Şimdi Ara

ethernet driver kaldıramıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • makinamda onboard ethernet kartı kuruluydu fakat biostan onboard etherneti iptal ettim ve yeni bir ethernet kartı taktım fakat eski ethernetin driverını kaldıramadım yani görünürlerde yok ama manuel ip kullandığım için tekrar aynı ip verince sorun olabilir diye bir uyarı çıkıyor ama sorun olmayacağını düşündüğüm için eski ip ye devam ediyorum. eski ethernetin kökünü kazımanın bir yolu yokmu?

• Ethernet biostan aç ve sonra win.de tüm yazılımlarını sil.. ama ethernet açık olsun... veya yine biostan aç yazılımlarına fln dokunmadan sadece modemi devre dışı bırak...

Aslına bakarsan sorunun bana biraz saçma geldi... Yani kapatılan bir ethernet kartında atanmış bir ip olmaz...Dolayısyla ip hatası vermemesi lazım... Sorun başka birşeyde olabilir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SquAnDeR

Ethernet biostan aç ve sonra win.de tüm yazılımlarını sil.. ama ethernet açık olsun... veya yine biostan aç yazılımlarına fln dokunmadan sadece modemi devre dışı bırak...

Aslına bakarsan sorunun bana biraz saçma geldi... Yani kapatılan bir ethernet kartında atanmış bir ip olmaz...Dolayısyla ip hatası vermemesi lazım... Sorun başka birşeyde olabilir....

Aynı ip numarasını veriyordum. aynı ip numarasını vermek zorundayım çünkü. sonra yeni ethernete de aynı ip'yi veriyorum o zaman uyarı veriyor. bu statik ip'yi via rhine aygıtı kullanıyor diye. sorun bu.
    Benim yapmaya çalıştığım via rhine ethernet kartını tamamen kaldırmak. aygıt yöneticisinden kaldırsam bile yine aynı sorun oluyor. yardım için sağol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuXedo

quote:

Orjinalden alıntı: SquAnDeR

Ethernet biostan aç ve sonra win.de tüm yazılımlarını sil.. ama ethernet açık olsun... veya yine biostan aç yazılımlarına fln dokunmadan sadece modemi devre dışı bırak...

aygıt yöneticisinden kaldırsam bile yine aynı sorun oluyor. yardım için sağol.

aygıt yöneticisinden kaldırma devre dışı bırak....
  • biostan kaldırdım artık diğerini de kurdum
    zaten aygıt yöneticisinde görünmüyor biostan kaldırmadan önce devre dışı yapmam lazımdı ama
    şimdilik sorun yok zaten teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.