Şimdi Ara

İphone 4 ve bluetooth kulaklık tavsiyesi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim ürünü almak istiyorum, bu ürün iphone 4 ile eşleşirmi ? birde daha önceden bu siteden alışveriş yapan oldumu ? güvenilir sitemidir? şimdiden cevaplar için teşekkür ediyorum.

ürün linki:http://www.teknosepet.com.tr/?urun-detay_78171_Jabra_JX_10_Gold_Bluetooth_kulaklik.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahtalı_mıçı -- 4 Nisan 2011; 22:17:37 >

• bilen yokmudur arkadaşlar, bir yardımcı olsanız.
  • Siteden daha önce alışverişim olmadı güvenilir mi bilmiyorum ama jabra marka kulaklıklar güzel kulaklıklardır, sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

Siteden daha önce alışverişim olmadı güvenilir mi bilmiyorum ama jabra marka kulaklıklar güzel kulaklıklardır, sorun yaşamazsınız.

iphone 4 ile bağlantısında sorun olmaz değilmi ? 180lira verip alacam birde bağlantı kuramazsa üzülürüm.

site hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi lütfen.
  • iphone ile Bose marka kulaklık kullanıyorum, ancak daha önce 140 TL'lik Plantronics kullanmıştım ve sorun çıkarmamıştı, sizin bu baktığınız daha kaliteli bir şey, sorun çıkartacağını sanmam.
  • quote:

iphone ile Bose marka kulaklık kullanıyorum, ancak daha önce 140 TL'lik Plantronics kullanmıştım ve sorun çıkarmamıştı, sizin bu baktığınız daha kaliteli bir şey, sorun çıkartacağını sanmam.

Siteyi nasil bilirsin peki, varmidir bir fikrin ? Tokatlanmayalim durup dururken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun yerine sennheiser mm100 e bak. onla müzikte dinlersin.
  • Şimdi baktım siteye, adresi telefonu var, zaten banka sanal POS verdiğine göre sitede alışveriş güvenliği de sağlanmış demektir, ilk izlenimlerime göre korkulacak bir site değil gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir
    bunun yerine sennheiser mm100 e bak. onla müzikte dinlersin.

Urun inceleme linki verebilirmisin zahmet olmayacaksa eger
  • quote:

Şimdi baktım siteye, adresi telefonu var, zaten banka sanal POS verdiğine göre sitede alışveriş güvenliği de sağlanmış demektir, ilk izlenimlerime göre korkulacak bir site değil gibi.

İzlenimlerin icin tesekur ettim sagolasin :)
  • Teknosepet bilinen, güvenilir bir sitedir..
    Çekinmenize gerek yok..
  • googledan aratirsan bulursun. ben kullandigim icin tavsiye ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahtalı_mıçı

quote:

Şimdi baktım siteye, adresi telefonu var, zaten banka sanal POS verdiğine göre sitede alışveriş güvenliği de sağlanmış demektir, ilk izlenimlerime göre korkulacak bir site değil gibi.

İzlenimlerin icin tesekur ettim sagolasin :)

Rica ederim :)
  • sont ericson mw600 öneririm
  • Teknosadayim plantronics var 100 lira ama cok iyi modelini hatirlamiyorum yarin yazarim ben denedim basarili arayan varsa elimde iphone 3gs var 1599 tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.