Şimdi Ara

YAMAHA HTR-6060 ANFİ VE SONY SS-FCR6000 HOPARLÖR SETİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Forum sayfasına yeni üye oldum ve sizlerin değerli yorumlarına ihtiyacım var.Çünkü sistemler hakkında sizin kadar ne bilgi nede deneyim sahibi olmadığımı biliyorum.Şimdiden yardım ve ilgileriniz için tşk ediyorum.

Amacım evimde Ses ve Görüntü anlamında keyif verici ve sonunda "bu uğraşıya değermiş" dedirtecek bir sistem kurarak ailemle ev ortamında Kaliteli Sinema izlemek ve tabiki Müzik dinleyebilmek.Bu yüzden kendi çabalarımla kampanyaları takip ederek aşağıda detaylarını vereceğim ürünleri aldım ve buraya kadar hepsinden ailecek memnunuz.Tek bir sorunumuz kaldı, aldığımız ürünlere uyum sağlayacak, Müzik ve Sinema anlamında bizi mutlu edebilecek Ses Sistemini kurabilmek.Aldığım ürünler şöyle;

>>Panasonic VIERA TX-P42S10E PLAZMA TV
    >>Sony BDP-S350/B Blu-ray Disk Oynatıcısı
    >>Play Station 2
    >>Digitürk Receiver (Tv'ye Scart bağlantılı)

Kendi araştırmalarım neticesinde Anfi ve kolon için bulduğum ürünler ise şunlar;

>> YAMAHA HTR-6060 7.1 Channel Digital Home Theater Receiver
    http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=552123

>> Sony SS-FCR6000 Hoparlör Seti
    >> Sony SA-W2500 Aktif Subwoofer

Tam olarak ne istediğimize ve sorularımıza gelirsek;

En başta bütçe olarak toplamda 2.000 TL (Anfi + Kolonlar) harcayabilirim.Alacağımız anfi ve kolonların biliyorum çok çok daha iyi modelleri var ama bu bütçe için bulabildiklerim bunlar.Bu yüzden sizden alacağım fikirler yada farklı model ürün tavsiyeleri karar vermemde çok etkili olacak.Ricam bana bu konuda yardımcı olmanız olacak.Elimdeki ürünleri sıraladım, kendi çabamla bulduklarımda belli...

İkinci olaraksa "Sinema ses kalitesi" ve "Müzik dinleme" açısından yeterli olacak bir sistem istiyoruz.Bulduğumuz Yamaha htr-6060 anfi son ses teknolojilerini desteklemiyormuş (True Hd ve DTS Hd) tabiki olmasını isterdik ama destekleyen anfilerin fiyatları da 1.000 Tl'nin epey üstünde dolayısıyla alamıyoruz.

Bu anfiye Mmrktte 929 Tl fiyat yazmışlar siz ne dersiniz ? Teknik anlamda yetmez mi ? True Hd ve DTS Hd olmasa ileride bizi üzer mi ?
    Ayrıca sony kolonlar ve subwoofer için ne düşünüyorsunuz ? Bu anfi ile iyi bir ikili olur mu ? Sony mağazasında Fiyatı 1.050 TL civarında. (kolon 730 TL + subwoofer 320 TL)

Sizce bu haliyle biz Hi-Fİ dünyasına mutlu bir şekilde başlangıç yapabilecekmiyiz? Teknik yorumlar,farklı öneriler,değişik model tavsiyeleri yada eksik bıraktığım bir yer var ise sorularınızı büyük bir heyecan ve heves ile bekliyorum.Şimdiden zahmet edip yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunuyorum.

(RESİMLERİ KÜÇÜK BOYUTLARIYLA EKLEMEYİ DENEDİM UMARIM BU SEFER DÜZGÜN OLMUŞTUR.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackug -- 15 Eylül 2009; 11:33:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackug

Merhaba arkadaşlar,

Forum sayfasına yeni üye oldum ve sizlerin değerli yorumlarına ihtiyacım var.Çünkü sistemler hakkında sizin kadar ne bilgi nede deneyim sahibi olmadığımı biliyorum.Şimdiden yardım ve ilgileriniz için tşk ediyorum.

