Şimdi Ara

iPhone 3Gs için kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler, iPhone un kendi kulaklığı bozulunca ben de kulaklık arayışına girdim. Kafamda şu an 2 model var; biri sennheiser ın iPhone için özel üretimi mm50 diğeri cx 300 II precision. Benim kulaklıktan istediğim daha böyle mid ve tiz ağırlıklı olması,sesin berrak olması ve de basın normal seviyelerde olması. Çok yüksek sesle müzik dinlemeyi sevmediğim için ses yüksekliğinin bir önemi yok. Sizce bu ikisinden hangisi, tabi eğer bunların haricinde önerebileceğiniz başka kulaklık varsa onlara da bakabilirim. Fiyat max. 120 tl. Şimdiden teşekkürler.

• İstediklerinize göre en olmayacak kulaklıklar MM50 ve CX300II aklınızda bulunsun. Mikrofonlu olmak zorunda değilse birazcık daha kasıp Vsonic R04 alırsanız çok memnun kalacağınızı umuyorum bir iPhone kullanıcısı olarak.

İkinci el kısmında sıfır olarak 140TLya satılıyor R04 Pro. "Kulaklık Dükkanı" isimli bir ilanda. 140 çok derseniz ikinci el olarak utuman nickli arkadaş Vsonic R02 Pro satıyor onu düşünebilirsiniz.

Fiyat aralığınızda başka temiz ses veren kulaklık bulamazsınız Türkiye'de malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 24 Ağustos 2010; 19:38:59 >
  • dilerseniz aşağıdaki linke bakabilirsiniz ,,,

http://forum.donanimhaber.com/m_42394456/tm.htm

bakın asagıdakı arkadaslar arasında daha once cx300 ve cx300 ıı kullanan arkadaslar var onların yorumlarını okuyabılırsınız ,, dıkkat edılmesı gereken kısımları sızın ıcın sıyah yaptım ,,,

1 - ) leylandi isimli üye

yahy abey çok iyimser bir satıcı.sony mdr-ex300sl marka kulaklık aldım kendinden.alır almaz beni telefonla aradı.kulaklığın orjinal olduğunu ve alırken karşılaşabileceğim sorunları anlattı,bi sürü bilgi verdi.insan babasına bu kadar ilgili olmaz.kulaklık alacaksanız tek adres yahya bey.ileride daha çok alışverişlerim olacak inşallah.sony dışındaki markaların kulaklıklarınıda getirebileceğini söyledi.istemeniz yeterli.bu bilgiyide vereyim.
    yahya beyden ex082 ve ex300 aldım,çok memnun kaldım.daha önceden ex90 kullanıyordum;şimdi ise ex700 kullanıyorum.yahya beyden aldığım ex300 kulaklığı 100 TL ye almıştım.şimdi görüyorumki 60 TL ye düşürmüş.kesinlikle kaçırmayın derim.bu kulaklık sennheiser cx serileri(cx500 dahil),creative ep630,akg k324p gibi kulaklıklarla karşılaştırılamaz bir kulaklık kalite açısından.mid,tiz olarak çok daha detaylı,berrak;bass kalitesi açısından çok daha derli toplu ve net vuruşlara sahip bir cihaz.işin en güzel yanı rakibi bile olamayacak kulaklıklardan daha ucuz bir fiyata alıcı bekliyor.yahya beyin güvenirliğide ortada.kesinlikle alın derim,pişman olmazsınız.

5 - ) DriftRacer isimli üye

Yahya abiden yaptığım bu 5. alışverişim (4 adet mdr-ex082) yahya abiyi anlatmaya gerek yok 5 de 5 sorunsuz,hızlı ve ilgili kulaklığa gelecek olursak gerçekten çok dengeli bassları vurduğu anda diğer sesleri yok etmiyor müziklerde gerçekten duymadığım sesler varmış bu kulaklık ortaya çıkardı burn-in olduğunda çok daha iyi olucağına eminim (gerçi daha ne kadar iyi olucaksa ) düşünenler bu fiyata kaçırmayın derim .
    Unutmadan bir kaç ekleme yapmak istiyorum şu ana kadar kulandığım kulaklıklar arasında CX300-CX400-EP630-K324p vs. en iyisi bu sesler kayıp yaşamadan size geliyor (ben nokia 5800 ile kullanıyorum daha kaliteli cihazlar ile siz düşünün artık :) )

6 - ) ibraxi isimli üye

Yahya abimiz işi bilen, samimi ve yardımsever DH üyemiz. bu kadar kişi bir şeyler yazmış kulaklık iyi demiş.
    aradım kendisini sıkılmadan anlattı örnekler verdi, aklıma takılan soruları cevapladı ve aldım.
    Paranın HAKKINI veren bir kulaklık. ses yatılımı ve tiz/bass dengesi güzel. Elinizde ses çıkışı yüksek bir mp4 player varsa son ses dinleyemezsiniz... EP-630 Vardı gerçekten farkı var. GÜM GÜM vurmuyor bass-ları sesi tonunda ve kalitesini bozmadan veriyor. Uzatma Kablosu ve Pedler + Taşıma Kılıfı Kutu içeriği.
    Resimde Görülen yan oval kısım kaba değil aksine kulağa tam oturmakta... CX 300 den ve EP-630 dan daya iyi bir ürün. Çok yazdım ama olsun.
    Sesler yerinde ve kayıpsız çıkıyor.

Tizz/Bass arka sesler çok başarılı ve dengeli.
    Boğulma olmuyor.. (son ses)
    Uygun Fiyat.
    Uygun Fiyat / Kaliteli Ürün / Züper Hızlı Kargo / Samimiyet ve Tam Güven.
    Orjinal Kutulu Ürün, Hızlı Kargo. Gerçek ve Kayıpsız Ses.
    Yahya Bey'e Teşekkür Ediyorum. (NE derse doğrudur)
    Saygılar....
    kendi aldığım mp4 player ve satacağım mp4 player için
    TAVSİYEDİR... X-Fi ler yanında alıp vermeyi bile düşünüyorum.....

9 - ) hitmachine16 isimli üye

Yahya abiyle ilk olarak 2 yıl önce ondan ex82 alarak tanıştım. O sıralarda ipod nano ve herkesin forumda övdüğü sennheiser mx500 kulaklık kullanıyordum. Forumda alınık cx300 ilanı açmıştım. Yahya abi pmden bana ulaştı. Cx300ün ex82den kötü olduğunu ve bursada dinleyerek alabileceğimi söyledi. Ben de tamam buluşalım dedim. Sonra buluştuk oturduk bir yere. İlk dikkatimi çeken sıcakkanlı, güleryüzlü ve güvenilir birisi olmasıydı. Biraz muhabbet ettikten sonra ex82yi dinledim. Daha önce çok iyi bir kulaklık kullanmadığım için ilk kulağıma taktığımda büyülenmiştim. Bu kadar temiz ses olur mu dedim kendi kendime. Ve kulaklığı almaya karar verdim. Böylece bende kulaklık hastalığı başlamış oldu :)

Daha sonra yahya abiden sony ex85, ex90, panasonic rp-hje500 akg k324p ve fiio kulaklık anfisi aldım. En son sony ex300 kulaklık aldım. Ex300 şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ex300den önce v-moda vibe kullanıyordum. Vibe kulakiçi kulaklıklarda en fazla bassa sahip olan kulaklıklardan birisi. Vibe bassı fazlaca verir ama tiz ve midleri cx300 II ve 400 II kadar perdelemez. Cx300 II demişken ben de forumdaki cx serisi övgülerine aldanıp cx300 II almıştım bir ara. İnanın büyük hayal kırıklığı yaşattı. Ex82 bile çok daha temiz ses veriyordu. Tizleri basslar altında ezilmiyordu. Ses birbirine karışmıyor, her enstrümanın sesi ayrı ayrı duyuluyordu. Neyse tam vibede aradığımı buldum derken yahya abi ex300ü 60 liradan satmaya başlıyorum dedi. Ben de denemek istedim yahya abiye söyledim oda deneyebilirsin beğenmezsen almazsın dedi burda yine abiliğini gösterdi. Sonra yine buluştuk. Bende de şu an kullandığım ipod touch vardı yanımda ex300ü ilk kulağıma taktığımda vibe ile arasındaki farkları tam seçemedim ikiside aynı kulaklık gibi geldi ama daha burnin olmadığını hesaba katarak yine de aldım kulaklığı. Ama orjinalliği konusunda şüphem yoktu çünkü vibenin burnin olmamış halinden çok daha iyiydi ve de Yahya abi zaten sahte ürün satmaz. Ex300 evde 50 saatlik bir burnin sürecinden geçtikten sonra ilk haline göre büyük değişim gösterdi. Vibenin boğuk bir sesi olduğunu gördüm ex300 dinledikten sonra. Daha önceki yorumlarımda da söylediğim gibi ex300 kabaca ex82 nin bass yönünden güçlendirilmiş hali. Tabi tiz ve midlerde de gelişme var. Ex300 şu anda sonynin en iyi 3 kulakiçi kulaklığından biri. Ex300ü; ie8, ue10, monster turbine gibi kulaklıklar almayacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Parasını son kuruşuna kadar hakeden ender kulaklıklardan biri kendisi.

10 - ) inistanbul isimli üye

ex300sl bugün geldi, yahya bey ilgili ve çok iyi biri, kulaklığı alır almaz hemen kullandım daha ilk dinleyişte fark ediyor bassları iyi kesinlikle tizleri gölgelemiyor olması çok iyi, ses kalitesi güzel ve fiyatının fazlasını hak ediyor bence, bu fiyata gerçekten şaşırtıcı onun için almayı düşünen varsa düşünmesin arkadaş, çünkü fiyatına göre çok iyi kulaklık... sakın cx lere paranızı vermeyin diyorum, cxleri ezer geçer bu kulaklıklar, yahya beye çok teşekkür ederim...

benimde ex300 üm geldi bu gün, hemen açtım kullanmaya başladım ve ilk olarak diyebilirim ki bu paraya böyle bir kulaklık aldığım için çok mutluyum, gerçekten cx300ii den sonra çok iyi oldu bu, bassların iyi olması ve boğucu olmaması çok güzel, sesi gibi işçilik ve malzameside çok güzel... açık ve net bir sesi var. almayı düşünen varsa, düşünmesini gerektiren bir nokta göremedim kulaklıkta, aldığım arkadaş(yahya bey) arkadaşta baya ilgili birisi, fiyatına göre çook iyii... diğer arkadaşlarında iyi günlerde kullanmasını diliyorum...

12 - ) AyBuBi isimli üye

Sony EX300SL modelinden ben de satın aldım. Fevkalade bir kulaklık. Daha önceden de Ex85 almıştım ve hayran kalmıştım, bu hayranlığım Sony Ex300 ile daha da arttı. Bir ses bu kadar mı kaliteli olur. Baslarla tizlerin midlerin kesinlikle karışmadığı, birinin diğerini boğmadığı bir ses kalitesi. Zaten Ex85'te de böyleydi ama bu kalite Ex300sl'de daha da artmış. Sesler ayrıca çok berrak ve yumuşak. Eğer ki Ex85 kullanıp beğendiyseniz buna bayılacaksınız. Enstrümanları tek tek ayırt edebilmek ayrı bir duygu veriyor. Ex500 ve Ex700 modellerini daha bir merak eder oldum.

Ürünü daha evvel kullandığım Creative Ep630 ve Sennheiser Cx300 ile kıyaslamak istiyorum. Creative Ep630 çok iyi basları ile bilinen bir kulaklık. Ancak bassları diğer sesleri boğuyordu. Ex85 bu 2 kulaklıktan daha kaliteli ses verirken, şimdi ex300 kesinlikle farkı açıyor. Ben çok memnun kaldım. Ex85'in bassları daha yoğun ve yüksekti ex300'ün ise daha temiz ve daha tok bassları var. Daha kuvvetli değil ama daha keliteli.

