Şimdi Ara

USB Harddisk Sorunu.. Bağlantı Kopuyor Lütfen Yardım Edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Arkadaşlar Geçenlerde PHİLİPS USB 2.0 Portable HDD aldım 80 GB lik..

Ben Bunu Vista Kurulu Dizüstü Bilgisayarıma Bağladım, Otomatik Gördü Falan Herşey Gayet Güzel.. Bilgisayarıma da daha önce indirdiğim müzikler vardı.. Yaklaşık 3 Gb Falan.. Bunları Ben Bu Harddiske Kopyaladım Yine Bir Sorun Yok..

Ama Daha Sonra Harici Harddiskten Bilgisayara Kopyala Dediğimde 1 Gb 'a Gelince Hemen Bağlantı Kesiliyor Yeterlik Bellek YOk Diyor Vista.. Halbuki 2 GB ram Var...

Daha Sonra VistadaN Kaynaklanıyordur diye Format Attıp XP SP2 Kurdum.. Daha Sonra Yine Denemek İçin Müzikleri Aldım ve Yine Aynı Hata.. "Bu Bilgisayara Bağlı Usb Aygıtlarından Biri Çalışmadığı İÇin Windows Bu Aygıtı Tanımadı" Diye ve "Gecikmeli Yazma Başarısız" diye Hata Veriyor ve Bağlantıyı Kesiyor.. Tekrar USB yi Çıkartıp Takıyorum Görüyor HDDyi Ama Tekrar Kopyalamaya Başlayınca Yine Aynı Hata..

Sizce Bu Sorun Neyden Kaynaklanıyor Olabilir ve Nasıl Çözbilirim..
    Vereceğiniz Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkürler..

• Birincisi,Verilerinizi küçük küçük bölerek bilgisayarınıza kopyalamaya çalışınız... (bu şekilde yaptığıınızda o hatayı almazsınız..)

İkincisi de" gecikmeli yazma başarısız" uyarısını alıyorsanız, işiniz servise kalmış demektir. Büyük ihtimal değişim yaparlar..
  • Evet Dediğiniz Gibi Oluyor.. Verileri Küçük Küçük ve Aradan Belli Bir Zaman Geçtikten Sonra Oluyor Onda Bir Sorun yok.. ZAHMETLİ ve UZUN bir İş Oluyor... İkinci Hatayı Sadece 1 Kere Verdi Birdaha Karşıma Çıkmadı Zaten. Ama yinede Teşekkürler İlgilendiğin İçin..
  • USB den yüklü güç çeken başka bir aygıt varmı?

Bazen USB den fazla yük çeken 2 aygıt takıldığında bu tip sorunlar olabiliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trenc

Evet Dediğiniz Gibi Oluyor.. Verileri Küçük Küçük ve Aradan Belli Bir Zaman Geçtikten Sonra Oluyor Onda Bir Sorun yok.. ZAHMETLİ ve UZUN bir İş Oluyor... İkinci Hatayı Sadece 1 Kere Verdi Birdaha Karşıma Çıkmadı Zaten. Ama yinede Teşekkürler İlgilendiğin İçin..

Şimdilik bi sorun olmayabilir ancak siz yinede önemli verilerinizin yedeğini de almayı ihmal etmeyiniz...
  • Başka Taktığım Bir USB Aygıtı Yok.. Yalnız Birşey Farkettim.. Görev Yöneticisinde İşlemler Sekmesinde Explorer.exe nin kullandığı ram 30.000 küsür.. ben kopyalamaya başladığımda bu 160.000 küsüre kadar çıkıyor ve o sırada aygıt tanınmadı diyor bağlantı kesiliyor tekrar geliyor.. 160 bine çıkması bence normal değil ama hadi hayırlısı :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: trenc

Evet Dediğiniz Gibi Oluyor.. Verileri Küçük Küçük ve Aradan Belli Bir Zaman Geçtikten Sonra Oluyor Onda Bir Sorun yok.. ZAHMETLİ ve UZUN bir İş Oluyor... İkinci Hatayı Sadece 1 Kere Verdi Birdaha Karşıma Çıkmadı Zaten. Ama yinede Teşekkürler İlgilendiğin İçin..

Şimdilik bi sorun olmayabilir ancak siz yinede önemli verilerinizin yedeğini de almayı ihmal etmeyiniz...

Şimdiden Bir Yedek Oluşturdum Bile :P Saol.. Umarım Bişi Olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trenc -- 2 Ağustos 2007; 1:02:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun kablo kullanmayın, yanında verilen kabloyu kullanıp, laptopunuzda POWER USB portları varsa orayı kullanın. Sorununuz güç yetersizliğinden gibi geldi bana, masaüstü bilgisayarda dahi aynısı bana da oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 4 Ağustos 2007; 16:29:43 >
  • hortla konu :D

2007 - 2015 :)

Seagate Backup plus HDD'de aynı sorunum var.
    win 8.1
    asus p8z77-v lx anakartım var
    usb olarak sadece hdd ve monitörün üstündeki usb çoklayıcı bağlı
    arada kopmalar oluyor
    chipset ve usb 3 sürücülerini kaldırıp tekrar kurdum
    başka kabloyla da denedim
    benim pcmde kopuyor
    diğer pcde yine usb3 portta sorun yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.