Amacım evimde Ses ve Görüntü anlamında keyif verici ve sonunda "bu uğraşıya değermiş" dedirtecek bir sistem kurarak ailemle ev ortamında Kaliteli Sinema izlemek ve tabiki Müzik dinleyebilmek.Bu yüzden kendi çabalarımla kampanyaları takip ederek aşağıda detaylarını vereceğim ürünleri aldım ve buraya kadar hepsinden ailecek memnunuz.Tek bir sorunumuz kaldı, aldığımız ürünlere uyum sağlayacak, Müzik ve Sinema anlamında bizi mutlu edebilecek Ses Sistemini kurabilmek.Aldığım ürünler şöyle;

>>Panasonic VIERA TX-P42S10E PLAZMA TV
    >>Sony BDP-S350/B Blu-ray Disk Oynatıcısı
    >>Play Station 2
    >>Digitürk Receiver (Tv'ye Scart bağlantılı)

Kendi araştırmalarım neticesinde Anfi ve kolon için bulduğum ürünler ise şunlar;

>> YAMAHA HTR-6060 7.1 Channel Digital Home Theater Receiver
    http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=552123

>> Sony SS-FCR6000 Hoparlör Seti
    >> Sony SA-W2500 Aktif Subwoofer

Tam olarak ne istediğimize ve sorularımıza gelirsek;

En başta bütçe olarak toplamda 2.000 TL (Anfi + Kolonlar) harcayabilirim.Alacağımız anfi ve kolonların biliyorum çok çok daha iyi modelleri var ama bu bütçe için bulabildiklerim bunlar.Bu yüzden sizden alacağım fikirler yada farklı model ürün tavsiyeleri karar vermemde çok etkili olacak.Ricam bana bu konuda yardımcı olmanız olacak.Elimdeki ürünleri sıraladım, kendi çabamla bulduklarımda belli...

İkinci olaraksa "Sinema ses kalitesi" ve "Müzik dinleme" açısından yeterli olacak bir sistem istiyoruz.Bulduğumuz Yamaha htr-6060 anfi son ses teknolojilerini desteklemiyormuş (True Hd ve DTS Hd) tabiki olmasını isterdik ama destekleyen anfilerin fiyatları da 1.000 Tl'nin epey üstünde dolayısıyla alamıyoruz.

Bu anfiye Mmrktte 929 Tl fiyat yazmışlar siz ne dersiniz ? Teknik anlamda yetmez mi ? True Hd ve DTS Hd olmasa ileride bizi üzer mi ?
    Ayrıca sony kolonlar ve subwoofer için ne düşünüyorsunuz ? Bu anfi ile iyi bir ikili olur mu ? Sony mağazasında Fiyatı 1.050 TL civarında. (kolon 730 TL + subwoofer 320 TL)

Sizce bu haliyle biz Hi-Fİ dünyasına mutlu bir şekilde başlangıç yapabilecekmiyiz? Teknik yorumlar,farklı öneriler,değişik model tavsiyeleri yada eksik bıraktığım bir yer var ise sorularınızı büyük bir heyecan ve heves ile bekliyorum.Şimdiden zahmet edip yorumlarıyla yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürlerimi sunuyorum.

/>

/>

konuyla ilgilenen kimse yokmu arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum...sesimi duyan var mıııı en azından
    onu bileyim :) acaba sayfada bi hatamı yaptım ? bi sürü kişi okuyor ama cevap yazan yok :(

• en azından ben cvp vereyim

şimdi avr için şöyle söyleyim yeni ses codecleri ihtiyaca göre değişecek örn dvd playerle kullanacaksanız sorun yok zaten yok ilerde blu-ray player ekleriz dersenizde ozaman bu hd sesler devereye girecek ihityaç olcak ama onunda "benim hiç tavsiye etmediğim bir yöntemi var" sesleri pcm,lpcm şeklinde almak yani sesi avr nin çözmesi değilde playerin data sesi kırarak pcm e indirgemesi bu kimilerine göre sorun değil kimilerine göre sorun
    avr de yorumum bu yönde artık sinema performansı nsl dır stereo performansı nsldır onu kullanan kullanmış arkadaşlar söylesin

sony 5.1 hop setine gelince bu seti media markta dinledim denon ve hk avr ler ile sesi sony e özgü sert veren bir ses yapısı var zaten ama bildiğiniz gibi ses işi okadar derin bir konu ve birazda fiyat ve maddiyatla orantılı bir iş olduğu için kesin sözler söylemek zor bir de ii beklentiler varsa ii ce zorki ben müzik performansı adına sadece kendi fikirlerimi söylüyorum "çok şey beklenmeden güzel müzik dinlenir" yani belki o fiyat aralığında daha ii hoplarda buluna bilinir ama aralarında çok fark olurmu bilemem birde sony bu avr ile nsl anlaşır oda ayrı bir sorun hoparlörün frontları wooferi orta derecede etkili bana göre müziğe görede değişir biraz ve sert mid ve tizleri oldukça parlak bu sinemada çok işi yarar subwooferi ii etkili vuruyor kıca sinemada memnun eder f/p olarak alınabilinir müzik içinde dediğim gibi çok göreceli çok kriteri olan bir durum söz konusu en iyisi stereo performansını sizin dinleyip karar vermeniz benim tavsiyemde müzikte dinlenir sinemada izlenir yanlız sırf bu modellerde de kalmayın ama deneyin başka tavsiyelerde gelecektir şimdiden kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

en azından ben cvp vereyim

şimdi avr için şöyle söyleyim yeni ses codecleri ihtiyaca göre değişecek örn dvd playerle kullanacaksanız sorun yok zaten yok ilerde blu-ray player ekleriz dersenizde ozaman bu hd sesler devereye girecek ihityaç olcak ama onunda "benim hiç tavsiye etmediğim bir yöntemi var" sesleri pcm,lpcm şeklinde almak yani sesi avr nin çözmesi değilde playerin data sesi kırarak pcm e indirgemesi bu kimilerine göre sorun değil kimilerine göre sorun
    avr de yorumum bu yönde artık sinema performansı nsl dır stereo performansı nsldır onu kullanan kullanmış arkadaşlar söylesin

sony 5.1 hop setine gelince bu seti media markta dinledim denon ve hk avr ler ile sesi sony e özgü sert veren bir ses yapısı var zaten ama bildiğiniz gibi ses işi okadar derin bir konu ve birazda fiyat ve maddiyatla orantılı bir iş olduğu için kesin sözler söylemek zor bir de ii beklentiler varsa ii ce zorki ben müzik performansı adına sadece kendi fikirlerimi söylüyorum "çok şey beklenmeden güzel müzik dinlenir" yani belki o fiyat aralığında daha ii hoplarda buluna bilinir ama aralarında çok fark olurmu bilemem birde sony bu avr ile nsl anlaşır oda ayrı bir sorun hoparlörün frontları wooferi orta derecede etkili bana göre müziğe görede değişir biraz ve sert mid ve tizleri oldukça parlak bu sinemada çok işi yarar subwooferi ii etkili vuruyor kıca sinemada memnun eder f/p olarak alınabilinir müzik içinde dediğim gibi çok göreceli çok kriteri olan bir durum söz konusu en iyisi stereo performansını sizin dinleyip karar vermeniz benim tavsiyemde müzikte dinlenir sinemada izlenir yanlız sırf bu modellerde de kalmayın ama deneyin başka tavsiyelerde gelecektir şimdiden kolay gelsin

"yuxeses" verdiğin bilgiler için çok sağol cidden en azından sen cevap verdin :) kimse ilgilenmedi beklemedeyim artık bakalım inş. diğer arkadaşlarında katılımıyla şu işi çözeriz...özellikle ürünü kullanmış arkadaşlar sizde tecrübelerinizi aktarırsanız valla çok etkili olur...

"yuxeses"avr için uyarılarını dikkate alacağım çünkü zaten blu-ray player aldım yani o ihtiyaç avr'yi alınca kendini hissettirecektir :( ama ne kadar beni üzer tatmin etmez onu bilmiyorum yani demek istediğim eğer bu avr'yi almaya karar verirsem sanırım kendimi şöyle kandıracağım "olsun yeni ses codecleri olmadan da idare ederim" ama birileri bana "dur arkadaş sakın böyle olaya girme çok pişman olursun" derse cidden iyce düşünürüm... Sony kolonları dün gidip sony mağazasında dinledim ama sizin kadar bu olayları bilemediğim içindir belkide bana güzel geldi ama işte detayları anlamak vardı onuda bilmiyoruz kuru kuru bir tane müzik ve sinema fragmanı dinledik döndük ...hatta satış yapan arkadaş hop.'lar konusunda ikna bile etti az daha alıyordum öyle söyliyim :) birileri acil yardım etmeli arkadaşlar yoksa kafam çorbaya dönecek gibi :(

ilgilenen herkese teşekkürler...

