Arkadaşlar meraba.Yaklaşık 1 yılıdır motorola V3İ kullanıyorum,fakat aldığım günden beri problemli.Şuan en büyük sorunu mikrofondan gelen sesin çok yetersiz olması ve zaman zaman ekranın gidip telefonun kendisini yeniden başlatması.Henüz garantisi dolmadığından servise yollayacağım fakat daha önce bu sorunu servisinde tam olarak çözemediğini duymuştum.V3İ kullanıpta aynı sorunu yaşayan arkadaşları merak ediyorum.Genel bir sorun mu yoksa benim mi şanssızlığım.Yorumlarınızı bekliyorum
Öncelikle geçmiş olsun. V3i kullanan çok yakın bir arkadaşımda aynı problemi yaşıyor. Servise göndermek en mantıklı çözüm olur sanıyorum.
Hellomoto
ben 2 senedir kullanıyorum şu ana kadar hiç problem çıkarmadı hemde bir sürü darbe aldı(yüksek yerlerden düştü)ama senin için en iyi şey servise yollamak
Sanırım en mantıklısı bu olucak bir an önce servise yollamak.Yorumlarınız için
bende alalı 2 sene oldu ama 1,5 yıldır kullanıyorum (5-6 ay başka telefon kullandım ) bol bol düştü telefon ama daha sorunum yok bozulsada yenisini alsam idiye gözüne bakıyorum ama yok ne sağlam telefonmuş be kardeşim ibirde millet motorolayı beyenmez benim kuzen 6300 aldı daha 4 aylık telefon 2 kere arıza yaptı
Ben V3i alalı 1,5 sene oldu ve iki gün önce telefon masanın üstünde dururken birden arızalandı. Kapağı açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu ama telefon aslında dışardan arandığında çalıyordu. Yere düşmemesine rağmen birden bu şekilde bozulunca bugün servise gönderdim. Ekranın filmi biter kapağı çok açıp kapamayın dediler, neyse ki hala garantideydi. Televizyonun tüpünün bitmesi gibi bir şey bu. Çok sinir bozucu!!!
Ayrıca bazen bembeyaz ekran verip kendini resetliyordu benim de telefon. Motorola iyi güzel stil filan ama, çok narin telefon işte...
quote:
Orjinalden alıntı: sylph
Ben V3i alalı 1,5 sene oldu ve iki gün önce telefon masanın üstünde dururken birden arızalandı. Kapağı açtığımda ekrana görüntü gelmiyordu ama telefon aslında dışardan arandığında çalıyordu. Yere düşmemesine rağmen birden bu şekilde bozulunca bugün servise gönderdim. Ekranın filmi biter kapağı çok açıp kapamayın dediler, neyse ki hala garantideydi. Televizyonun tüpünün bitmesi gibi bir şey bu. Çok sinir bozucu!!!
Ayrıca bazen bembeyaz ekran verip kendini resetliyordu benim de telefon. Motorola iyi güzel stil filan ama, çok narin telefon işte...
ilginç ben hep v3i min kapağıyla oynarım elimde durursa hep kapağını açıp kapatırım oynarım daha bozulmadı tüpünün bitmesi ilginç bir durum
ya inanmıyorum demekki bu olay gerçekten şans ben aldım alalı ufak tefek ama süreklı problemlı.ilk aldığım hafta sandalyeden yere düştü,düştü bile denemez ona üst ekranı çatladı.Aynı sürekli ekran gitme problemi zaten hep vardı bi de şimdi bu konuşurken bembeyaz bi ekran oluyo ve baştan başlatıyo kendisini.Ama en beni en rahatsız edeni hiç konuşulmuyo ses aşırı az geliyo peki sizde bu sorun var mı??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme