Şimdi Ara

Ethernet Sürücüsü Kuramadım, Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 10 formatı attıktan sonra ethernet driverini bir türlü kuramadım. Ana kartım G31CEL2. Ana kartın kendi sitesinde win10 sürücüsü yok. Diğer sitelerdeki linkler hep boş. Devidinfo'da da aradığımı bulamadım. Lütfen Windows 10 için Realtek 8105-E 100M linki atabilir misiniz?

• Realtek drivers v10.025.0119.2018 for RTL8105E and Windows 10 64bit - WHQL signature / Release: 2018-01-26
    www.realtek.cz
    REALTEK device drivers for Microsoft Windows
    https://www.realtek.cz/download-realtek-driver-nr-481-with-code-1935.html
  • Win10 64bit indirdim, rardan çıkardım Ethernet denetleyicisinden klasörü gösterdim. Fakat yine "Windows ethernet denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi.Windows aygıtınızın sürücü yazılımını bulamadı. " diyor.
  • tylerdurden54 T kullanıcısına yanıt
    RAR'dan klasöre çıkartın içerisinden setup dosyasını çalıştırın ve kurun. Aşağıya ekran görüntüsü de ekledim.

Ethernet Sürücüsü Kuramadım, Lütfen Yardım

Bu arada, donanımhaber üste ki link'i bozmuş. Tekrar indirmeniz gerekirse buradan ulaşabilirsiniz:
    www.realtek.cz
    Download selected Realtek drivers v10.025.0119.2018 for RTL8105E and Windows 10 64bit
    https://www.realtek.cz/download-driver-nr-481-for-realtek-RTL8105E-and-Windows10-64bit.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 10 Mart 2019; 15:28:7 >

• Setupta da şöyle bir hata alıyorum. "The Realtek network controller was NOT found. If sleep mode is enabled please plug THE cable. " Sorun kabloyla mı ilgili?
  • Kabloyu değiştirdim, sorun kalktı ama setuptan düzgün yükleme yaptığım halde aygıt yöneticisi hala sarı ünlem ve internete giremiyorum. Hakkaten 3 gündür çıkmadık sorun kalmadı, kafayı yiyeceğim.
  • tylerdurden54 T kullanıcısına yanıt
    Denetim masasından driver'ı kaldırın. Kablodan emin olduktan sonra, aynı şekilde driver kurulumunu yapın ve bilgisayarı kapatın. Router/Modem'i arkasından kapatın 10 saniye bekleyin ve açın. Daha sonra Router'da ki tüm ışıklar yeşil yandığında PC'yi açın. Düzelme olmamışsa başka bir sorun olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Driver bulamadım yardım ...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence pci bir Ethernet kartı alıp takın belli de chip bozuktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.