Bildirim
sony 46 hx 800 fiyatı nasıl arkadaşlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
DOSTUM SONY NIN GECEN SENEKI MODELLERIMI NE BUNLAR BU KAMPANYALAR CIKMADAN YANI BI KAC GUN ONCEYE KADAR 4650TL YE ALANI GORDUM BU TV Yİ.ÖZELLİKLERİNE BAKTIGIM ZAMAN GÖRÜNTÜ İŞLEMCİ BRAVİA ENGİNE 3 KULLANMIS YENİ MODELLERDE X REALİTY VE X REALİTY PRO VAR. HZ OLARAK 200HZ DENE TVLERİ BARİZ FARK YOKSA BENCE ALINIR BU FIYATA.HİC KACMAZ HEMDE BU KAMPANYAYLA COK ALAN OLDU SONY BU URUNU BITIRMEYE CALISIYOR O YUZDEN KAMPANYA YAPTI YENİ URUNLERİNİ KOYUCAK HERALDE DURUM BU.YANLIZ SENDEN ISTEGIM KARSILASTIRIRSAN TVLERI INCELEMELERINI GORSUGUN FARKLARINI YAZ BURAYA BENDE TV ALMA ARIFESINDEYIM.ARASTIRIYORUM EGER GIDIP INCELEME IMKANIM OLSA GIDIP INCELIYCEM İLCEDE OLDUGUM ICIN ANLARSINIZ BI HALT YOK BURDA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagokhan35 -- 21 Kasım 2011; 12:09:53 > -
Arkadaşlar ben bu tv yi 2400 tl ye teknosadan aldım. Net bi şekilde söyleyeyim . Görüntü kalitesi olarak süper bir televizyon. En ufak bir olumsuzluk görmedim. Bu paraya alınabilen uyduruk samsung, lg ws televizyonlar yerine bunu alın. tavsiye ederim... -
o tv 3000 tl den kesinlikle alinir. -
ankaraya sınav amaçlı geldik. bir sonraki gelişim 3-4 ayı bulur gibi. küçük yerde yaşıyorum ilk defa bu kadar led tvyi yanyana görünce şoke oldum. ama sony46hx800 görüntü olarak beni cezbetti.duyduğuma göre de üretimi kaldırılmış.fiyat düşüşü bundan dolayı mı bilmiyorum. yoksa 3-4 ay daha beklesem mi. beklersem de 46 nx720 alırım hx 800 ü bulamazsam.
55nx720 mükemmel ötesi geldi ama fiyatı da beni oldukça aşıyor:D:D
beklemeye devam gibi kararsızım:(
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X