Şimdi Ara

İphone 5c kılıf tercihinde yardım bekliyorum :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar 5c kullanıyorum kılıf almayı düşünüyorum en fazla 30 verip netten sipariş vericem çünki gerçekten kılıfları cok nadiir bulunuyor ve bulunanlar da benim hoşuma gitmiyor.

1.seçenek

http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-5c-kilif-ultra-hybrid-seffaf-siyah-p-TELKILSGPIPCCULTHY

bu bu kılıf spigen 30 lira ve kargo ücretsiz olucak bunu mu tavsiye edersiniz yoksa

2.seçenek

http://www.hepsiburada.com/ipearl-ice-satin-case-iphone-5c-kilif-p-TELKILDM7090

bu da İpearl marka 15 lira

3.seçenek

http://www.hepsiburada.com/spigen-sgp-iphone-5c-kilif-ultra-thin-air-crystal-clear-seffaf-p-TELKILSGPULTARIP5C

buda spigen şeffaf 5 tl

yada bu 0.2 mm olanlardan alıcam 15 e bir tanede şeffaftan yannında kargo parasıyla 25 gelicek o yuzden 2 tane seffaf bir adet 2. veya 3. seçenekten alabilirim , veyahut bir adet 1. seçenektekinden

yardımcı olan olmayan herkese simdiden teşekkürler

• Kardeşim sana tecrübemi paylaşıcam. Asla ama asla 5c için sert yada sert kapak kılıf alma.Ne alırsan al hamur gibi yumuşak kılıf al.

Çünkü ilerleyen zamanlarda sert kapak kılıflar ıphonun arka yüzeyini vuruyor yani kılıf telefonun arkasına kendini kazıyo gibi. anlatamıyorum ama şöyle

Cihazın arka yüzü kılıfı çıkartınca kılıfın izi kalıyor leke yapıyor. Kılıf ıphone 5c nin kasasını yiyip iz yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstan34bul

Kardeşim sana tecrübemi paylaşıcam. Asla ama asla 5c için sert yada sert kapak kılıf alma.Ne alırsan al hamur gibi yumuşak kılıf al.

Çünkü ilerleyen zamanlarda sert kapak kılıflar ıphonun arka yüzeyini vuruyor yani kılıf telefonun arkasına kendini kazıyo gibi. anlatamıyorum ama şöyle

Cihazın arka yüzü kılıfı çıkartınca kılıfın izi kalıyor leke yapıyor. Kılıf ıphone 5c nin kasasını yiyip iz yapıyor

Yumusak slikonlarda cok kalin oluyorlar 5c ye uygun yumusak ve ince bulamadim varsa oneriniz degerlendirebilirim 👍🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman işin zor ben ıphone 5c yi 6 ay o linklerini verdiğin kılıflardan ve sert 0.2mm olanlardan çıkarmadım. 6-7 ay sonra çıkarayım dedim birde ne göreyim telefonun arkası kılıfı çıkardığım halde kılıf izi olmuştu çıkmadı öyle kaldı

Sil sil gitmedi aşınmıştı

En güzel kılıf silikon yoksa kullanma. hiç kullanmasan o kadar berbat asla olamaz kılıf sakın takma daha iyi

Yinede kılıf istiyorsan istanbul maltepe park avm de bir stand gördüm sıcak ısıtma yöntemi ile cihaza şeffaf kılıf yapıyorlar. O işlemin adını bilmiyorum ama böyle birşey yaptırabilirsin

Isı tabancasıyla film kaplıyorlar tüm cihazı sadece soket delik ve ses hoparlör açıkta kalıyor cihazı mumyalıyor

Hiç yaptırmadım ama milleti yaptırırken gördüm

• quote:

O zaman işin zor ben ıphone 5c yi 6 ay o linklerini verdiğin kılıflardan ve sert 0.2mm olanlardan çıkarmadım. 6-7 ay sonra çıkarayım dedim birde ne göreyim telefonun arkası kılıfı çıkardığım halde kılıf izi olmuştu çıkmadı öyle kaldı

Sil sil gitmedi aşınmıştı

En güzel kılıf silikon yoksa kullanma. hiç kullanmasan o kadar berbat asla olamaz kılıf sakın takma daha iyi

Yinede kılıf istiyorsan istanbul maltepe park avm de bir stand gördüm sıcak ısıtma yöntemi ile cihaza şeffaf kılıf yapıyorlar. O işlemin adını bilmiyorum ama böyle birşey yaptırabilirsin

Isı tabancasıyla film kaplıyorlar tüm cihazı sadece soket delik ve ses hoparlör açıkta kalıyor cihazı mumyalıyor

Hiç yaptırmadım ama milleti yaptırırken gördüm

Maltepe parkta dibimde ama o tarz islemleri biliyorum en uygunu 80-90 lira o kadar vericek halim yok telefona madem 2 tane seffaf alayim kargoyla 15 e gelir hayirlisi olsun bakalim

• 80-90tl mi vay arkadaş millete bak ya. İnsanları nasıl yoluyorlar.

İstersen o linklerini verdiğin kılıflardan spingen olanından var bende çok kalın

Kalın kapal kılıf kullanacaksanda şöylede yapabilirsin iphone 5c nin arka yüzeyinide jelatin bulup kaplarsan o zmn kapak jelatini ezdirir cihaza zarar vermez

• quote:

80-90tl mi vay arkadaş millete bak ya. İnsanları nasıl yoluyorlar.

İstersen o linklerini verdiğin kılıflardan spingen olanından var bende çok kalın

Kalın kapal kılıf kullanacaksanda şöylede yapabilirsin iphone 5c nin arka yüzeyinide jelatin bulup kaplarsan o zmn kapak jelatini ezdirir cihaza zarar vermez

Kenarlari siyah olan seffaf a mi diyorsunuzacaba kalin diye ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3. Seçenektekini diyorum öyle 0,2-0,3 mm felan değil bildiğin 1mm felan

Çok kaba

• güzel pylaşım
  • Hocam ttec marka iphone 5c kilif var elimde orjinal kabinda turkcellden hediye gelmisti istersen hic bir ucret almadan hediye edebilirim bir tek kargoyu odersiniz.

• 14 liralık olanı beğendim nedense, ben 5cyi silikon şeffaf kılıfla kullanıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

Hocam ttec marka iphone 5c kilif var elimde orjinal kabinda turkcellden hediye gelmisti istersen hic bir ucret almadan hediye edebilirim bir tek kargoyu odersiniz.

Hocam 5 tl olan spigenden aldim orjinal icinden on arka spigen jelatinde cikti bayağı bedavaya geldi , sağolun kilifa ihtiyacim yok artik 😄

• Hocam 5c ye kılıfa gerek yok kılıfsız kullan hiç uğraşma , bende 5s vardı kılıfsız kullandım hiç sorun yaşamadım zaten kılıf kaba ve el tutuş zevkini azaltıyor. Telefon zaten küçük bir telefon kolay kolay elinizden düşürmezsiniz.

Arka kısmı çok kaygan ve bombeli ekranı ile hassas olmasa 6 yıda kılıfsız kullanırdım

• TTEC'de %15 indirim var. Ayrıca kaliteli bir kulaklığıda hediye veriyorlar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.