Şimdi Ara

acil yardim,xbox 360 dvd sorunu... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynı sesler benim makinadanda geliyodu ardından dvd'lerin hiçbirini okumamaya başladı. Gözdendir diye dün makinayı söktüm dvd romun gözünü losyonla sildim. Şimdi çok güzel çalışıyo eskisinden daha iyi. Bi dene derim ben.
  • guzel soluyosundaaa,alali daha 3 hafta olmadi bide hadi bende dusundum goz bozulsa o ses neden cikar? zonglama sesleri yani makina kapaliyken aciyorum o sesler cikmaya basliyorr...

gaiden arkadasimiz bi seyler soledi kapakcigi skstirmak icin sole bole yap diyede tam anlamadim...
  • bu lens temizleme cd lerinden aliyimmi? bi deniyimmi?
  • O cazur cuzur gürültüler bazen kalitesiz disk kullanırken de çıkıyor. Aklınızda olsun.
  • bu lens temizleyici cd lerden aldim,taktim dondurdum birazda nekadar durcagini bilmiyrum?unplayable yazdi dogal olarak ama donup duruyor icerde,bi sure sonra cikarttim denemek icin bi oyun koydum,koymaz olaydim oyunla dvd player birbirine girdi resmen tangur tungur sesler dedim herhalde parcaladi oyun cd sini,cikardim zar zor disari altina baktim hafif cizmis...
    acaba biraz dahami kalmasi lazimdi lens temizleyici cd nin icerde?
  • arkadaşım lens temzileyici felan almıcaktın yapman gereken çok basit.

2 senelik dvd rom xbox ımda içinde toz namına birşey yok zaten girme ihtimalide çok düşük göze kadar gelmez girsede.

sen msn ye gel sana msj attım anlatayım...
  • herkeze yardimlari icin ayri ayri tesekkurler,bi kac saat once tamirden aldim,sorunsuz calisiyorr

burdakiler pek anlamazlar makinadan diyodum ama benden once ayni sorunla ilgili bi kac makina daha gelmis adamlar bu unplayable ve dvd den ses gelme konusunda usta olmuslar,dusuk bi ucret karsiligi hallettiler...

tesekkurler tekrardan...
  • dostum öncelikle hayırlı olsun sewindim sorununu hallolduuna,

ileride bizim de başımıza gelirse die sölüorum nereye werdim aleti tamire ve ne kadar süre sonra alabildin bunları paylaşır mısın ??
  • paylasirim tabi nedemekde,bi faydasi olmaz ama,ben yurtdisindayim cunku...
    sadece bilmeniz gereken 2007 makinalarin cogunlugu bu sebepten geri donuyormus dukkana tamir icin,adamin soledigi bu,dvd nin icindeki bi parcanin kaymasi sonucu oyunlari okuyamiyor alet,ve resmen cok fazla ses cikartiyor zorlandigi icin...
    adamin bana tamir ettikten sonra soledigi sey, dvd yi degistirirdim ama masraf olurdu sana dedi,sadece duzelttim simdilik,bidaha olmamasi gerekiyor dedi...
  • kardeş sorunu hangi firmada hallettin. Nerede bu firma. Aynı sorunu bende yaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

paylasirim tabi nedemekde,bi faydasi olmaz ama,ben yurtdisindayim cunku...
    sadece bilmeniz gereken 2007 makinalarin cogunlugu bu sebepten geri donuyormus dukkana tamir icin,adamin soledigi bu,dvd nin icindeki bi parcanin kaymasi sonucu oyunlari okuyamiyor alet,ve resmen cok fazla ses cikartiyor zorlandigi icin...
    adamin bana tamir ettikten sonra soledigi sey, dvd yi degistirirdim ama masraf olurdu sana dedi,sadece duzelttim simdilik,bidaha olmamasi gerekiyor dedi...

Makine Pal Mı acaba?? Hollandaya bir ara patlamıştı öyle bozuk Drivelar, belki onlardan satıyorlardır diye sordum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLir.Kisi -- 10 Ocak 2008; 10:21:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .ZeuS.

O cazur cuzur gürültüler bazen kalitesiz disk kullanırken de çıkıyor. Aklınızda olsun.

oyun oynarken bendekı dvd den de baya ses gelıyor acıkcası cok gıcık ..
  • Sesler gelmesi ve zorlanmalar gayet normal,sonuçta kopya oyun oynayın diye yapmadılar güzelim aleti,tabi orjinal olarak kullanıyorsan o zaman sorununun haklı bir nedeni var.
  • bilan:

pal degil ntsc-j

KOND:
    iste bendede 1 gun o sesler geldi ve ertesi gun oynarken dedigim olay basima geldi,bence hemen gotur bi kontrol ettir o parcayi degistirsinler,bende degistirilen parcayi...

faho:

faho arkadasimiz hakli aslinda,neyle nasil kopyalandigini bilmedigimiz kopya cd leri aliyoruz sonrada makinayi zorluyor sanirim yani kisacasi hersey meydana gelir dvd sorunu ile ilgili kopya oyunlar yuzunden...

bende niye olduguna dair bir neden sunamadilar,sadece dvd yi degistirseydik pahaliya patlardi biz 1 parcayi degistirdik tekrar buyuk ihtimalle bir daha olmaz dediler...
  • unplayble disc sorunu ben de de cok sık yaşanıyor. (sanki gittikçe de ses artıyor.) Yaşadığım yerde de, xbox dan anlayan hiçbir dükkan yok. Takıldım kaldım. Kargoya ver, tanımadığın adamlara gönder. PES 2008 de master league hayal oluyor bu sorunla...
  • benim bulundugum yer daha kotuydu xbox dan anlayan kimse yoktu...yine halletcek birini bulduk,net ten resimler cektim bak bole bole yapicaksin su parca degiscek diye adama goturdum gosterdim...hallettik sorunu

bu sekilde sorunu olan birisi varsa, ses geliyorsa dvd den bence bi kontrole gotursun onceden hele dvd giderse daha kotu...
  • büyük ihtimal lazerin yıpranmış, ya yeni göz taktıracaksın yada hala ümit varsa anlayan bir arkadaş lazerin okuma derecelerini biraz arttıracak. bu işi bilenler ne demek istediğimi anlar. eğer bu şekil sorun giderilirse seni 3-5 ay daha idare edebilir. güneydoğu daki arkadaşlara bu tür konularda yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aloneromeo -- 16 Ocak 2008; 10:18:07 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.