Şimdi Ara

Ağ denetleyicisi sorunu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar umarım bana yardımcı olabilirsiniz. Laptoba yeni format attım güncellemeleri tamamen yaptım driverlarını kendi sitesinden kurdum ama "ağ denetleyicisi" ve "Sm bus denetleyicisi"bölümündeki sorunları bir türlü halledemedim. yani 2 gündür bu forumda aralıksız bakıyorum aynı sorunlarla karşılaşanları baya gördüm oradaki konulara yazılan cevapları aynen uyguladım ama olmuyor bir türlü olmuyor ve "ağ denetleyicisi" sorunu bir türlü hallolmadığı için de wriless çalışmıyor veya "sm bus" sorunundan dolayı çalışmıyor. Arkadaşın laptobu artislik yapıp formatlarım yaparım dedim içimde patladı. Yardım edeceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

İşletim sistemi: win7 ultimate 64 bit
    sistem üreticisi: MSI
    Sistem modeli: CR610
    bıos: E16GBIMS Ver:2.00
    İşlemci: Intel celeron 1.90 GHz
    Bellek: 2048 RAM

Ağ denetleyicisi: Donanım Kimliği

PCI\VEN_8086&DEV_0892&SUBSYS_00628086&REV_C4
    PCI\VEN_8086&DEV_0892&SUBSYS_00628086
    PCI\VEN_8086&DEV_0892&CC_028000
    PCI\VEN_8086&DEV_0892&CC_0280

SM Bus Denetleyicisi: Donanım Kimliği

PCI\VEN_8086&DEV_1E22&SUBSYS_10B81462&REV_04
    PCI\VEN_8086&DEV_1E22&SUBSYS_10B81462
    PCI\VEN_8086&DEV_1E22&CC_0C0500
    PCI\VEN_8086&DEV_1E22&CC_0C05

• igarrayta İ kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım benimde aynı problemden sıkıntım var çözebildin mi ?
  • yok kardeşim daha kimseden bu konu hakkında bir yardım gelmedi forumdan o yüzden daha çözemedim. bu arada forumdakiler
    ; hakikaten teşekkürler kimse yardım etmediği için
  • aygit yöneticisinde durum nedir driver kurulumu bir iki ss atarsaniz sorunla ilgili iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aygıt yöneticisinde hala "ağ denetleyici" ve "sm bus denetleyici" sarı ünlem işaretli. tüm driverlarını kendi sitesinden yüklememe rağmen hala bu iki drivarı abul etmiyor ve bundan dolayı da wrilessı görmüyor
  • Sorunu hallettim bir arkadaş yardımı ile. Yukarıda verdiğim "ağ denetleyicisinin" donanım kimliklerindeki bilgilerden herhangi birini(ilk veya son sırada olan) "devid.info/tr" sitesine girip arama bölümüne yazdım çıkan dosyayı indirip kurdum ve sorun bitti.
    NOT: Donanım kimliklerinde 4 tane bilgi var ilk sıradakini yazdım siteye (devid.info/tr) driver çıkmadı ikincisini yazdım çıkmadı üçüncü de çıktı. Bilginiz olsun ilkinde çıkmadı diye hemen pes etmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.