• bu sistem ne kadar?
    ek olarak resimleri ufaltın.acemice işi. topik açılırken forum yavaş açılıyor habire kasılıyor.açılmasını beklemiyorum.
  • valla sony kolonları kullandım beklentin nedir onu bilmeliyiz idare eder bi kolon ama anfi olarak yamaha rxv-465 alman daha iyi olabilir.çünkü hem yeni model hemde yeni nesil sesleri destekliyor ..özellik olarak da fiyat performans ürünü 1000-1150 ytrl arası bulunabiliyor toppop elektronik veya mmarktan alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

bu sistem ne kadar?
    ek olarak resimleri ufaltın.acemice işi. topik açılırken forum yavaş açılıyor habire kasılıyor.açılmasını beklemiyorum.

the_cantan,

arkadaşım k.bakma sisteme alışık değilim zaten okursan en başta siteye yeni üye olduğumu belirttim ama faydalı tavsiyen için tşk ederim elimden geleni yaptım umarım bu sefer sorun yoktur.
    Sistemin fiyatına gelince avr 929 TL , Kolonlar 1.050 TL
    Bilginize ihtiyacım var paylaşırsanız sevinirim.

/>

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

valla sony kolonları kullandım beklentin nedir onu bilmeliyiz idare eder bi kolon ama anfi olarak yamaha rxv-465 alman daha iyi olabilir.çünkü hem yeni model hemde yeni nesil sesleri destekliyor ..özellik olarak da fiyat performans ürünü 1000-1150 ytrl arası bulunabiliyor toppop elektronik veya mmarktan alabilirsin.

merhaba nickelx ,

öncelikle İlgin için teşekkür ederim arkadaşım,
    tavsiyen üzerine yamaha rxv-465'i mmarkette araştırmaya başlıycam fiyat konusunu biraz zorlamam gerekecek gelişmelerden haberdar ederim sizleri...
    Kolonları kullanmışsın özellikle idare eder kısmını anlamadım biraz daha detay yazabilir misin? Benim beklentim şöyle hemen söyleyeyim...Apartman ortamı olduğu için zaten deli gibi yüksek ses müzik dinlemem mümkün değil ama nadirde olsa sesi yükselteceğimiz anlar olacaktır.Müzik konusunda ve sinema izlerken orjinal sesleri alabilme konusunda yeterli olacağını söylediler... benim sony'de dün dinlediğim kadarıyla da orta halli bir performansa sahip...tabi sen son kullanıcısın senin fikrin daha önemli olacak...Yardımların için tekrar çok sağol.

• @blackug;

yamaha 6060, HDMI 1.2a ve 8 ch. ext. input ile ileride üzmez. yalnız blu-ray disk oynatıcı alırken TrueDD; DTSHDMA çözüp
    7.1 analog çıkış veren cihazın olsaydı çok daha kolay olurdu işin... bütçen için 6060 fena değil. yeni model olmakla birlikte 6280 var mı m^'de? hoparlör içinse yamaha floorstandings yok mu piyasada?
  • dediğ*im gibi sonyleri kullandım o sıra hem sony hemde quadral quantas vardı elimde sonylerin bası yumuşaktı ama tizlerini sevmedim quadrallar qunitas daha tizliydi onunda sesi yavandı ama ben olsam hem sony hemde quadral almama almışkan daha iyi bişey al.sonylerin bide sesi aynı ayardayken çok kısık çıkıyordu quadrallara göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 16 Eylül 2009; 20:47:17 >
  • Quadral Quintas ile Sony FCR6000 hasssiyet & güç olarak aynı değiller! bu yüzden de referansı bile olmayan güç seviyesinde kısık-güçlü çalıp çalmaması anlamsız.doğal durum.
    Harman Kardon'a karşı beğenmediğiniz yamaha RX-V 363'ün güncellenmiş versiyonu RX-V465 tir. 465'in eski modelleri RX-V350; 357; 361 vb. şeklinde gider ve bu modellerde 300TL fiyata satılırdı. yeni özellikler için neredeyse Yamaha RX-V465'e 700TL fark ödenecek.nasıl öneriyse. kullanıcının bileceği iş para sizin. diğer yandan STK çıkışlı yamaha RX-V363 stereo performansını beğendim bir cihazdı.eneteresan bir şekilde başarılıdır. daha önce yazdığım gibi.karar sizin; bu yüzden HTR6060 daha sağlam; HDMI 1.2 detsekli bir cihaz. acele edilmezse uygun bir fırsat/lar çıkacağı ümidindeyim.
  • quote:

Quadral Quintas ile Sony FCR6000 hasssiyet & güç olarak aynı değiller! bu yüzden de referansı bile olmayan güç seviyesinde kısık-güçlü çalıp çalmaması anlamsız.doğal durum.
    Harman Kardon'a karşı beğenmediğiniz yamaha RX-V 363'ün güncellenmiş versiyonu RX-V465 tir. 465'in eski modelleri RX-V350; 357; 361 vb. şeklinde gider ve bu modellerde 300TL fiyata satılırdı. yeni özellikler için neredeyse Yamaha RX-V465'e 700TL fark ödenecek.nasıl öneriyse. kullanıcının bileceği iş para sizin. diğer yandan STK çıkışlı yamaha RX-V363 stereo performansını beğendim bir cihazdı.eneteresan bir şekilde başarılıdır. daha önce yazdığım gibi.karar sizin; bu yüzden HTR6060 daha sağlam; HDMI 1.2 detsekli bir cihaz. acele edilmezse uygun bir fırsat/lar çıkacağı ümidindeyim.

the_cantan, en başta ilgine tşk.ler.

Sizler kadar tecrübeli olmayınca bu durum kafamı epey karıştırıyor tabii ama yazdıklarınızı iyce anlayıp doğru adımı atmaya çalışıyorum.Yamaha 6060 modelinde tek kafaya taktığım yeni ses kodlarını ilerde duyamadığım için ne kadar rahatsızlık duyarım onu kestiremiyorum yoksa bu cihazı ve Sony FCR6000 kolonları sizlerinde tecrübe ve bilgilerine sığınarak almak istiyorum...Kesinlikle acele etmiyorum araştırmaya yılmadan devam...inşallah bu işin sonunda buradan hepinize mutlu haberler yazar sizlerle paylaşabilirim.

YAMAHA Mmarkette HTR-6060'ın Fiyatı şuan 929 TL fakat Yamaha RX-V465 ise Mmarketi az önce aradım 1.149 TL fiyat verdi...Yani arada 220 TL fiyat farkı var bu kadar farkı öderim ama yine size sormak zorundayım çünkü telefonda ki arkadaş çok bilgi vermedi...
    Yamaha HTR-6060 7.1 çalıyor ve HDMI üzerinden ses ve görüntü aktarabiliyor ama yeni ses kodları yok dedi RX-V465 için ise 5.1 çalıyor yeni ses kodlarını destekliyor bunu alın gibi kısa bir yorum yaptı...
    Görmek isteyenler için internetten bulduğum detaylı özellikleri de aşağıya sıralıyorum lütfen inceler ve söylemek istediğiniz tüm fikirleri yazarsanız sevinirim.Bir konu hakkında bilgisizken kararsız olmakta çok kötüymüş onu da bu olayla tecrübe ediyoruz.

BU ARADA FCR-6000 SONY KOLON SUBWOOFER BU CİHAZLARA UYUMLU OLUR MU YADA KOLON OLARAK NE BAKMALIYIM ?

