Şimdi Ara

Acil Yardım Tarfife değişikliği farklı fiyat teklifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red li 20 plus sınırsız sosyal medya ve YouTube 111 Tl ödüyorum 2 dönemlik anlaşmıştı. İlk dönem kampanyası 30 Mayısta bitiyor. Bugün Vodafone tarafından gelen mesajda tarifenin 650 Tl olacağı söylrndi. 2 dönemlik anlaştığım tarifenin fiyat farkı bu kadar çok olabilir mi? Müşteri hizmetlerini aradım sözleşmeyi gönderin bakacağım dedi. Sözleşmenin olmadığı belirtildi. 2. Dönem tarife fiyatının be kadar olacağını hatırlamıyorum. Sözleşmeyi nasıl temin edebilirim? 6 kat fiyat artışı normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagropa -- 28 Mayıs 2024; 18:40:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam merhaba bende 2021 yılında limitsiz Redli Ekstra paketine 174 TL üzerinden 2 senelik taahhüt vermiştim, ilk dönem bitince Vodafone beni aradı aynı paketin farklı isimli sini 600 küsür olarak yeni tarife teklif etti ben kabul etmedim ikinci dönem de devam edecek dedim ve ikinci dönem 184 TL oldu yani 10 TL arttı, sizin de iki dönem ise her türlü yeni tarifeden ucuz olur diye düşünüyorum, 2023 de tarifem bitti bugüne kadar taahhüt olmadan aynı hattı 423 TL üzerinden kullandım bugün mesaj geldi diğer ay 1050 TL olacak diye şu anda bende tarife yada operatör bakıyorum

• Çok saçma bir durum. Aynı tarifenin Sınırsız Youtube olmayanını biraz daha uyguna kullanıyorum şuan, 3 aya benim de taahhütüm bitecek ve geçerken de özellikle sordum +15TL ile devam edecek diye teyit aldım. Büyük ihtimalle sizin tarifeniz de benzer bir artışla devam etmeliydi. Umarım böyle bir saçmalığı bana da yapmaya kalkmazlar. Siz de hakkınızı arayın derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.