Şimdi Ara

ACİL YARDIM [VİRÜS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • taramada pagefile.sys adlı bi dosya buldu..
    C:\pagefile.sys bunu nasıl bulup silebiliririm..

• Bunu silmeyin.Bu windows un hdd den detsk alarak oluşturduğu sanal bellek.YAni hdd yi ram gibi kullanıyor.Gerçek ram kadar etkisi yok 2. diskiniz var ise biraz performans sağlar.Yani bu bir zararlı değil.
  • internet sayfalarını açtığımda sürekli aynı siteye yönlendiriyor.. peki ne yapmalıyım?
  • Bu o dosyadan değil.Bilgisayarınıza zararlı bulaşmış

http://forum.donanimhaber.com/m_19996601/tm.htm burdaki tavsiyelerden devam edebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@cMbRs estağfirullah.iyi niyetiniz için teşekkür ederim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum

http://www.arovaxantispyware.com/ bir de bunu deneyin.Çok basit bir program gibi görünüyor.Araştırmasını yaptım güvenilir yazılımlar arasında yani sahte değil.Birçok kişi bilmez bunu.Yanlış alarmları olmasına rağmen manuel taramada çok iyi sonuçlar veriyor.Ücretsiz bir yazılım denemenizi öneririm.İşe yaramaz ise üstteki arkadaşımın vermiş olduğu linki takip edip o program ile taratınız.

bunu deniyorum?

• Evet onu deneyin.Olmazsa kampanya linkini verdiğim programı deneyin.
  • o kampanyayı da deniyorum..
    fakat mail daha gelmedi..inşallah birkaç gün bekletmez beni..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mail diğer arkadaşlarıma da bana da anında geldi.Maili yanlış yazmış olmayasınız veya olmazsa farklı mail ile deneyin.

Edit:Ekleme,düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 5 Ocak 2008; 19:13:36 >
  • evet farklı bir adresle tekrar aldım.. anında mail geldi :)

yardımların için çok teşekkür ederim..
    arovax 66 dosya temizledi.. gerçekten çok yararlı ücretsiz olmasına rağmen :)
    ama 1 tane kaldı.. buluyor siliyor ama tekrar tarattığımda yine çıkıyor..
    onu da kampanyalı programla silmeyi denicem :)
  • Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.Arovax çok nadir güncelleme çıkardığı için müdahale edemiyor olabilir.diğeri ile deneyin.Büyük ihtimal silecektir.En kötü ihtimal ile karantinaya alır.
  • teşekkürler..

senden az kaldı bu forumda haa
  • Estağfirullah.Yardım etmek için forumdayım.Herşey lalalalala değil sonuçta
    Bildiklerimi elimden geldiğince paylaşıyorum.Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.