Şimdi Ara

ACİL YARDIM SUNU ÇEVİRİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hail berathan2! Thank you for providing partial payment information. Unfortunately due to the diverse payment information on record I will need additional payment details. Please submit additional payment history that was not submitted previously in the form of your PayPal e-mail address, click and buy 9 digit customer ID number, and/or the last 4 digits of the credit card that was used. Please provide this information for as many transactions as possible. Also make sure to include your new secret question and answer. We appreciate your understanding and support in this matter. Thank you for playing Knight Online.

• Berathan2a selam! Sağlayan kısmi ödeme bilgisi için sana teşekkür ederim. Kayıtta çeşitli ödeme bilgisi maalesef yüzünden ben, ekstra ödeme ayrıntılarına ihtiyaç duyacağım. Lütfen önceden senin PayPal e-posta adresin, tıkırtının formunda teslim edilmeyen ekstra ödeme tarihini teslim et, ve 9 basamak müşteri id sayısı, ve veya kullanılan kredi kartının son 4 basamağını satın al. Lütfen o kadar çok iş için bu bilgiyi öyle mümkün sağla. Hem de senin yeni gizli sorunu kesinlikle kapsamayı yap, ve cevaplamak. Biz, senin anlayışını takdir ederiz, ve bu meselede destekleriz. Şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederim.

Hemencevirden, yardımı olur umarım.
  • Sanırım gizli sorunu ve cevabını unuttugunu ve yeni cevabını K2 den istemişssin

Senden istedikleri: Paypal yada click buyda kullandığın mail adresini, clickbuy hesabının 9 numaradan oluşan id sini (clickbuya login oldugunda ilk sayfada yazıyor yada sana gelen maillere bak orda da yazar) ve kredi kartının ön hanesindeki 16 rakamın son 4 rakamını, yeni soruyu ve cavabının ne olmasını istiyorsan (örnek question:mother's maiden name - answer:neistiyorsan) yaz ve gonder.

Tabi daha once pre üyelik aldıysan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangersmile -- 12 Ocak 2007; 11:19:42 >
  • beyler saolun yardımınız içinde ben bunlara tam 6 tane ticcet yolladım en son yolladıkları cevapta yeni ıdden bilgileri yollayın demişlerdi(click and buy,müşteri numarası,k.kartının son 4 tanesi) yolladım bunları ve en son cevap bu gelmiş ben hiçbirsey anlamadım.ayrıca gizli sorumun ve cevabının ne olmasınıda belirttmiştim ve son gelen cevap bu
    şimdi bunlar benden yine son aldıgım premium üyelik bilgilerinimi istiyolar yolladıgım halde yoksa aldıgım bütün premium bilgilerinimi isityolar burasını anlayamadım
  • Son aldığın genelde gecerlidir. Ama daha onceden paypal dan da alışveriş yaptıysan onunda isterler. K2 için charın son aldığı pre üyelikte ki detaylardır. Eger sana son msj da bunları yazdılarsa. yukarıdaki yazdıklarımı tekrar yaz gozden gecir eksik birşey olmasın ve tekrar yolla. Eminim cevap gelecektir. Gelmezse tekrar tekrar yolla. En sonunda yollayacaklarına eminim. (çünkü üstüne düşmedigin zaman pek ilgilenmiyorlar)
  • Bu hemençevir com un çevirilerine bitiyorum.Çeviri yapıyor.Sonra sen bir daha çeviri yapmak zorunda kalıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Advanced

Berathan2a selam! Sağlayan kısmi ödeme bilgisi için sana teşekkür ederim. Kayıtta çeşitli ödeme bilgisi maalesef yüzünden ben, ekstra ödeme ayrıntılarına ihtiyaç duyacağım. Lütfen önceden senin PayPal e-posta adresin, tıkırtının formunda teslim edilmeyen ekstra ödeme tarihini teslim et, ve 9 basamak müşteri id sayısı, ve veya kullanılan kredi kartının son 4 basamağını satın al. Lütfen o kadar çok iş için bu bilgiyi öyle mümkün sağla. Hem de senin yeni gizli sorunu kesinlikle kapsamayı yap, ve cevaplamak. Biz, senin anlayışını takdir ederiz, ve bu meselede destekleriz. Şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederim.

Hemencevirden, yardımı olur umarım.

did you spike türkiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.