksek seste dahi kuvvetli basslarda diğer seslerde kaybolma veya arka planda kalma olmuyor
ya akg 324 ün modası geçti gidin vsonic R02 alın hem baya baya iyi