Şimdi Ara

YAMAHA HTR-6060 ANFİ VE SONY SS-FCR6000 HOPARLÖR SETİ HAKKINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neye cevap yazacağım ki. burr-brown na mı?_ olması ne değiştirir. önce ki modellerin DAC rı yamaha ya üretilmiş 24bit/192kHz kanal başına DAC. çok mu büyük fark olacak?farkını sorayım ben sana. 465 basit bir model üstüne 5.1 kanal ki
    ondan daha iyisi 765 varken; 465'e vereceği parayla kasarken üstüne azcık daha para koysa amplifikasyon reprudüksiyonu kat kat iyi RX-V765 alması; kanal başına DAC rın kalitesi kısaca daha iyisini neden almasın.önerin bu mu?? benim yanıldığımı rüyanda görürsün. böyle dalga geçerim.
  • 765 nekadar rxv-465 900 ytl zaten parası varsa rxv-1900 alsın yada başka bişeyyy burrr- brown eetttt sadece yamahanın üst serilerinde var sende biliyosunda kıvırıyorsunnn
  • gülüm kermit, acemi yorumlar yapma.
    765 verilecek fark her türlü hakkını bulur.
    465BL ne ki? teneke. azcık uyanık ol.hemen güvendin, kıvırıverdin 1900'e değil mi? 765'den 1900'e geçmek sınıf atlamaktır.yamaha nın son günecellemesini takip etmediğin için klasman aşamalarını anlamazsın. diğer yandan burr-brown üst serilerde olmasına gerek yok.
    465 ile her türlü ofsaytsın.
    1. 465 zayıf amplidir.teneke kısaca. git anlayan bir usta bul bakın beraber 465 ile 765 iki ampliye.sana anlatsın.bak ki ne diyor? illa benim demem gerek yok aklın yolu bir.sadece özelliklere para verilecek.
    2. 465'in DTSHDAMA, TrueDD çözmesi en büyük tek avantajı. Blu-Ray 7.1 kayıtlarda, gerçekci, güçlü orijinala amplifikasyonda 465' 765^den çok geri. sadece fark burr-brown olsa bari.465 7.1 olmayıp kanal değil; 5.1 kanal olduğu halde yine çok zayıf. biraz zaman geçsin 465BL sana her türlü yedirecekler. 465 tek kelime ile yaramaz. ha sen ısrar edersen et.sen bilirsin diyorum ya debelen dur...umrumda mı. seni eğitmekten zevk alıyorum. yaşın kaç burada?

• sen trafolarla uğraşmaya devam et teknolojiyi bana bırakbiliyoruz yamaha 765 digital top art zaten bi benzeri 663 ü kullandım ben herşeyi biliyorum merak etme burr brown olması ayrıcalıktır...465 e teneke diyen sen nasıl olurda 363 ün steryosunu beğeniyosun..hehhe cantan noldu şiştin açık verdin cantan.. kabul et çelişkidesin gene diyorum ordan uzman yazması seni uzman yapmaz sen takışmayı seviyorsun biara teknikaylada olmuştu bişeyler sonra aranızı spidr yapmış galiba heheama sen olmasan forumun tadı olmazzz sana cevap vermek zevkli bu aradayaşım senden 2-3 yaş büyük merak etme sen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 20 Eylül 2009; 23:22:15 >

• Yahu beni ne zaman kattınız tartışmanın ortasına.

Valla hep söyledim yine söylüyorum. Hiç bir zaman hiç bir modelini sevemedim bir türlü şu Yamaha'nın.

Dün gece yine bir arkadaşıma gitmiştim. Gece saat 10:00'da dinletiye. Açtı bana anfisini dinletiyor. Bilin ne? Vallaha kulak zevkim kaçtı. Çayımı içip hemen çıktım.

Eve geldim. Gece saat 12:00'de Four Play'in Cd'sini koydum ve ohhh dedim.

• teknika bu arada senin kullandığın anfi ne ,steryo anfi almamkla hala diretiyorum biara marantz 7200 alıcaktım kaldı öyle şimdide sony 2400-ile 5400 arasında kaldım avr olsun diyorum ne dersinn.eskiden pio ve rs lerin vardı..demek caz dinliyorsun bend eşu caza bi alışamadım anca gary moore blues işte dinliyorum oda gary eskiden hardrock tı ordan bi alışkanlık var.bu arada skolnick trio yuda seversin testamentin gitaristinin caz grubu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 20 Eylül 2009; 23:36:13 >
  • Pioneer VSX-ax5ai s 7.1 THX 7x120 Watt, 2X160 Watt Stereo. 21.5 Kg.

http://www.homecinemachoice.com/node/5540

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/VSX-AX5Ai-S/index.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 20 Eylül 2009; 23:42:26 >
  • Onkyo TX-DS989bu alete ne dersin. bu arada pio güzelmiş sende steryo pio vardı bu avr hem film hem steryo ihtiyacını karşılıyor demekki steryo piondan güçlü ses olarak daha mı iyi bu avr
  • Kullandığım sistemin detaylı resimlerini ve cihazları burada görebilirsin.

http://www.stereomecmuasi.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=1071
  • Stereo sistem için evdeki büyük patrondan ek bir yer müsadesi alamadık. Zaten bir oda tamamen senin dedi. Bu sebeple mevcut sistemle alınabilecek en üst düzey sesi alabilmek için neredeyse bir senedir Hi-Fi adına yapılabilecek tüm Upgradeleri yaptım ve şu an sonuç inanılmaz düzeyde.

