Şimdi Ara

Sony str-db 1080'i Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk mesajımda yardımlarınıza, izlenimlerinize ihtiyacım var.

Sony str-db serisi alıcıların deyim yerindeyse hastasıyım. Gerek görünüş, gerek ışıklandırma, gerek....

Ancak müziği stereo dinlediğim için hep almaktan vazgeçtim. Şimdi film de izlemeyi bahane ederel bir str-db seri alıcı almak istiyorum. 1080 modeli nasıldır? Stereo performansı ne kadar tatmin edici? İkinci el almakta bir sakınca olur mu? İkinci el alırken nelere dikkat etmeli? Ayrıca str-db serisinin en iyi versiyonu 1080 olduğu doğru mu? Örneğin 940 nasıl? ya da 930, 840, 1070... Özellikle kullananlar tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Cevalarınıza göre bu ay içi almayı plandım. Şimdiden teşekkürler! :)

• ben valla bi sony str-db 900 gördüm digerlerini sizden duyuyorum piyasada mı tutunamıyo yoksa sadece benmi bilmiyorum orasınıda bilmiyorum :) ama benim bildigim tek model olan 900 de gerçekten etkileyici ben yamaha rx-v359 deyiştircektim sinamada bunun kadar iyi değil açıkcası 1500ytl lik sony denon onkyo marantz da dinledim ama sinemada 480 ytl lik yamaha hepsinden bana göre kat kat iyi ama stero performansına bişey diyemem yamaha gayet iyi fena deil sony bana biraz daha parlak insanın içini okşayan bi ses veriyo gibi geldi açıkcası stero ya daha yatkınsanız marantz alın derim sony fiyat olarak iyi geliyo ama derseniz alınıcak kesinlikle rahatlıkla alınıcak bi ürün trafo sistemi yoktur benim dedigim üründe ooo müzigi kapatınca çısss sesi azda olsa çıkarya sony de yoktur o sadece ses verdigini düşünürsek sony iyi bir tercih gerçi çok önemli bi ayrıntı deil ama ince bakmak ta şart bu tür elektronik ürünlere sadece sinema deil müzikte derseniz son söyliyeceğim ürün sony dir sinema ve müzik dengesini hepsinden bana göre o fiyat aralıgında hepsinden iyi tutturmuştur .!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: concertoos

Arkadaşlar ilk mesajımda yardımlarınıza, izlenimlerinize ihtiyacım var.

Sony str-db serisi alıcıların deyim yerindeyse hastasıyım. Gerek görünüş, gerek ışıklandırma, gerek....

Ancak müziği stereo dinlediğim için hep almaktan vazgeçtim. Şimdi film de izlemeyi bahane ederel bir str-db seri alıcı almak istiyorum. 1080 modeli nasıldır? Stereo performansı ne kadar tatmin edici? İkinci el almakta bir sakınca olur mu? İkinci el alırken nelere dikkat etmeli? Ayrıca str-db serisinin en iyi versiyonu 1080 olduğu doğru mu? Örneğin 940 nasıl? ya da 930, 840, 1070... Özellikle kullananlar tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Cevalarınıza göre bu ay içi almayı plandım. Şimdiden teşekkürler! :)

1080 gayet güzel bir cihazdır. bir aralar kullanmıştım. sinyal seviyesiyle bile oynama imkanı veriyor kullanıcısına. bence güzel tercih. ama yumuşak bir amfi değildir, sinemada çok başarılı müzikteyse ortalamanın üzerindedir diyebilirim.

• evet bencede iyi cihazlar. zaten tutuldu bana göre. bende str serisi kullanıyorum . özellikle eko işlevini mükemmel yerine getiriyor. eger sağlam olduguna inanıyorsan al derim bence . sinema keyfi üst düzey ve yeterli
  • Selamlar ;

İstediğin anfiyi ben kullanıyorum, çok ama çok memnunum.İlk çıktığında yanlış hatırlamıyorsam ya 2.700, yada 2.300 ytl liste fiyatı vardı.İkinci el olarak ne kadar fiyat aldın ?

Saygılarımla.
  • arkadaşım merhabalar str-db1080 mükemmel bir ürün ben 3 yıldır kullanıyorum stero performansından çok memnunum. eğer düşünüyorsan benim cihazım çok temiz.görüşmek üzere.
  • galatasaraylı olmak ayrıcalık diyorum kimseye anlatamıyorum str -db1080 kullanıyorum tek kelimeyle mükemmel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.