Şimdi Ara

Acil yardım windows açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni bir windows kurdum ve bu windowsun ghost ile imajını aldım. bu imajı aynı özelliklere sahip başka bir bilgisayara yüklediğim zaman windows açılmıyor ve system32/hal.dll dosyası eksik ve ya bozuk diye bir uyarı arıyorum. bir anlam veremedim lütfen yardım. donanım özellikleri amd 64 bit 3000 işlemci epoz anakart 512 ram

• Arkadaşım Ghost unu yanlış almış olabilirsin. Onun için bana ulaş sana detaylı anlatımı olan site söyliyeceğim tabi istersen

Soruna gelince windows açılmıyosa

Bilgisayarını disketle veya bootlu cd ile aç ve komut satırına gel şu komutları yaz. Bu komutlar sistem geri yüklemeyi çalıştıracak ve bilgilerini geri alabileceksin...

%systemroot%system32\restore\rstrui.exe komutunu yazın ve sistem geri yükleme başlayacaktır.

BANA ULAŞMAK İSTERSEN EĞER MSN ADRESİM AŞAĞIDA
  • sen ghostu aldın ama kendi bilgisayarında aldın. eğer başka bilgisayarda bu ghostu çalıştırmak istiyorsan 1 e 1 aynı teknik özellikte olan bilgisyara yapman lazım. teknik özellikleri aynı olmayan bilgisayarlarda driver çakışması- sürücü uyuşmazlığı gibi sorunlar olabiliyor. sana tavsiyem eğer aynı özellikle de olsa ghostu direk HDD den HDD olarak yap imajını almadan. en güvenlisi...
  • dostum iki bilgisayarında tüm özellikleri tıpa tıp aynı. ghost u kullanmayı ve parametrelerini iyi bilirim. sürekli kullandıyorum. böyyle bir sorunla ilk defa karşılaştım. donanımla ilgili bir şey olabilirmi diye merak ettim. böyle bir sorunla karşılaşan varmı acba ?
  • ghostu yanlış almış olabilirisin ama bak ben hdcopy kullanıyom daha hiç bir sorun yaşamadım
  • bende sürekli öyle yapıyorum. eğer özellikler aynıysa neden direk HDD den yapmıyorsun ki. mantıklı olan o
  • bu hdcopy ne dostum? bana gönderebilirmisin daha önce denemediğim birşey bu belki işime yarar !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.