YAMAHA HTR-6060 ÖZELLİKLERİ,

Specifications
    Channels 7
    RMS Output Power (20Hz - 20kHz) 90W x 7
    RMS Output Power (1kHz) 105W x 7
    Total Power (20Hz - 20kHz) 630W
    Dolby TrueHD
    Dolby Digital EX/ Dolby Pro Logic IIx •
    DTS-HD Master Audio
    DTS-ES Discrete 6.1 •
    DTS 96/24 / DTS Neo:6 •
    Pure Direct •
    HD Radio Tuner
    iPod Compatibility •
    Bluetooth Compatibility
    Compressed Music Enhancer •
    Neural Surround •
    XM HD Surround •
    SRS (Circle Surround II)
    THX Processing
    Sirius Satellite Radio Ready
    XM Satellite Radio Ready •
    HDMI (In/Out) (2 / 1) Ver 1.2a
    i.Link (IEEE 1394)
    Component Video (In/Out) (3 / 1)
    A/V Inputs (S-Video) 5 (All S-Video)
    Digital Inputs/Outputs [O: Optical, C: Coaxial] (O: 4, C: 2 / O: 1)
    Front A/V with Digital Input • (S-Video / Optical)
    Front Mini Input for Portables
    Front USB Input For Flash Memory Drives
    LAN Terminal RJ-45 Network Connection
    D/A Conversion 192 kHz / 24 bit
    Surround Programs 17
    Night Listening Enhancer •
    DCDi Processing
    Time Base Corrector •
    HDMI Pass-through
    HDMI Up Conversion
    Component Video Up Conversion •
    S-Video Up Conversion
    Dialogue Lift •
    YPAO (w/Optimizer Microphone) •
    On-Screen Display •
    Assignable Power Amp
    Zone Speaker Terminals
    Zone 2 Output
    Zone 3 Output
    Zone 4 Output
    Zone Power Switching
    Zone Remote Control
    RS-232C Interface
    +12V Trigger Output
    IR Ports •
    Receiver Manager Software
    Speaker A, B or A + B •
    Selectable Subwoofer Crossover •
    Multi-Channel Decoder Inputs 8-Channel
    Pre-Out All Channels •
    Learning Remote Capability Preset
    Macro Command Capability
    Product Dimensions (W x H x D) 17-1/8" x 6-3/4" x 15-1/2"
    Product Weight (lbs.) 25.6
    Shipping Dimensions (W X H X D) 21-13/16" x 10-5/8" x 19-13/16"
    Shipping Weight (LBS) 32

YAMAHA RX-V465 ÖZELLİKLERİ ;

5.1-Channel Digital Home Theater Receiver (New)

Specifications
    Channels 5
    RMS Output Power (20Hz - 20kHz)
    RMS Output Power (1kHz) 105W x 5
    Total Power (20Hz - 20kHz) 525W (1kHz)
    Dolby TrueHD •
    Dolby Digital EX/ Dolby Pro Logic IIx •
    DTS-HD Master Audio •
    DTS-ES Discrete 6.1 •
    DTS 96/24 / DTS Neo:6 •
    Pure Direct
    HD Radio Tuner
    iPod Compatibility • (With Optional YDS-11)
    Bluetooth Compatibility • (With Optional YBA-10)
    Compressed Music Enhancer •
    Neural Surround
    XM HD Surround
    SRS (Circle Surround II)
    THX Processing
    Sirius Satellite Radio Ready
    XM Satellite Radio Ready
    HDMI (In/Out) (4 / 1)
    i.Link (IEEE 1394)
    Component Video (In/Out) (2 / 1)
    A/V Inputs (S-Video) 4 (Composite)
    Digital Inputs/Outputs [O: Optical, C: Coaxial] (O: 2, C: 2)
    Front A/V with Digital Input • (A/V Only)
    Front Mini Input for Portables •
    Front USB Input For Flash Memory Drives
    LAN Terminal RJ-45 Network Connection
    D/A Conversion 192 kHz / 24 bit
    Surround Programs 17
    Night Listening Enhancer
    DCDi Processing
    Time Base Corrector
    HDMI Pass-through •
    HDMI Up Conversion
    Component Video Up Conversion
    S-Video Up Conversion
    Dialogue Lift
    YPAO (w/Optimizer Microphone) •
    On-Screen Display
    Assignable Power Amp
    Zone Speaker Terminals
    Zone 2 Output
    Zone 3 Output
    Zone 4 Output
    Zone Power Switching
    Zone Remote Control
    RS-232C Interface
    +12V Trigger Output
    IR Ports
    Receiver Manager Software
    Speaker A, B or A + B
    Selectable Subwoofer Crossover •
    Multi-Channel Decoder Inputs
    Pre-Out All Channels • (Surr. Back Only)
    Learning Remote Capability Preset
    Macro Command Capability
    Product Dimensions (W x H x D) 17-1/8” x 6” x 14-3/8”
    Product Weight (lbs.) 18.5
    Shipping Dimensions (W X H X D) 21-1/2" x 9" x 17-1/2"
    Shipping Weight (LBS) 23

• yamaha RX-V465 için görüşüm yukarıda ki mesajımda geçiyor.
    HTR6060 yeterli ampli.
    benim önerim
    Yamah RX-V765 avr ampli ve yamaha NS-555; ns-777 hoparlör takımıdır.
  • ns-555 in forumda güncel yorumları var işinize yarayabilir ns-777 mm de dinledim sesi parlak canlı veriyor wooferi gayet ii mid ve tizlerde baya canlıydı bana göre kısaca; oda güzel bir şeçim olabilir ayrıca avr de yamaha olursa çok daha güzel olur
  • quote:

yamaha RX-V465 için görüşüm yukarıda ki mesajımda geçiyor.
    HTR6060 yeterli ampli.
    benim önerim
    Yamah RX-V765 avr ampli ve yamaha NS-555; ns-777 hoparlör takımıdır.

the_cantan;

Yamaha Rx-v765 ve hoparlör önerilerin için fiyat araştırması yapıcam ama sanırım benim limitlerimin epey üstünde olucak... :(
    bu avr'yi özellikle neden seçtiğini de yazarmısın? Bende diğer baktığım avr'lerden (yamaha RX-V465 ve htr-6060) ne artıları var hangi farklara sahip anlamış olurum kendimce ...
    Yardımcı olduğun için teşekkürler the_cantan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

ns-555 in forumda güncel yorumları var işinize yarayabilir ns-777 mm de dinledim sesi parlak canlı veriyor wooferi gayet ii mid ve tizlerde baya canlıydı bana göre kısaca; oda güzel bir şeçim olabilir ayrıca avr de yamaha olursa çok daha güzel olur

yuxeses ;

İlk yorumla siftahı yaptın sonra kayboldun...hoşgeldin arkadaşım. ben henüz bilgi toparlamaya devam ediyorum...acele edip yanlış cihazı almamak adına...forumlardan okuduktan sonra kafamda daha da netleşecek tavsiyen için teşekkürler.

• Merhaba,
    Bende sinema sistemi için SS-F6000 bir çift hoparlör almıştım, basları sıkı,sert tizler yavan yani düz hem sinema anfisinde hemde stereo anfide dinledim biraz sinema ağırlıklı yapılmış, alacağın avr ile bu kolonda müzikte dinlerim dersen canın sıkılır,
    Bence önce paran yettiği kadar bir çift daha kaliteli front al (Yamaha,Wharf,Jamo)bu üç ismi niye verdim kolonlara ayırdığın fiyat aralığı skalasında,
    Bir süre sonra wharf 9.6 aldım çok memnunum hatta sistemleri satıp wharfa göre sistem kurmaya karar verdim bir çift wharf rear arayışındayım, ha wharfdan daha iyi kolon yok mu var tabiiki ama benim alım gücüm dahilinde en iyisi diye düşünüyorum.
    Bu arada şimdi SS-F6000 leri de satışa çıkardım
    saygılar
  • valla ben 361 de kullandım nasıl aynı anlamadım 465 ile bikere 465 de burr brown var 361 -363 bunlarda yok.7 bant eko ayarı var yamaha 465 için 361 in veya 363 ün yeni modeli demek ya araştırmadan cevaplamak yada eksik bilgidir.burr borown olması yeter sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackug

Yamaha Rx-v765 ve hoparlör önerilerin için fiyat araştırması yapıcam ama sanırım benim limitlerimin epey üstünde olucak... :(
    bu avr'yi özellikle neden seçtiğini de yazarmısın? Bende diğer baktığım avr'lerden (yamaha RX-V465 ve htr-6060) ne artıları var hangi farklara sahip anlamış olurum kendimce ...
    Yardımcı olduğun için teşekkürler the_cantan.

@black
    benim neden tercih ettiğimi anlatmam uzun detayları olan bir konudur. ve zaman alacaktır.zamanım yok hoş zamanım olsa da yazmam.hoşuma gitmez. madem iyi bir başlangıç yapmak istiyorsun bu seviyede sistem iyidir. kafanda soru işareti kalmaz. iyi bir şey paraya bakar.

@nikel sen ne anlarsın.
  • noldu cantan cevap yazamadın demek herşeyi iyi bilmiyormuşsun.bidaha araştır öyle yaz ha bu arada 363 ün steryo performansını beğenmişsin ya artık sana hiç bişide sorulmaz 465'in eski modelleri RX-V350; 357; 361 vb. şeklinde gider....bunu sen yazdın kaBUL ET YANILDIN blackug BU ARADA SEN 765 İÇİN KENDİNİ KASMA 465 AL BANA DUA EDİCEKSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 18 Eylül 2009; 22:29:59 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.