Ürünü benim için temin eden Yahya Bey hakkında zaten yeterince şey söylendi. Ben yine de ek yapayım izninizle. Kendisi ürünün temininden elinize geçene kadar fazlasıyla ilgilenen, çok yardımsever bir kişi. Hatta ödemenizi umursamaksızın önce sizin memnuniyetinizi düşünüyor. Bu yönüyle bir kulaklığa ihtiyacım olduğunda ilk danıacağım kişi olacaktır kendisi. Buradan ayrıca teşekkür etmeyi bir borç bilirim.

21 - ) AxiRyzz isimli üye

Ex300SL modelini Aldım Yahya Abiden Bu Kulaklıklardan Ben Bu KAdar Güzel Bass ve Tiz Olacağını Beklemiyordum..
    Ilk izlenimlerim Beni Oldukça Mutlu Etti..Diğer Kulaklıklar Ep-630 Yada Sennheiser Düşünüyordum ... Biraz Pahalı Geldi .. Ep-630 Test ettim ve Allahtan dedim Ex300 Sl almışım
    Parasını Kuruşuna KAdar Hakeden Bir Ürün ...
    Yahya Abi Sağolsun Beni iyice Aydınlattı Kulaklık Konusunda
    Müşterinin Arkasındada Duruyor ... Gözünüz Kapalı Alışveriş Yapabilirsiniz
    Hem Kulaklığa Hemde Yahya Abiye Referansım...

27 - ) pohuman isimli üye

Bu güvenilir satıcıdan almış olduğum Sony MDR-EX300SL kulaklık gerçekten çok kaliteli bir kulaklık. Hem ses hemde malzeme kalitesi inanılmaz.. Birde bu fiyata olması şaşırtıcı! Daha önce Sennheiser CX300, CX400 ve CX500 kullandım. Ama bu kulaklığı kullandıktan sonra Sennheiser CX serisi sanki daha basit daha sahte sesler çıkarıyormuş gibi geldi.. Bu kulaklıkla daha net ve daha içten yani daha gerçekçi seslere ulaştım.. Sanki stüdyoda canlı dinliyormuşum gibi.. Bass'lar tam kıvamında, mid ve tizlerde çok temiz.. Güzel bir ekolayzer ayarı ile mükemmel sese ulaşabiliyorsunuz. Ancak ürünün ses kalitesi başta size kötü gelebilir. Bir kaç saat yüksek seste çalıştırdıktan sonra çok daha kaliteli ses vermeye başlıyor..

32 - ) 58_transporter_58 isimli üye

3 gün önce satın aldığım ex300'üm 2 gün önce elime geçti.rockbox yüklü sansa clip'imle ufak tefek denemeler yaptım.şunu çok rahat söyleyebilirim ki verdiğiniz paranın karşılığını çok fazlasıyla alıyorsunuz.Açıkcası ödediğim miktara göre bu kadarını beklemiyordum.
    3 yıldır kullandığım Ep630'dan artı yönleri:
    -Tiz sesleri kat kat daha iyi veriyor, Ep630'daki gibi kulak tırmalama olayı yok.sadece bu yönüyle bile Ep630'a tercih edilebilir.
    -Ep630'un en iddaalı olduğu konu basslardı.bu kulaklığın da ondan aşşağı kalır yanı kesinlikle yok.ep630'la yüksek seste dinlerken basslarda bozulma olurdu, patlak patlak gelirdi sesler.ex300'de kesinlikle böyle bir durum yok.her ses seviyesinde gayet yeterli ve düzgün bass sunuyor.özellikle yüksek kaliteli şarkılarda ex300'ün verdiği bassların ne kadar derli toplu olduğuna şaşırdım.
    -Ayrıca flac formatlı şarkılarla da ufak denemeler yaptım.''ses kalitesi'' kavramım tamamen değişti.hiçbir enstrümanın sesi birbirine karışmıyor ve hiçbir ses diğerini perdelemiyor.
    Sonuç olarak ep630-cx300 gibi kulaklıkların yerine şiddetle önerebileceğim bir kulaklık.Kulaklığa çok fazla bütçe ayıramayacak arkadaşlar için biçilmiş kaftan.Satıcı abimizin kalitesini ise tartışmaya gerek yok, hem hızlı, hem güvenilir hem de oldukça dürüst bir insan.

