Şimdi Ara

ACİL YARDIM TELEFONUM AÇILMIYOR :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 5 8.1.2 jailbreaklı telefonum var telefonum dondu üst tuş ile orta tuşa basılı tutarak reset attım fakat şu an açılmıyor apple logosu geliyor o şekilde kalıyor.Ama telefonumu aradığım zaman çalıyor gözüküyor telefonun ışığı yanıyor ama simsiyah ekran yardım edin lütfen :(((

• DFU moda alıp resetlemeyi deneyin.
    Alternatif olarak cihazınızda icloud açıksa icloud.com/find adresinden cihazınızı bulabilirseniz (cihazınızın interneti varsa yani) ordan iphone bul uygulaması ile aygıtı bulup cihazı sıfırlamak.
  • Arkasaşımın başına geldi aynı sorun . Belki size de deva olur. iTools tan bi kapatın açın telefonu. Arkadaşta düzelmişti..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iToolsu denemeden restore falan yapmayın..

• Restore filan yapmayın boşuna.Home + Uyku uyandırma tuşuna basıp 1-2 defa yeniden başlatırsanız sorununuz düzelir muhtemelen.
  • Muhtemelen korumaya almıştır cihaz kendini. DFU moduna almayı deneyin. Olmadı kurtarma moduna alın ama yazılım yüklemeyin restore etmeyin düzelecektir.

• valla düzelmedi mecburen 8.3 e güncellemek zorunda kaldım bundada jb yok :( sağolun yardımlarınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VOLTE açamıyorum acil yardım
    2 yıl önce açıldı
    İphone-Acil Yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun hocam, yakin zamanda 8.3 veya 8.4 jbsi cikacak deniyor, bekleyip gorecegiz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.