Şimdi Ara

VOLTE açamıyorum acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
2
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Redmi 7A telefonum var hattım bimcell volte açamıyorum internette volte desteği var yazıyor ama bimcell in uygulamasında cihazınızın desteği yok diyor nasıl açabilirim.

(Bu arada telefona twrpden rom attım sorun olurmu?(rom Avrupa(EU)romunu kurdum.))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Protozkoparan -- 11 Şubat 2023; 23:12:23 >

• Eğer VoLTE yazmıyor ve telefon imei değişmiş ise o telefondan volte açılmaz mecbur simkartı türkiye garantili bir samsung telefona takın(samsung zorunlu değil ama samsung ta sıkıntısız oluyor genelde) tabi o telefonda da volte özelliği olmalı sms olarak 5555 e VOLTE yazın gönderin volte açılmıştır diye sms gelecek bide 5555 e WIFI ARAMA yazıp gönderin şebeke hiç çekmediği yerde wifi bağlıysa wifi üzerinden normal şebeke araması yapar bunları açıp öyle deneyin bir daha telefonunuzda

Türktelekom ne hikmetse telefondan açsanız dahi hat üzerinden açmıyor ve hat üzerinden açmaya çalıştığınızda da imei kontrolü yapıyor o imei volte desteklemiyorsa yine açmıyor, bu yüzden türktelekom kullananlar önce simkartını destekleyen telefona takıp sms ile açması gerekli sms ile bir defa açarsanız tekrar siz kapatmadığınız sürece kapanmıyor açık kalıyor

• IMEI yi değiştirmedim sadece rom attım fark eder mi?

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.