• ex300 seni tatmin edecektir playerında gayet güzel ex300 f/p olarak gayet güzeldir 120lira gibi bir bütcen varmış bence ex300 e bır bak derim.
  • EX300 ile arkadaşın istediği kulaklığın alakası yok. Ex300 bas ağırlıklı bir kulaklık. Bari alakasız yerlere reklam yapmayın.

quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

ex300 seni tatmin edecektir playerında gayet güzel ex300 f/p olarak gayet güzeldir 120lira gibi bir bütcen varmış bence ex300 e bır bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

İstediklerinize göre en olmayacak kulaklıklar MM50 ve CX300II aklınızda bulunsun. Mikrofonlu olmak zorunda değilse birazcık daha kasıp Vsonic R04 alırsanız çok memnun kalacağınızı umuyorum bir iPhone kullanıcısı olarak.

İkinci el kısmında sıfır olarak 140TLya satılıyor R04 Pro. "Kulaklık Dükkanı" isimli bir ilanda. 140 çok derseniz ikinci el olarak utuman nickli arkadaş Vsonic R02 Pro satıyor onu düşünebilirsiniz.

Fiyat aralığınızda başka temiz ses veren kulaklık bulamazsınız Türkiye'de malesef...

sevgili muttfts sen ıkıncı el kısmında kulaklık dukkanı ısımlı bı ılan yazarak yada utuman nıcklı arkadas yazarak reklam yapmıs olmuyomusun ?
  • Birincisi ikisi ile de alakam yok. Ben satmıyorum veya kulaklığı tanıtırım diyip söz verip satıcılardan indirim almadım.

İkincisi, sadece alakalı konulara, alakalı yerlere öneri bazında yazıyorum.

Üçüncüsü, uygun fiyatlara orjinal olduğundan emin olduğum fiyat/performanslı ürünleri tavsiye ediyorum ki, insanlar yanılmasın

quote:

Orijinalden alıntı: EASTWOOD1981

sevgili muttfts sen ıkıncı el kısmında kulaklık dukkanı ısımlı bı ılan yazarak yada utuman nıcklı arkadas yazarak reklam yapmıs olmuyomusun ?
  • Peki arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, kafam da iyice karıştı zaten:). Şimdi bu iPhone un normal kulaklığına göre kıyaslarsak bu kulaklıklar her yönden üstündür değil mi? Bi de bu ex300 e pek içim sinmedi. Yani ne bileyim madem bu kadar iyi bu kulaklık nasıl bu fiyata satılır aklımı kurcalıyor, hele bi de kulaklıkların fake leri bu kadar yaygınken?
  • Evet ses kalitesi olarak hepsi üstündür. Yalnız EX300de aynı rahatlığı hissedemezsiniz iPhone kulaklığı ile. (Baslı ve basık olduğu için)

Vsonic'lerde basıklık hissi daha azdır.

iPhone kulaklığı tipinde ararsanız Yuin PK3 güzel bir seçim olabilir. Veya kardeşi OK3.

quote:

Orijinalden alıntı: colonel_215

Peki arkadaşlar cevaplar için teşekkür ederim, kafam da iyice karıştı zaten:). Şimdi bu iPhone un normal kulaklığına göre kıyaslarsak bu kulaklıklar her yönden üstündür değil mi? Bi de bu ex300 e pek içim sinmedi. Yani ne bileyim madem bu kadar iyi bu kulaklık nasıl bu fiyata satılır aklımı kurcalıyor, hele bi de kulaklıkların fake leri bu kadar yaygınken?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 24 Ağustos 2010; 20:51:25 >
  • Bilgilendirici cevaplarınız için teşekkür ederim, ben biraz daha düşüneyim bu konuda.
  • quote:

Birincisi ikisi ile de alakam yok. Ben satmıyorum veya kulaklığı tanıtırım diyip söz verip satıcılardan indirim almadım.

