Şimdi Ara

SONY CDX-R3300 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bu teyp hakkında bişey sormak istiyorum. TR de ve Avrupa'da da aynı numarayla satılıyor. Tam olarak Sony CDX-R 3300. Amerika'da da aynı numarayla satılıyor. Amerika'dan getirtmek istiyorum ama oradaki satıcı Avrupa kanallarına uymaz demiş. Böyle bir şey olurmu? Model numarası kelimesi kelimesine aynı SONY CDX-R 3300. Bilen varsa yardım ederse memnun olurum.

• kanal uymama olayı şu dostum, frekanslarda amerikada sadece tek haneli sayılar var. yani mesela 103.2 i o teyp burda açmaz ama 103.1 yi açar gibi. bende usadan almıştım sony cdx900 ca
  • Eyvallah ben bunu biliyorum zaten de benim sorduğum hem Avrupa hem USA da model numarası aynı CDX-R3300 ama özelliği farklı olabilir mi? Normalde model nosuda farklı olması gerekmez mi?
  • özellik farkı yok başka kanal seçme dışında benim gördüğüm.
  • Bu soru sorulalı üzerinden çok zaman geçmiş ama bir cevap bulunamamış...Cevabını yazalım da almak isteyen birileri olursa bilgisi olsun...Bu radyo frekans olayı teyp üzerinde bulunan küçük bir switch yardımı ile ayarlanabiliyor... Türkiyeye tam olarak uyumlu bir alet almayı düşünenlerin içi rahat olsun...

Şimdi gelelim benim sorunuma.. Benim cihazim RDS bilgilerini ekranda göstermiyor.Zannedersem aktif değil...İçinizde CDX-R 3300 kullanan var ise yardımcı olabilir mi... Sizde RDS bilgileri görünüyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 22 Nisan 2005, 9:00:16 >
  • Cevabın için saol. Ben bunun yerine kenwood ve sony nin başka modelini getirmişrtim. Sonynin getirdiğim modelinde bir anahtar yoktu şansıma . Kenwood ise menüden ayarlanıyordu ama o da RDS si TR ile uyumlu değildi ve ayarlanamıyordu. Zannedersem 3300 de de aynı sorun vardır.
  • Benim cihazın böyle bir sorunu olduğunu sanmıyorum... Bence farklı bir durum sözkonusu .. Zannedersem bir yerlerden aktif hale getirmek gerekiyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.