Şimdi Ara

Masaüstü Programlarım Çalışmıyor Lütfen Yardım !!!!! (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle konu daha önce verildiyse özür dilerim Baktım ama bulamadım Hoş nasıl arayacağımı bilemedim bu arızayı :( Soruna gelirsek

Sağ olsun bizim yiğen internette ne bulursa indirir kurar hiç affetmez yeni bi tane oyun indirmiş ve Resimde de görüldüğü gibi masaüstünde programların kendi simgeleri yerine Windows Resim ve Faks Görüntüleyicinin simgesi gelmiş hangi programa tıklasam resim ve faks görüntüleyici açılıyor internette falan baktım ama bi çare bulamadım. Ayrıca Oyunlarımda açılmıyor onun içinde örnek bi hata mesajını ekledim resmin içine. Ayrıca belirteyim programları kurulu oldukları klasörden çalıştırabiliyorum orda bi sıkıntı yok ama masaüstündeki kısayollar anlattığım gibi oluyor. Ayrıca kurulu klasörde çalışan kısayolu masaüstüne attığımda yine sapıtıyor yani çalışmıyor. Sistem geri yükleme yapamıyorum onada bi hata kodu veriyor format atamıyorum cd sürücüm arızalı ne yapacam bilemiom

Konu hakkında bilgisi olan ark lar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim eğer çözüm forumda verilmişse link verebilirsenizde sevinirim kısacası problemimi çözebilecek her şey için sevinirim

Şimdiden herkese emeği için tşk ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalphirsizi_3 -- 24 Şubat 2012; 2:15:11 >

• Merhaba,

Sistemi güvenli modda tam taramaya tabii tut. Tarama dan sonra sistemi tekrar geriye yüklemeye çalış bakalım.
  • Hata Directx hatası .. bilgisayarındaki directx i kaldır , daha sonra ekran kartın hangi directx destekliyorsa onu yükle , bu olmuyor diyorsan ekran kartı sürücüsünü tamamen kaldır , daha sonra en güncel sürücüyü çek , o şekilde dene ..
  • resimdeki dll dosyasını indir ve win32 dosyasına at
  • Arkadaşlar direct hatası olduğunu biliyorumda sadece pc bu sorun çıktıktan sonra oyunlar da çalışmaz oldu

Ayrıca problem arkadaşım dediklerini yaptım yinede olmadı

Beyler yok mu bunun bi çözümü kaldı makine öyle elimde başka bi fikri olan yada bu hatayla karşılaşan kimse yokmu acaba ?
  • Hatta şu anda fark ettiğim bişey de oldu oyunların masaüstündeki kısayoluna tıkladığımda hata veriyor dll xml vs ama aynı oyunu program files da kendi klasöründeki exe sinden çalıştırabiliyorum hata vermiyor

Yardımları bekliyorum hala
  • Sonunda Çözümü bir sitede Buldum eğer aynı sıkıntıyı yaşayan ark lar varsa denesinler bende işe yaradı

Öncelikle yanlış kısayol atanmış olan programlarımızdan herhangi birine sağ tıklayıp birlikte aç deyip var sayılan programı seç diyoruz sonra listeden bir program seçiyoruz ve tabi bu bilgisayarımızdan kaldırabileceğimiz herhangi bi program olmalı mesele ben bi media oynatıcıyı seçtim. Seçimi yapıp tamam dedikten sonra aşağıdaki linkte verilen kayıt defteri dosyasını indiriyoruz. Dosyayı indirdikten sonra çalıştırmıyoruz öncelikle az önce seçtiğimiz varsayılan programımız vardı ya hani onu bilgisayarımızdan kaldırıyoruz ve daha sonra kayıt defteri dosyasını çalıştırıyoruz. Kayıt defterine işlem yapıldıktan sonra bilgisayarımıza res atıp açıldığında kısayolların çalışır hale geldiğini ve simgelerin orjinal haline dönüştüğünü göreceksiniz. Bu arada çalışmayan kısayol olursa kurulu olan klasöründen masaüstüne tekrar kısayol atın çalışır.

Umarım yardımcı olur....

http://w*w*w.bilgisayar.gen.al/f/resources/lnk-registry/20

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.