Aslında daha önceden de memnundum. Yanlış anlaşılmasın. Zaten VSX-ax5ai s STereo konusunda da tüm testler de üst düzey Stereo perforemansı konusunda onaylı bir AVR.

Ancak yapılan upgradeler, bir sinema ses sisteminde, Gerek sinema, gerekse de Stereo performansı konusunda alınabilecek en üst düzeyde sesi bulabilmek adına yapıldı.
  • Bir şey söyliyeyim rx-v363 'ün içinde kullanılan stk'lar aynen rx-v465'in içine taşınmış durumda yani çıkış katı aynı dsp board değişmiş 465 kırma bir model olmuş fiyatı biraz daha aşağı olabilir diye düşünüyorum.
    Bunu gördüğümde bende çok şaşırdım ama yapacak bir şey yok. 461 ve 463'ler transistörlü çıkışa sahiplerdi.
    HTR-6060 NAMI DİĞER RX-V661 ; 861'de o fiyatlara yakın satılıyordu. true hd destekleyen ampli arıyorsan biraz bütçeni zorlamalısın benim söyleyebileceğim yamahalardan model ise 665 olur başka markalarla pek alakam yoktur buda böyle biline.
    Truehd ses formatı için ise şunu söyliyeyim giriş ve ortaya seviye serilerde ve bunlara bağlı hoparlör setlerinde pek başarı elde edemezsiniz . Kabinlerin ve amplinin performansları size duymak istediğiniz zevki vermeyecektir ancak bu formatı çözecekmi çözecek fakat daha ciddi kasalar ve ampliler ile sonuç alınacaktır çünkü bu tip amplilerin o ayrıntıları verecek ne converter'ları mevcut nede o kasaların frekans'lara cevap verebilmeleri tam anlamıyla mümkün değil. Birde dinleyicinin kulak burun boğaz doktarına gidip kulaklarının durumunu update ettirmesi lazım

Sonuç olarak benim fikrim 465 almak bana pek mantıklı gelmiyor bir üst seriden başlanmalı ki bu tamamen benim stk'lara olan şahsi gıcığımdır bir kanal yanar hayda entegre aramaya başla yok sipariş falan filan ve seste mid ağırlıklı çalıyormuş ve arada bazı frekansları eksik okuyormuş gibi gelmekle beraber THD'leri'de oldukça yüksektir.

blackug ; truhd için biliyorsunki bluray gerekli , eğer sende bu yoksa ve orjinal kayıt toplamak biraz masraflıdır ve sendede böyle bir koleksiyon yoksa bence truhd peşinde koşma çünkü pek fazla yada enz 2-3sene kullanmayacağın bir özellik için şimdiden bu paraları ödeme...

• YAHU BEN MESAJI YAZMAYA BAŞLADIĞIMDA KONU NEYDİ ŞİMDİ NE OLMUŞ ARAYA 6 TANE MESAJ GİRMİŞ BİRAZ YAVAŞMI YAZIYORUM YOKSA , YOKSA YAŞLANDIKMI Kİ
  • İşte, heleki yeni serilerle ilgili benim arkadaşlara da anlatmak istediğim bu zaten.
  • güzel bilgi olmuş teknika san onkyonun modelini sordum ne dersin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickelx -- 21 Eylül 2009; 0:03:41 >
  • Ben de diyordum ki @teknikk nerden çıktı şimdi diye.

Hoş geldin kardeş. İlgili yere selamımı ilettin mi?
  • Onkyo özellikle son yıllar da işin peşini bırakmayan bir duruşuyla, saygıyı hak ediyor.

Heleki en yeni serileriyle benden çok pozitif yönde artılar aldı. Bravo Onkyo.

quote:

Orijinalden alıntı: nickelx

güzel bilgi olmuş teknika san onkyonun modelini sordum ne dersin..
  • Onkyo TX-DS989 bunu diyorum senin pio hesabı
  • Daha önce de belirttiğim gibi, ses imzası kişilere göre tercih meselesi. Ancak, 989 eski olsa da iyi bir alet. En azından, içi dolu. 10 Kg değil.

Kim ne derse desin. Ben bir Hi-Fi cihazında, mutlaka ağırlığı da karşılaştırma kıstasları içine alırım. Çünkü, Hi-Fi cihazlar da ağırlık, her ne kadar zaman zaman tartışma konusu olsa da, en azından cihazın içinde bir şeyler olduğunun ve kalitenin belirtisidir.
  • Yazıyı görünce bende bir iki satır yazayım dedim arkadaşlar.Ben de 989 u bilen ve halen kullanan biri olarak stereo su ile ilgili yorumumu yapayım.Tam bir düşkırıklığıdır.Yamaha da ise en az 765 ile başlanmasını öneririm.Bu arada herkese iyi bayramlar.
  • galiba sony 5400 es alıcazz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.