İkincisi, sadece alakalı konulara, alakalı yerlere öneri bazında yazıyorum.

Üçüncüsü, uygun fiyatlara orjinal olduğundan emin olduğum fiyat/performanslı ürünleri tavsiye ediyorum ki, insanlar yanılmasın

quote:

siz kendınızın sadece alakalı konulara , alakalı yerlere onerı bazında yazı yazdıgnızı soyleyerek ,, benım alakalı alakasız konulara , alakalı alakasız yerlere öneri yazdıgımı ıddıa edıyorsunuz dımı ,, yanı ben bu konusmanızdan bunu anlıyorum ,, ama bırakın buna butun forum ahalısı karar versın ,, konusuna yorum yaptıgım kısıler dıle getırsın ,, bana desınlerkı bakın ben 120 lıralık kulaklık tavsıyesınde bulunmusum sız bana 50 lıralık kulaklık tavsıyesı edıyosunuz desınler ,, yanı alakalı alakasız yerlere konu actıgımı yorum yaptıgımı sız degıl bırakın sıte yonetıcılerı yada konuları acan kısıler konularına yorum yaptıgım ıcın rahatsız olduklarını dıle getırsınler ,,, ben sızın bu foruma kulaklık ve aksesuarlar bolumune yonetıcı olmanız ıcın bırcok kısıye onerıde bulundum kendılerı degerlendıreceklerını soyledıler ,,,

• Bu forumda eminim ki sizin upuzun kopyalamalarınızdan sıkılan bir çok kişi var, sadece dile getirmiyorlar.

Ayrıca ben alakalı konulara kopyalamanıza birşey demiyorum, beni ilgilendirmez. Ama konu sahibi mid ve tiz ağırlıklı, temiz ve bası normal bir kulaklık ararken siz nasıl EX300 önerirsiniz? Ne mid ve tiz ağırlığı var, ne temiz ne de bası normal seviyede. 120TL olayını atlıyorum hadi, ki 120TLya da çok daha iyi kulaklıklar alınabilir.

Mantıklı konulara istediğiniz kadar yazın beni ilgilendirmez, ama insanları yanlış yönlendirmeyin.

quote:

siz kendınızın sadece alakalı konulara , alakalı yerlere onerı bazında yazı yazdıgnızı soyleyerek ,, benım alakalı alakasız konulara , alakalı alakasız yerlere öneri yazdıgımı ıddıa edıyorsunuz dımı ,, yanı ben bu konusmanızdan bunu anlıyorum ,, ama bırakın buna butun forum ahalısı karar versın ,, konusuna yorum yaptıgım kısıler dıle getırsın ,, bana desınlerkı bakın ben 120 lıralık kulaklık tavsıyesınde bulunmusum sız bana 50 lıralık kulaklık tavsıyesı edıyosunuz desınler ,, yanı alakalı alakasız yerlere konu actıgımı yorum yaptıgımı sız degıl bırakın sıte yonetıcılerı yada konuları acan kısıler konularına yorum yaptıgım ıcın rahatsız olduklarını dıle getırsınler ,,, ben sızın bu foruma kulaklık ve aksesuarlar bolumune yonetıcı olmanız ıcın bırcok kısıye onerıde bulundum kendılerı degerlendıreceklerını soyledıler ,,,

• quote:

Ama konu sahibi mid ve tiz ağırlıklı, temiz ve bası normal bir kulaklık ararken siz nasıl EX300 önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatsb

quote:

Ama konu sahibi mid ve tiz ağırlıklı, temiz ve bası normal bir kulaklık ararken siz nasıl EX300 önerirsiniz?

İlerde kulaklıkların Sony'den ibaret olmadığını anlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.