Şimdi Ara

Megane II Orjinal Teyp + Pioneer Gm 6500-f Amfi + Pioneer 6975 Hoparlör = Hüsran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
2
Favori
11.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, üstadlar amfi aldım bugün ve evde bulunan 6975 hoparlörleri montaj ettirdim sonuç hüsran..

Sesin çok boğuk çıktığını düşünüyorum
    Radyolar tam net çekmiyor belki bununda etkisi var, anlayacağınız amfiye ve montaja verdiğim paraya üzüldüm.

Şimdi sorunları gidermek için kaliteli bir pioneer teyp alsam, sesin kalitesi baya baya değişir mi? Radyo cızırtısı problemim çözülür mü?

Birde yeni aldığım amfiyi yorumlarsanız sevinirim.

Megane II Orjinal Teyp + Pioneer Gm 6500-f Amfi + Pioneer 6975 Hoparlör = Hüsran

• quote:

Orijinalden alıntı: UmutxTR

Arkadaşlar, üstadlar amfi aldım bugün ve evde bulunan 6975 hoparlörleri montaj ettirdim sonuç hüsran..

Sesin çok boğuk çıktığını düşünüyorum
    Radyolar tam net çekmiyor belki bununda etkisi var, anlayacağınız amfiye ve montaja verdiğim paraya üzüldüm.

Şimdi sorunları gidermek için kaliteli bir pioneer teyp alsam, sesin kalitesi baya baya değişir mi? Radyo cızırtısı problemim çözülür mü?

Birde yeni aldığım amfiyi yorumlarsanız sevinirim.

Hocam ilk önce anfiniz güzel radyonun anfiyle ilgisi yok.
    Pıoneer teyp alırsanız tabikide seste iyileme olur.
    Radyo cızırtı problemi teypinizin anteniyle ilgili olabilir.

• Hocam görüşleriniz benim için önemli, teşekkür ederim. 400 tl ye kadar bana önerebileceğiniz bir pioneer teyp modeli var mı?

ya da teyp alırken neye dikkat etmeliyim? hangi özelliklerine bakmalıyım
  • quote:

Hocam görüşleriniz benim için önemli, teşekkür ederim. 400 tl ye kadar bana önerebileceğiniz bir pioneer teyp modeli var mı?

ya da teyp alırken neye dikkat etmeliyim? hangi özelliklerine bakmalıyım

Hocam pıoneer ın şu modeli güzeldir ve aradığınız tüm özellikleri bulabilirsiniz.
    http://www.ucuzu.com/oto-radyo-cd-calar-c3617/pioneer/deh-6400bt-p65875713/

Burdada tüm özellikleri yazıyor:http://www.pioneer.eu/tr/products/archive/DEH-6400BT/page.html

• Linkteki model, Pioneer ın 2013 yılı en üst modeli
    Çift USB li, Bluetooth lu, SD kart girişli, CD-Mp3 çalabilen, Mixtrax özellikli ve animasyonlu bir cihaz

http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Deh-x9550bt-2013-Yeni-Model-Ucretsiz-Kargo__isp6546255

Radyoda ses kalitesi düşük olabilir
    Bir de montaj nasıl yapıldı o da önemli, amfinizde teybin kolon çıkışlarını da bağlayabilme özelliği mevcut (speaker input)
    Bu özelliği kullanmak yerine dandik bir deck çevirici de kullanmış olabilir montajcı
    Teybi değiştirdiğinizde herşey belli olur zaten
    Amfiniz köprüde 2x180 watt rms güç üretebiliyor, ben olsam köprü bağlardım, amfiye başka şey bağlanmayacaksa

http://www.pioneer.eu/uk/products/25/29/182/GM-6500F/specs.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 1 Nisan 2013; 10:28:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Linkteki model, Pioneer ın 2013 yılı en üst modeli
    Çift USB li, Bluetooth lu, SD kart girişli, CD-Mp3 çalabilen, Mixtrax özellikli ve animasyonlu bir cihaz

http://www.sanalpazar.com/Pioneer-Deh-x9550bt-2013-Yeni-Model-Ucretsiz-Kargo__isp6546255

Radyoda ses kalitesi düşük olabilir
    Bir de montaj nasıl yapıldı o da önemli, amfinizde teybin kolon çıkışlarını da bağlayabilme özelliği mevcut (speaker input)
    Bu özelliği kullanmak yerine dandik bir deck çevirici de kullanmış olabilir montajcı
    Teybi değiştirdiğinizde herşey belli olur zaten
    Amfiniz köprüde 2x180 watt rms güç üretebiliyor, ben olsam köprü bağlardım, amfiye başka şey bağlanmayacaksa

http://www.pioneer.eu/uk/products/25/29/182/GM-6500F/specs.html

Hocam cevabınız için teşekkürler. deck dediğiniz şey tam olarak ne? montajcı teybin amfi çıkışının olmadığını söyledi, bir dönüştürücü yardımı ile amfi bağladığını söyledi sanırım 30 tl idi. deck dediğiniz şey bu parça mı?

birde amfi nasıl? iş görür mü?

• Evet o parça, 6500 amfi için o parçaya gerek yok, amfinin kendisinde gerekli özellik mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu ne insanlar var ya.. yarın gideceğim dükkanına 40 tl ye sattığı dönüştürücüyü alsın napıyorsa yapsın.. 3 kuruş fazla kazanacağım diye böyle de yapılmaz ki..
  • quote:

Yahu ne insanlar var ya.. yarın gideceğim dükkanına 40 tl ye sattığı dönüştürücüyü alsın napıyorsa yapsın.. 3 kuruş fazla kazanacağım diye böyle de yapılmaz ki..

Insanlar artık düzgün kaliteli iş yapma peşinde değil sadece 3 kuruş cebime para girsin de nasıl girerse girsin derdin de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resimden kolon çıkışlarının bağlanacağı yeri görebilirsiniz, Speaker Input yazan yer

• Bende uzun süredir kullanılmayan bir amfi vardı minton marka, saçmasapan birşey. Ben önce onu bağlatacağımı söylemiştim. Mintonun bu dönüştürücü özelliği olmadığı için takmışlar harici bir dönüştürücüyü.

Gittim montaj yapan dükkana. Adam diyorki yok bunu takmasak amfinin özelliğini kullansak 5-6 metre kablo gerekecekti de (amfi bagajda) gene aynı hesaba gelecekti de şu da buda konuştu durdu.
  • Biz de satış ve montaj yapıyoruz
    5-6 metre dediği kablo nedir ki?
    Onun canı iş yapmak istememiş, o işe para bile alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Biz de satış ve montaj yapıyoruz
    5-6 metre dediği kablo nedir ki?
    Onun canı iş yapmak istememiş, o işe para bile alınmaz

üstad, ankaradaysanız bu hafta geleyim yanınıza.
  • Teşekkürler
    Maalesef farklı ve Ankara ya uzak bir şehirdeyim
  • MustangGT39 kullanıcısına yanıt
    Orjinal teyp e amfi yi bağlamak için Rca dönüştürücü aparat a bu amfi için gerek yok mu yani ? Bu amfiyi bende düşünüyorumda o yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Orjinal teyp e amfi yi bağlamak için Rca dönüştürücü aparat a bu amfi için gerek yok mu yani ? Bu amfiyi bende düşünüyorumda o yüzden

gerek yok bu amfide deck yani rca çeviriciye orjinal teyp bağlanabiliyor
  • arkadasim ankara daysan kullandigin urunleri kullanan bi arkadas daha var bak istersen sana yardimci olabilir

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584890241558589&set=pb.178780078836276.-2207520000.1381597165.&type=3&theater bu birisi

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=573526059361674&set=a.573523086028638.1073741866.178780078836276&type=3&theater

fotograflara dikkatli bakarsan amplifikatorun lale girislerini degil specer girislerini kullanmis bence bi gorus derim yaptiklari isler zaten ankara da tek....

• Hocam Mrb

Öncelikle anfiniz hayırlı olsun gerçekten başarılı bir anfi teyip konusuna gelince bende Pioneer 8500 serisi var.Gayet menmunum şiddetle tavsiye ederim ben teyibi mediamarketten aldım ama sana tavsiyem pioneer türkiye dispirütörünü arayın kendi tedarikçilerinden almaya çalışın zira piyasada pioneer'ın taklidi çok bakmay la bile anlayamazsınız

Bende olan sistemde
    Pioneer TS G172CI
    Pioneer TS W310S4
    Pioneer TS GM 6500F
    2Adet MTX Oval Kolon
    Sonuç Mükemmel ötesi araçta geçici duyma kaybı yaşıyorum ve herşeyden önemlisi sesi sonuna kadarda açsam en ufak cızırtı yada seste bozulma almıyorum son bir şey daha bundan önceki tesisatımda anfi kablom araca çekili olduğu halde bile gittim yeniden anfi kablosu aldım alırken düzgün bir anfi kablosu alırsan senin için gerçekten harika olur. Bu arada size gösterdiğim teyibin anfi çıkış değerleri oldukça fazladır. Belki sahibinden.com da falan da uygun bir ücrete bulabilirsiniz ayrıca teyipte blooth var cep telefonu ile eşleştirme yapıp aracta iken telefon geldiğince serbestce konuşabiliyorsunuz 2 adet usb çıkışı var bir adette kart okuyucu kısacası beklentilerinizi rahatça karşılayabilecek bir teyiptir.

• Amfi gercekten cok basarili aynisini evde kullaniyorum gayet temiz sesi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, konuya girmeyeli baya oldu, ben yaşadığım bu hüsran üzerine gittim, 380 tl ye sıfır x8550 bt teyp aldım. bi tane mono amfi aldım, 200 tl ye kapasitör ve kablo takımı aldım, 220 tl ye 13 cm focal component aldım ve aydın elektronikte montaj ve ayar yaptırdım, araçta mükemmel ötesi kalitede ses alıyordum. daha 1 hafta önce aracı sattım. malzemeleri söktüm şu an evde duruyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.