Şimdi Ara

acil yardim,xbox 360 dvd sorunu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar biraz once bi oyun oynarken dvd den hic almadigim sesleri aldim zorlanma gibi garip garip sesler cikmaya basladi,bisey oluyor diye oyunu kapatip cikardim cikartirkende daha once duymadigim sesler duydum,baska bi oyun taktigimda ise unplayeble dedi :( ve ne takarsam takiyim hem cd yi cikarip takarken hic olmayan sesler geliyor hemde hic bir oyunu okumuyor artik? unplayable yaziyor...

sorun nedir? yardim lutfen:(

• Eğer sanki bazı parçalar kopmuş içinde tıkırtı yapıyor diye düşünüyorsan,bayramdan sonra al tamir hizmeti veren yerlere götür derim.
  • sesler okuyamiyor tarzinda gelen sesler,tikirti degil kontrol ettim...zonkluyo resmen makina cd disari cikip girerken ve ilk takildiginda okumaya calisirken...hic bole olmazdii...bi anda oyunun ortasinda olmaya basladi,yani oynatmadim etmedimde...

dvd player in bozulmasi yanmasi ariza olmasi gibi sorunlar olurmu hic bunlarda? hitachi benimki
  • Eğer dediğin gibiyse göz değişecek.Göz değil motorda sorun olsaydı hiç çalışmazdı.Yine de 40-70 lira arasına mal olacak.
  • tesekkur ederim...
    bakalim burdakiler anliycakmi bu sorunu...yurtdisindayim,arik aldigim yere goturucem,umarim anlarlar,bana pek anlamiyorlar gibi geldi ama hayirlisi...

cok kotu oldu bu olay durup dururken :(
  • bi kac yabanci forumda inceledim bu konu uzerinede,cogu makinada ayni hatayi veriyormus,ama onlarda sadece unplayable yaziyor veya 5-6 cd den 2-3 tanesinde bu yazi yaziyormus,ses mesde degismemiz,bendeki sorun baska sanirim,her cd de yaziyor ve ayricada makinanin calisma sesi bile degisti resmen...
    insallah buyuk bi sorun yoktur,elimde kalmasinda alet bu yuzden...
  • Kötü olmuş ancak yurtdışındaysan ebayden göz al derim.Alırken desolder yapın öyle yollayın lütfen benim bu konuda teknik bilgim yok dersen onlar ne yapacaklarını bilirler.30-40 lira arası bir paraya mal olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burdada goz takalim derlerse derdimi anlatabilirsem tabi solemeye calisirim,saol...desolder ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubtful1 -- 20 Aralık 2007; 3:30:48 >
  • dvd yi sıkıstıran kapaktan kaynaklanıyo kayıyo yani dvd yi tam sıkıştıramadıgından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: doubtful1

burdada goz takalim derlerse derdimi anlatabilirsem tabi solemeye calisirim,saol...desolder ne oluyor?

Desolder lehimi sökme oluyor.Gözde bir lehim var onu söküp gözü öyle takman lazım.Zaten ebayden alırken altında o da yazıyor ,desolder isterseniz söyleyin diye.
  • saol myfranco.... bakalim ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubtful1 -- 20 Aralık 2007; 15:31:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gaiden

dvd yi sıkıstıran kapaktan kaynaklanıyo kayıyo yani dvd yi tam sıkıştıramadıgından...

yani bu sorun varsa? nasil halledilir gaiden? bu ulkede cunku kimse anlamiyor servis olarak ben hicdegilse anlatirim onlarda yapar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doubtful1 -- 20 Aralık 2007; 15:38:32 >
  • fw değiştirmeyi deneyin. Slow moda alın. Olmazsa dvdromu değiştirin komple. Komple değişimin 70lirayı geçmemesi gerekiyor.
    Ben sıfırını 60liraya getirtmiştim çinden. Sonra kendim taktım evde. Ama benimkini ben FW yaparken yanlışlıkla uçurmuştum unplayble vermedi bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 20 Aralık 2007; 15:40:41 >
  • bende ilk once fw den kuskulandim,sonucda artik oyunlari okumuyordu,ama yanindada ayni anda o sesleri cikartinca dvd zorlaninca dedim bu sorun dvd den...
    hani lens inde gozunde bisey olsa o sesleri neden cikarsin dimi?
    baska bi sorunu var bunun, gaiden in deddigi gibi kaydi galiba icinde bi parca...cok ters bi durum...:(
  • Eger MS'in Xbox360'a destek veren bir ulkede yasiyorsan hic ugrasma, ac suporta telefon gelip alsinlar, tamirini yapsinlar-geri getirsinler. Bundan kolayi ne var
    Eger X360'a destek yoksa yasadigin ulkede, o zaman myfranco arkadasimizin iyi bilgisi vardir bu konularda, yazdiklarina katiliyorum.
  • yok geymer ya suan libyadayim,baska ulkede olsam neyse bu ulkede kimse anlamiyor xbox dan,gotursem simdi adamaa ben anlamamki bundan dicek,sen istedin makinayi ben buldum sana sattim dicek,biliyorum yani...(zor buldum zaten bu ulkede)
  • Anladim :(
    360'da problem cikmasina cok uzuldum, umarim bir an evvel tamirini yaptirabilirsin orada.
  • saol geymer insallah halledicez...umarim adamlar anlarlarda 1 gunde yapip verirler,zaten derdim anlamiyorlarsa eger once ben sorunu anliyimda onlara anlatiyim diye dedim,adamlar pc ci ondan anliyorlarda xbox dan anlamiyorlar,belki anlatirim yapmalari gerekeni...umarim iyi olur...
  • bakalim bugun tamire goturucem...tamir edebilceklermi bakicaz...olmazsa artik turkiyeden elite getiricem o derece uyuz oldum yani....
  • dostum geçmiş olsun walla umarım hemen halledilebilecek bir sorundur sonucunu bekliyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.