Şimdi Ara

ACİL YARDIM, Windows98 kuramıyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ihtiyacım olan bir programı çalıştırabilmek için sistemime windows 98 yüklemem gerekiyor.Fakat kurulum yapamıyorum.Gerekli olur diye sistem özelliklerimi yazıyorum;
    -core 2duo 2.53
    -320 gb sata hdd
    -asus P5K SE

harddisk de önceden vista vardı başka bir bilgisayara bağlayarak içini tamamen boşalttıktan sonra biçimlendirmeden tekrar kasata taktım.98 cd sini koyup cd ile başlat seçeneğini seçtikten sonra siyah ekranda " A:/> " yazısı çıkıyor.

google da araştırdım format c:/u/c/s yazın diyor vs. fakat bınları yazınca "bozuk komut veya dosya adı " yazısı weriyor.

Arkadaşlar bu bilgisayarı p.tesiye kadar kullanılabilir hale getirmek benim için çok önemli yardımlarınızı bekliorum.

• Hiç ugraşma şuan kullandığın işlemtim sistemi üzerine microsoft virtual PC kur, onun içine windows 98 kurabilirsin istedigin programıda sanal 98 üzerine kurup rahatlıkla kullanabilirsin
  • golevez33 hocam ne diyorsa aynısını yapın.
    Kaza bela 98 kurabilseniz bile driverları tanıtamazsınız.Çok başınız ağrır çok.
    Tek seçeneğiniz sanal işletim sistemidir..
  • çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için ,belirtiğiniz programı indirip deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trl986 -- 7 Şubat 2010; 16:41:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.