Şimdi Ara

YAMAHA HTR-6060 ANFİ VE SONY SS-FCR6000 HOPARLÖR SETİ HAKKINDA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
6.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zapatero memnun değilsen onkyoyu bana satarmısın
  • Benim olsa satardım emin olabilirsin.ama çalıştığım firmada konferans salonunda takılı olan bir cihaz bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikk

Bir şey söyliyeyim rx-v363 'ün içinde kullanılan stk'lar aynen rx-v465'in içine taşınmış durumda yani çıkış katı aynı dsp board değişmiş 465 kırma bir model olmuş fiyatı biraz daha aşağı olabilir diye düşünüyorum.
    Bunu gördüğümde bende çok şaşırdım ama yapacak bir şey yok. 461 ve 463'ler transistörlü çıkışa sahiplerdi.
    HTR-6060 NAMI DİĞER RX-V661 ; 861'de o fiyatlara yakın satılıyordu. true hd destekleyen ampli arıyorsan biraz bütçeni zorlamalısın benim söyleyebileceğim yamahalardan model ise 665 olur başka markalarla pek alakam yoktur buda böyle biline.
    Truehd ses formatı için ise şunu söyliyeyim giriş ve ortaya seviye serilerde ve bunlara bağlı hoparlör setlerinde pek başarı elde edemezsiniz . Kabinlerin ve amplinin performansları size duymak istediğiniz zevki vermeyecektir ancak bu formatı çözecekmi çözecek fakat daha ciddi kasalar ve ampliler ile sonuç alınacaktır çünkü bu tip amplilerin o ayrıntıları verecek ne converter'ları mevcut nede o kasaların frekans'lara cevap verebilmeleri tam anlamıyla mümkün değil. Birde dinleyicinin kulak burun boğaz doktarına gidip kulaklarının durumunu update ettirmesi lazım

Sonuç olarak benim fikrim 465 almak bana pek mantıklı gelmiyor bir üst seriden başlanmalı ki bu tamamen benim stk'lara olan şahsi gıcığımdır bir kanal yanar hayda entegre aramaya başla yok sipariş falan filan ve seste mid ağırlıklı çalıyormuş ve arada bazı frekansları eksik okuyormuş gibi gelmekle beraber THD'leri'de oldukça yüksektir.

blackug ; truhd için biliyorsunki bluray gerekli , eğer sende bu yoksa ve orjinal kayıt toplamak biraz masraflıdır ve sendede böyle bir koleksiyon yoksa bence truhd peşinde koşma çünkü pek fazla yada enz 2-3sene kullanmayacağın bir özellik için şimdiden bu paraları ödeme...

@teknikk
    eline sağlık. burada ki ana fikrimiz aynen bu. yazdığımız gibi. RX-V465 tamamen makyaj. önce ki selefleri 440-461 gibiymiş insanı aldatıyor ama öyle değil. zaten ben gördüğümde neden şaşırmadım ki önerimizde RX-V765 üzerinden yaptık. ama işte aceminin biri geveleyip duruyordu. öyle ki önerdiğin RX-V665 de desteklemekle birlikte; RX-V663 sonra ki güncellenmiş hali RX-V765 dir. bunu forumda ilk yazdığımdan beri neredeyse 6 ay geçti ve herkes böyle bilir. nikel evladım koş; iyice öğren. trafoda başına düşsün.işte böyle dalga geçerim. senin görüşün ne yapıyım. anlamdığın yer olursa sorarsın. @teknika ile ne alakası var da bulaştırıyorsun çamur atmaya çalışıyorsun ayıp ayıp. diğer yandan yamaha RX-V8XX li sayıya kadar modeller bana çoğu zaman teneke gibi gelir.bir şeyin kırk katını bilmeden konuşmmak gerekir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.