Selamlar. Biliyorum herkes Yamaha Amphi'yi öneriyor ama RXV-357 ile RXV457 (Yada 59) arasında kalite olarak cok büyük farklılılar olduğunu okudum. 459 ların fiyatı 800 küsür YTL. ve kullanmayacagım cok özellik var. Bir ara Yazıcıoğlunda dinleme fırsatım olmuştu. çok tatlı sesi vardı. Sanırım 70'e kadar cıkıyordu Ses seviyesi. Orada dinlerken 27 civarında istedigimden daha fazla sesi almıştım. Benim Alabilecegim fiyat aralıgı 550 YTL civarı aslında. Bu yüzden 457'nin yanına su anlık yanaşamayacagım. QS master digital anfi deniyor. Nedir bilmiyorum tam olarak ama sanırım iyi bişey Velhası-ı Kelam Bu anfiye Hepsiburada ve Estore de biçilen fiyat 630 ile 650 YTL gibi fiyatlar. Bu fiyata değer mi? 359 ile kıyaslandıgında hangisi üstün gelir? DB900 120Wx6 kanal. bir DVD bir de receiver bağlıcam hepsi bu. Cinema için kullanıcam. Bir de güçlü ses tüm istediklerim bunlar. Her kes ağız birliği etmişcesine cinema için Yamaha diyor peki bu DB900 hiç mi iyi değil Cinema konusunda? Tereddütüm bir kaç feci tecrübeden sonra (amphi konusunda) sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer sözünü uyguluyorum. Ve basta da söyledigim gibi 550 YTL civarında bu ürünü bulabilecegim bir yer varmı? (Sony nin sitesinde stoklarda yok diyor) İkinci El hiç düşünmedim. Pek bana göre değil 2. el ürünler. Çünkü ben kendi malıma gözüm gibi bakarken başkası aynı mala gavurun malı muamelesi yapmış olabilir.
Öneri ve açıkalamalarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
Forumda var kullanan bu anfiyi.Dijital bir anfi, onun için kasası küçük.Ses rengi de farklı.Kötü bir anfi değil.Yamaha Rx-457 için çok uygun sıfır fiyat veren firmalar var.Forumun Sıcak Fırsatlar bölümüne bir bak istersen.
kill for you nun da dediği gibi DB900 Q SMASTER kullanan benim .. belki birkaç arkadaş daha vardır
size şöyle söyleyim eğer dediğiniz gibi sinema amaçlı alacaksanız bu amfi 357 den iyi diyebilirim ... 457 ile de kafa kafaya gider
amfi ince ama inceliği malın dandik olduğu anlamına gelmiyor.ürünün özelliklerinin %99'u kumanda dan yapılıyor.kumandanın öğrenebilir olduğunu da varsayarsak,gerçekten düşünmeden tavsiye ederim
ben p.m. attım
Nicomendeo db-900QS için sana o kadar yorum yapıldı. bilmiyorum yani! yetmiyorsa rx-v359 alabilirsin ki db900QS için aldığın fiyat pahalı.ankarada 500ytl idi en son.
Gayem elektronikten alışveriş yapan var mı ? Her yerde iyi fiyatlar veriliyor ancak gelen ürünün değiştirilmiş, tamir görmüş vs gibi riskleri var. Bu yüzden her e-ticaret sitesine güvenemiyorum. Deneyip te referans verebileceğiniz bir sitemidir burası ?
dediğin risk var ama gayem elektroniğin elinde baya bir sıfır tertemiz stok gördüm. o yüzden sorun değil bana kalırsa. garantili alacaksın.
gayem elektronikte Mehmet Bey var oraya giderseniz size yeteri kadar yardımcı olacaktır ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme