Bildirim
Sony strdn 1080 ve Sony SS-CS310CR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar
Ben saony str-dn 1070 ve SS-CS310CR 2 yıldır beraber kullanıyorum. Sisteme göre hoparlör üretildiği ve 1070 ile 1080 arasında sadece dolby atmos farkınu düşünürsek uymlu olacağını söyleyebilirim.
ben memnunun. watt ve ohm uyumu bence iyi. -
Sony str 1080 almayı vazgeçtim onun yerine 500 lira fazla verip denon x3500 almayı düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğiniz ürün burada 1600 tl’ye satılıyor. Amerika’dan uçak bagaj masrafı vs ile daha pahalıya gelebilir.
Ayrıca bu set çok da iyi bir set değil. Başlangıç için Heco victa serisi hoparlörler Sony Avr ile güzel bir uyum sağlayacaktır.
Daha önce Sony 840 Avr ve Heco hoparlörü birlikte kullanan biri olarak yorumum bu şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan baktım Türkiye fiyatı 8.000 TL 2. El yok zaten şuan yeni çıkış yaptı zaten.
www.hepsiburada.comSony Ss-Cs310cr Ev Sineması Hoparlör Paketi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/sony-ss-cs310cr-ev-sinemasi-hoparlor-paketi-pm-evsonysscs310crce7
Bu değil mi?
Bu değilse de link verirseniz bakalım ne olduğuna. Ona göre yorum yapalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış anladım ben amfi için zannetmiştim. Önerdiğiniz hoparlörün modeli nedir? Bu amfi için en uygun hangisi olur.
Heco victa serisi Denon 3500 için uygun olur. İkinci elde Dali ikon serilerine de bakabilirsiniz.
Yada toplamda 10-12 bin arası bir bütçe varsa Sahibinden de Anthem 1120 Avr ve Paradigm 5.1 set var. O seti komple alın konu direkt kapansın :-)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X