Twitch de yayınlarımın tekrarı az oluyor
Twitch de 6 saat yayın yaptım ama özet te 27 sn olarak gözüküyor sorun nedir nasıl düzeltirim
Windows masaüstünde araçlar nasil hangi programla yapıldı
Bir video izlerken videoda farklı şeyi anlatiyor ama benim dikkatimi ceken fotodaki ekranin sol ust sol alt daki gibi masaustune araclar koymak istiyorum hangi programla yapılmış olabilir?
VOLTE açamıyorum acil yardım
Redmi 7A telefonum var hattım bimcell volte açamıyorum internette volte desteği var yazıyor ama bimcell in uygulamasında cihazınızın desteği yok diyor nasıl açabilirim.
(Bu arada telefona twrpden rom attım sorun olurmu?(rom Avrupa(EU)romunu kurdum.))
Arkadaşlar şimdi şöyle bir şey aklıma geldi
bir 128 yada 64 gb usbden bootladığımızda karşımıza bir ekran gelecek windows to go mu açılsın yoksa windows mu kuracaksın diye bir menülü bir iso dosyası yapmak istiyorum
nasıl yapabilirim yardım edebilirmisiniz?
Nokia 1280 güvenlik kodunu unuttum acil yardimm
Nokia 1280 telefonum var kardeşim ben ellemeyeyim diye güvenlik kodu koymuş ve unutmus
nasıl kurabilirim kodu PC kablom yok.
Bu hatayı veriyor 12345 girince
Try fd0: non-MS: alıp cannot find grldr hatası
Bilgisayarıma format atmak için winsetup from USB ile isoyu usbye yazdırdım ve bilgisayarı usbden bootladığımda bu hata karşıma çıktı.
Rufusla ISO yazdiramiyorum
Windows me isosunu rufusla USB ye yazdiramadim resimdeki hatayı aldım.
Normal Windows Xp yi kuruyordum sonra şü hata geldi.
Ardından tamam a bastım sonra kurdu bootlanirken vga857.fon dosyası bulunamadı yada bozuk diye bir hata çıktı.
Nasıl duzeltebilirim. Ayrıca klasör ve dosya yoluda yazdı yani şu C:/WINDOWS/SYSTEM diye yazdı.
Çözümü nedir acil yardım edin .
PC açılmıyor ACİL YARDIM
CPU temizlemek için fanı nı çıkardım monte ettim fazladan hiç bişey çıkarmadım takmadim bilgisayarın power butonuna bastım ve 2 saniye sonra kapandi yeniden bastım gene kapandı sorun nedir lütfen yardım edin.
Ayrıca PC türü Kasa
Bilgisayar açılırken siyah ekranda kalıyor
Bilgisayarımı 2 gün önce Windows 11'e yükselttim ve bu gün açtığımda şifremi yazdığımda normal Windows ekranı yerine siyah ekran oldu internetteki videoları denedim ama Olmadı. Ne yapmalıyım?
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 31
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.157 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware