Geçen gün laptopumda bi arıza ile karşılaştım. Laptop kesinlikle açılmıyordu. Işığı yanıyor ancak bir süre sonra kendiliğinden kapanıp bi daha açılıyordu. Aynı şey pili çıkarana kadar devam ediyordu. Neyse ben bilgisayarı tavsiye üstüne bi servise götürdüm. Tahmin ettiğim gibi sorunun anakartta olduğunu söylediler. Neyse tamir işlemi yapıldı ve ben bugün laptopu servisten aldım. Ama bozulmadan önce takır takır bağlandığım kablosuz ağ bağlantısına artık bağlanamıyorum. Hatta kablosuz ağ bağlantısına dair hiç bir şey yok bilgisayarda. Eskiden her bağlantıyı otomatik bulup bağlanırdı. Artık öyle bir şey de yok. Sorun ne olabilir acaba ?
anakart değişti galiba ama ondada kablosuz ağ özelliği vardır.sürücü yüklenmemiş olabilirmi
Multimedia tuşlarının arasında Wireless on / off butonundan kapalı olabilir. Cihaz Toshiba mı ?
sürücü yüklenmemiş olsa dahi windows 7 ise eğer otomatik etkinleştirmesi gerekir. bence de monitörün altındaki mutimedia tuşlarına basmayı deneyin. wireless adaptörü etkinleştirme tuşu bazı notebooklarda ön tarafta touchpad in önünde sağda veya solda olabiliyor oraya da bakın. eğer xp kullanıyorsanız notebook la gelen driver cd sinden driver ı yüklemeyi deneyin kabul etmezse şayet. pc nizin modeline üretici sitesinden bakın ve cpu z ten motherboard chipsetine bakın aynı değilse servis karşısında her türlü hakka sahipsiniz.
Cok sagolun ya hallettim. Aygit yoneticisine bakmak aklima geldi :D. Driveri yuklenmemis
arkadaslar Hp compaq v6000 laptop kullanıcısıyım fan tamızlıgı yapmak ıcın laptopu actım temızlıgı yaptıktan sonra her turlu baglantıları yaptım pcde butun ısıklar yandıgı halde ekrana goruntu geldı ve 5 sanıye ıcınde pc gerı kapandı bu boyle bır kac defa oldu sonra 10 dk sonra denedıgımde pcde ısıklar yanmıyor pc acılmıyordu servıse goturdugumde anakart deforme oldugunu soyledıler sorun acaba ne olabılır yardımcı olursanız sevınırım.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme